PolitieCURAÇAO – Op de Santa Rosaweg heeft vanmorgen rond 03.52 uur een dodelijk ongeluk plaatsgevonden ter hoogte van Zuikertuintje. Het slachtoffer is een buitenlandse man die om onbekende redenen links op weg reed. Daardoor kwam hij in botsing met een tegenligger in een kraanwagen.

Rond 04.30 uur constateerde een arts dat de spookrijder was overleden. De politie geeft de identiteit van de man vrij als de familie eenmaal ingelicht is. Het stoffelijk overschot is in beslag genomen door het Openbaar Ministerie zodat er sectie gepleegd kan worden.

Tegenligger
De brandweer heeft de 24-jarige tegenligger uit zijn kraanwagen moeten bevrijden. Hij is gewond naar het ziekenhuis gebracht.

15 reacties op “Dodelijk ongeluk op de Santa Rosaweg”

 1. @Jeede, als de stagiaires door gaan met zuipen en rijden dan zal er volgende week weer iemand omkomen en zijn er nog meer mensen een zoon of dochter verloren..

 2. @Jeede, We hopen dat de jongeren niet drinken en rijden want anders hebben we dit meer volgende keer.. nog meer ouders en vrienden zonder een vriend of vriendin of zoon of dochter..

  De tegenligger kan misschien nooit meer lopen.. is dat niet meer straf?

 3. Jeede, waarom moeten we poeslief zijn voor al die wegpiraten die door eigen schuld verongelukken terwijl ze andere weggebruikers bewust in levensgevaar brengen?

  Nu liep het nog relatief goed af met de tegenligger die zwaargewond raakte (maar mogelijk levenslang de verdere gevolgen kan ondervinden). Maar eerder was het Nelson dos Santos die 3 mensen door reed en zelf helemaal niets had.

  Het veroordelen van deze wegpiraten is meer op zijn plaats van het tonen van begrip. Dat laatste doet justitie al in extreme mate, gezien de vrijlating van Nelson dos Santos.

 4. Mensen deze discussie is zinloos met of zonder drank hij komt nooit meer terug.
  Denk ook eens aan de Familie en zijn vrienden. Wat wil je hier mee bereiken.
  Vinden jullie zelf niet dat je niet hoeft te oordelen.
  En geloof me het is vreselijk voor de tegenligger maar die heeft hier ook niks aan !!

 5. @meisje, alcohol of niet.. hij deed iets wat niet mag en als resultaat is hij nu overleden..

  Nelson die drie mensen doodreed had ook niet gedronken maar toch reed hij zonder rijbewijs veel en veels te hard.. daardoor zijn er nu 3 mensen dood maarja Nelson gaat lekker door met feesten.

 6. Het is duidelijk dat de wegpiraat bewust linksaf tegen het verkeer in is gaan rijden met de bedoeling om honderd meter verder linksaf te slaan en zo een hele omweg te voorkomen.

  Dat verklaart ook zijn absurde snelheid, bedoeld om deze beweging af te ronden voordat er tegenliggers kwamen die de wegpiraat niet verwachte om 3 uur ‘s nachts.

  Duidelijk een geval van verkeerd gegokt, met zijn eigen leven maar, en dat is vele malen erger, ook dat van onschuldige anderen.

  Gelukkig kwam hij een kraanwagen tegen en geen Daewoo Matiz of Suzuki Alto.

 7. Meisje, je bent naieffff…
  denk je heus dat hij daar aan de verkeerde kant van de weg reed om op tijd op zijn werk te zijn.
  het was hlaf vijf in de ochtend….!!!!
  drugs drank of beide waren de oorzaak KLA….

  evengoed diep triest voor de ouders, familie en vrienden van deze jongen…
  We hebben allemaal op die leeftijd rare dingen gedaan….

 8. @meisje, AUB! We weten allemaal wel hoe de nederlandse statiagires zich hier gedragen.. vrijdagavond/zaterdagnacht na een feestje.. nee hij heeft de hele nacht water gedronken..

  we zijn wel goed maar niet gek!

 9. Prima dat iedereen zijn mening heeft, maar laat die op dit moment achterwege, hoe weten jullie nou of er alcohol in het spel was? Hebben ze jullie allemaal persoonlijk gebeld om mee te delen dat hij alcohol had genuttigd? Dit zijn speculaties daar krijgen we deze jongenman niet mee terug. Dus wees voorzichtig met wat je schrijft! Ik wens de familie veel sterkte met dit grote gemis

 10. Zoals eerder op Versgeperst opgemerkt is het van de gekke dat de politie nooit alcoholcontroles uitvoert bij Zuikertuintje waar de overleden bestuurder een feest had bezocht.

  Wellicht is dat omdat er nogal wat bobos uit politiek en bedrijfsleven zich daar toeter zuipen?

  Het is schrijnend om te moeten vaststellen dat met alcoholcontroles de zwaargewonde bij dit ongeluk had kunnen worden voorkomen.

 11. Wim, deze jongen had ook jouw vrouw of dochter kunnen aanrijden met zijn wegpiraterij.

  En die rijden neem ik aan niet in een takelwagen dus je kunt je wel indenken hoe dat dan was afgelopen.

  Ik wordt moe van alle begrip voor wegpiraten als deze en Nelson dos Santos, die na 3 verkeersdoden te hebben veroorzaakt nog geen week hoefde te zitten.

 12. @ Wim. In Engeland o.a. rijden ze links dus Aurelius bedoelt het niet zo negatief als jij denkt en zegt meer over jou.

 13. aurelius je bent een grote eikel weet je wat je zegt???
  Ouders in Holland krijgen een vreselijk bericht thuis

 14. Nee een Nederlander!

 15. een engelsman…