• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

Protest gepensioneerdenCURAÇAO – De Unidad di Penshonadonan heeft vanochtend tevergeefs gewacht op premier Ivar Asjes. Vorige week hebben de gepensioneerden vergaderd en verschillende moties aangenomen. Die wilden ze Asjes aanbieden, maar de deur van regeringscentrum Forti bleef gesloten. Dat meldt Radio Hoyer 2.

De gepensioneerden zijn volgens woordvoerder Erwin Raphaela ernstig in de problemen gekomen na de invoering van de Basis Ziektekosten Verzekering, de BZV. De Unidad di Penshonadonan hadden aangekondigd te komen en de premier om vijf minuten tijd gevraagd om hun bezwaren kenbaar te maken. Na anderhalf uur wachten ging de groep onverrichter zaken naar huis.

Tactiek
Het lijkt er volgens Raphaela op dat de premier de Unidad di Penshonadonan niet wil ontvangen en ze negeert. “Wij willen een dialoog op gang brengen, maar niet verschijnen lijkt een tactiek te zijn van deze minister-president en dat is een zeer kwalijke zaak,” aldus Raphaela.

12 reacties op “Asjes komt niet opdagen bij gepensioneerden”

 1. @VOGEL

  Het volgende schreef; @ Arsene,“Asjes doet het, eerlijk is eerlijk, niet slecht als premier”

  Hoe je het bekijkt Arsene heeft enigzins gelijk.

  WANT:

  als je alle problemen en beslissingen op de lange baan schuift, vooral niks verkeerds zeggen, niet regeert, geen beslissing goed of fout neemt, inteert op het succes van kabinet Hodge, continu met de kop in de krant staat (nog net niet zo erg als Schotte) dan lijkt het ook dat je goed je best doet. Echter dit kan niet lang meer duren de bevolking wordt het zat ik merk het om mij heen.

 2. @ Arsene,
  “Asjes doet het, eerlijk is eerlijk, niet slecht als premier”

  Noem eens een paar wapenfeiten?

 3. Als Asjes een afspraak niet nakomt is dat fout, maar ik denk dat de gepensioneerden ook wel een toontje lager mogen zingen.

  Zij hebben immers de huidige generatie Curacaoenaars groot gebracht die geen enkel besef heeft van normen en waarden meer heeft en massaal op corruptie heeft gestemd.

  Daarom is dit eigenlijk eigen schuld dikke bult, drechi pa nan.

  Als je een k*t generatie groot brengt kun je verwachten dat je door die generatie k*t wordt behandeld.

 4. @ ikke
  Het tij gaat zich zonder enige twijfel keren, maar voor die tijd heeft hij onze kas alweer voor de zoveelste keer leeg geroofd.

 5. hij zit op de plek waar hij wilde zitten, de rest interesseert hem geen ene malle moer meer. mensen heb geduld het tij gaat zich wel keren.

 6. Asjes beloofd GRATIS onderwijs, maar tot nu toe hebben onze kinderen GEEN onderwijs.

 7. Kerido Pueblo…

  Fyi: blind loyalen worden ruimhartig beloond met ‘kickbacks’, de ouderen in nood met een koude schouder.

  Grz Drs. Visa Jasjes

 8. Asjes doet het, eerlijk is eerlijk, niet slecht als premier, maar had helaas alle respect al verloren door (1) zijn creditcardfraude bij het CTB (2) zijn door de rechter teruggedraaide politieke benoeming bij Selikor (3) de door hem geinitieerde benoeming van zijn vrouw in een niet bestaande maar dikbetaalde functie bij CPA (4) zijn schandalige pogingen om de Statsn niet meer te laten vergaderen aan het einde van het rampzalige kabinrt Schotte en (5) het regelen van een baantje voor hemzelf als sectordirecteur voor na zijn politieke carriere.

 9. Asjes is gewoon een Curacaoenaar, die een keertje geen zin had om op te komen dagen als het hem niet uitkomt….
  zo zijn er hier velen….

 10. Asjes… Maar Plasterk zal wel weer een goed gevoel bij A. hebben (zoals bij die lunatic Wiels…zoek maar eens zijn uitspraken en daden).
  Slappe was die Plasterk, minister van feestjes en partijen.Mag van het CDA Stolte niet onder uit de zak geven, omdat hij dan in Nederland de broodnodige steun van het CDA verliest.Zo worden de BES-eilanden opgeofferd. Plasterk gelooft overigens niet in een hiernamaals dus daarover heeft hij ook ggen wroeging.

 11. Is Asjes niet de leider van de partij die het woord “respect” zo hoog in het vaandel heeft staan?
  Of is het weer van: “alleen als het MIJ/ONS uitkomt” tonen we respect….
  Ik denk dat de gepensioneerden zeker een legitieme claim hebben.

 12. Asjes is geen man van het volk. De mensen moeten zich maar redden.
  Asjes regelt het goed voor zichzelf alleen.

  Asjes is geen minister president die respect verdient. Het is een eerste klas opportunist die zich er zelfs niet voor schaamde als Statenlid een extra salaris te vangen voor een pseudo aanstelling als sector directeur op de plek die Daal verdiende en waarvan iedereen wist dat hij er nooit zou gaan zitten.

  Toen er geruchten gingen dat hij niet door de screening zou zijn gekomen reageerde hij hierop op zijn facebookpagina:

  “Ik kondig publiekelijk aan dat ik, één van de ministeriële kandidaten, geen probleem heb om al mijn gegevens openbaar te maken om voor het volk te bekijken. Ik heb niks te verbergen en mijn geweten is schoon.”

  Iemand al wat gezien?

  Zo’n man is Asjes.