• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

RechterCURAÇAO – Justitie in Nederland heeft donderdag vijftien maanden celstraf geëist tegen Kempi op verdenking van mensenhandel. Ook zou de rapper met Curaçaose roots, Jerrely Slijger, een schadevergoeding van 3500 euro moeten betalen. Kempi zelf ontkende vandaag alles, meldt Omroep Brabant.

Kempi zou een minderjarig meisje uit Venlo als prostituee hebben laten werken op een tippelzone en in twee prostitutieclubs in Eindhoven.

Ontkenningen
Kempi zelf zegt niks meer te weten uit het verleden. “Ik rookte nogal veel wiet, daardoor kan ik me niks herinneren”, zegt Kempi. Wel claimt de rapper geen seks te hebben gehad met het meisje uit Venlo dat hem aanklaagde. “Ik val niet op negroïde mensen, ik val op blanken. Daarom heb ik nooit seks met haar gehad”. Kempi gaf aan het meisje wel te kennen, maar niet goed. De rapper beweerde ook niet te weten dat ze minderjarig was.

Aantoonbare leugenaar
Kempi’s advocaat noemt het meisje een aantoonbare leugenaar. “Het meisje is ongeloofwaardig. Het verhaal is niet te bewijzen. Ze heeft alles verzonnen”, aldus Kempi’s advocaat, die ook de werkwijze van de politie onder vuur nam. “De zaak duurt al veel te lang, er is veel te weinig vaart in de zaak gezet. Door overmacht heeft de politie ook niet alle verhoren met verdachten opgenomen.”

Vorig jaar
Kempi werd oktober vorig jaar in zijn cel in Dordrecht aangehouden. Hij zat daar vast, omdat hij zijn vriendin had mishandeld. Later werd ook nog bekend dat een Eindhovense bij de politie aangifte had gedaan tegen de rapper, omdat hij wilde dat zij voor hem in de prostitutie ging werken.

3 reacties op “Vijftien maanden cel geëist tegen Kempi”

 1. Hmm is hij nu een racist? hij valt alleen op blanke?

  Als een makamba dat zou zeggen is hij meteen een racist

 2. ‘Ik val niet op negroïde mensen, ik val op blanken.’

  Als een macamba dat zegt heb je de poppen aan het dansen!

 3. Free Kempi!