• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

Dolfijn FM LogoCURAÇAO – In de zaak van het faillissement van radiostation Dolfijn FM is een akkoord bereikt waarmee een doorstart mogelijk is gemaakt. Dat meldt het Gemeenschappelijk Hof van Justitie. Het akkoord moet nog weldoor het Gerecht worden goedgekeurd.

Het akkoord komt erop neer dat de schuldeisers 100 procent worden betaald. De behandeling van deze zaak is op 13 september.

10 reacties op “Doorstart voor Dolfijn FM”

 1. Grappig, 68 reacties op het slechte nieuws; Dolfijn FM failliet, tegenover 9 reacties op het goede nieuws; doorstart Dolfijn Fm, slecht nieuws verkoopt dus beter dan goed nieuws, bij het altijd positief ingestelde versgeperst publiek.

 2. Als Enrico gevraagd werd om de dames in zijn gezelschap voor te stellen was dat altijd ‘Enrico, zijn dit je kleinkinderen?’.

 3. Steinacker kreeg overal gratis drankjes ja, maar het is een publiek geheim dat hij ruim betaalde voor de siliconendames om hem heen. Wellicht via de bankrekening van Dolfijn gezien de miljoenentekorten daar.

  En het waren altijd dames met een hersenhoud omgekeerd evenredig aan de borstomvang die Enrico de bijnaam de Siliconenkid opleverde.

 4. @opstap, Ja hoor.. Enrico krijgt alleen maar gratis drankjes.. en die meisjes die om hem heen hangen die krijgen ook van jou gratis drankjes?

 5. Komt die ouwe schakelbak ook terug?

 6. En dat is een jippiee 🙂 !!

 7. Enricko Steinacker is een wat tragisch figuur die rijp is voor Betesda. Zijn tijd, het tijd van graaien en pronken met veel te duur betaalde trophey wives is voorbij.

 8. Good news! Now avoid this in the future.

  @Ton: ever think Enrico might get drinks given to him by other guests at the establishment or maybe the owners who have a long standing friendship?…
  I will put a sticker in the next cocktail I give him with “gift” on it 😉

  DFM is local so I am just happy it didnt go belly up. Internal issues are hopefully also resolved…

 9. 100% betaald, maar waarvan? Uit de inkomsten van 2049?

  Door het feestbeestgedrag van de directie (er was werkelijk geen feestje of je kwam Enrico Steinacker tegen met een dure cocktail in zijn hand) zit er geen cent meer in kas.

 10. Gelukkig.. zonder Maarten Schakel heb ik geen leven!