• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

Minister Palm bezoekt blue Bay thumbCURAÇAO – Minister Stanley Palm en een delegatie van de Curaçao Tourist Board hebben het Blue Bay-resort bezocht. Dat meldt het ministerie van Economische Ontwikkeling. Het kortgeleden overgenomen resort presenteerde tijdens het bezoekt de plannen aan de minister.

Na de recente overname van de hotel- en strandexploitatie, kijkt het resort vooruit. Rogier van der Meer, commercieel directeur: “We kunnen nu nog sneller schakelen met het CTB en haar partners. Onze toekomstvisie is ambitieus en biedt veel kansen op het gebied van toerisme. Naast het upgraden van onze faciliteiten zijn er plannen voor nieuwbouw van luxe Beach Appartementen direct aan de baai van het resort.”

Talentvolle artiesten
Stefan Dubbeling, operationeel directeur: “We zullen onze plannen stap voor stap gaan uitvoeren. Te beginnen met het verbeteren van de algemene beleving op het resort. Nieuwe evenementen, bediening op het strand en het brengen van talentvolle artiesten naar het resort, zijn hier onderdelen van. Ook het heropenen van de Sunset Bar op de pier staat binnenkort op de planning.”

Baseball Week
Na de lunch op deze lokatie is er ook gesproken over de plannen van de Curaçao Baseball Week. Dat is een week die in het teken staat van baseball, kinderen en charity. Samen met enkele Curaçaose honkballers wordt er hard gewerkt aan het realiseren van dit evenement. Organisator Blue Bay zet samen met het CTB een promotieplan in voor de verschillende markten.

Minister Palm bezoek Blue Bay

1 reactie op “Blue Bay kijkt vooruit bij bezoek Palm en CTB”

  1. Kopers van een kavel bij Blue Bay kregen afgelopen weekend een personenauto gratis.

    Ze hadden er beter een lijkwagen van kunnen maken met de Isla vervuiling daar.