• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

gasfornuisCURAÇAO – Brandstofleverancier Curoil maakte gisteren niet alleen winstcijfers voor 2012 bekend, maar garandeert de klant ook een betere service. Na twee jaren van verlies, boekte het bedrijf in 2012 een winst van 22,7 miljoen gulden. Dat meldt Radio Hoyer 2.

Volgens directeur Yamil Lasten heeft het bedrijf het afgelopen jaar een efficientieslag gemaakt. Daarnaast is er meer gefocust op de internationale markt.

Gasbommen
Lasten garandeert de klant een snellere levering van gasbommen. Toen de directeur in 2012 aantrad, was er een achterstand van 9000 gasbommen, dat wilde hij terugbrengen naar 500. Hij garandeert de klant nu levering binnen vijf dagen en als dat niet lukt, zal Lasten zich er zelf mee bemoeien.

Opslagtanks
De pers mocht gisteren een kijkje nemen bij de drie nieuwe opslagtanks van Curoil. Deze tanks worden gebruikt voor de opslag van ‘low vanadium fuel’ en ‘low sulfor diesel’. De regering Schotte nam het initiatief voor de nieuwe tanks en daar werd destijds nogal sceptisch naar gekeken. Volgens Lasten ten onrechte omdat de nieuwe tanks een enorme kostenbesparing opleveren. “Er hoeft geen tanker meer te worden gehuurd voor de opslag van dit soort diesel en doordat er een groter volume beschikbaar is, kan er ook tegen een lagere prijs worden ingekocht,” aldus de Curoil-directeur.

Lasten legt uit op welke manier hij in 2012 winst heeft weten te boeken.

6 reacties op “Curgas garandeert betere service”

 1. @Frensel,

  Ja die is goed 🙂

  Mariette,

  Dat je eindelijk de flessen heb gekregen is wat Curgas dus bedoelt… en zo te zien voegen ze woord bij daad vwb een verbeterde service :p

 2. En met zulke slechte service maken ze nog 22,7 miljoen winst , toch wel leuk als je een monopoli positie hebt . Kan de regering weer voor 20miljoen feesten op onze ruggen

 3. Na alle klaagzang hier, een positief verhaal over Curgas.
  Ik heb online een gasfles besteld en anderhalve week later, op een zondag (!!!) werd ie afgeleverd.

 4. Het voordeel van een leverancier als Curgas is dat een holocaust op Curacao vrijwel onmogelijk lijkt..

 5. Mag ik even mijn frustratie kwijt, dan? We hebben 20 maanden moeten zeuren voordat we uiteindelijk een aansluiting hadden bij ons nieuwe huis. 3x overnieuw inschrijven, omdat ze onze papieren kwijt waren. Wachten, wachten, wachten. We zijn ik-weet-niet-hoe-vaak langs gegaan op Muizenberg om te vragen wanneer of ze dan komen. Dachten we dat het dan geregeld was, kregen we een telefoontje dat we niet betaald hadden. Zij hielden bij hoog en bij laag vol dat er niet betaald was. En wij hadden een bonnetje dat we wel betaald hadden. Wéér langs gegaan, bleek uiteindelijk dat ze problemen hadden gehad met hun pin-apparaat (ook niet de eerste keer). Dus de betaling was niet gelukt. Maar dat zeggen ze dan niet! Nu hebben we net, vorige week, eindelijk, eindelijk de flessen…

 6. Dan heb ik een eerste klusje voor de heer Laren. Een week of zes, zeven geleden heb ik via internet een gasbom besteld. Ik kreeg een bevestigingsmailtje maar daarna heb ik we nooit meer wat van gehoord.