curacao security services thumbCURAÇAO – Beveiligingsbedrijf Curaçao Security Services (CSS) mag zich als organisatie in de security sector op Curaçao ‘Erkend Leerbedrijf VSBO/SBO Curaçao’ noemen. Met deze erkenning is de pilotperiode voor erkenning afgesloten. De genoemde erkenning is van toepassing op de kwalificatie beveiliging.

CSS heeft aangetoond dat zij aan alle voorwaarden voldoen om professionele begeleiding aan te bieden. Naast het leermeesterschap volgen medewerkers ook andere trainingen en is CSS partner bij de implementatie van het Branchecertificering Security Curaçao.

KBB
Het Kenniscentrum Beroepsonderwijs Bedrijfsleven Curaçao (KBB) beoordeelt leerbedrijven aan de hand van een reglement en reikt de erkenning uit. Het reglement is vastgesteld in samenspraak met de scholen en de arbeidsmarkt. Alle leerbedrijven kunnen zich aanmelden voor de erkenningsprocedure. De ambitie is om uiteindelijk alle studenten in het beroepsonderwijs een erkende leerplaats te bieden tijdens de beroepspraktijkvorming (BPV).

IMG_0049

2 reacties op “Curaçao Security Services erkend als leerbedrijf”

  1. Als Security Officer hier op Curaçrim ben je je leven niet zeker ongeacht welk volk je ook tegen komt,voor je slagboom,deur.of terrein.Wanneer je de veiligheidsregels toe past zo als het behoord krijg je altijd kommentaar “Curaçaoenaars” en als je geluk hebt een mes op je keel of een pistool op je kop gericht,en dat voor een salaris van niks 1.380,00 bruto geen reiskosten vergoeding netto nog geen 1.100,00 en daarom @Fien zijn het meestal bejaarden die deze job vertegenwoordigen zij moeten wel met een AOV tje van niks,dus wagen zij hun leven voor een zakcentje.In NL verdient een Security Officer met één streep? 2.800,00 EURO Naf 6.160,00. Gevangenisbewakers in NL verdienen meer als 10.000,00 Naf excl vergoedingen,daarom komt komt er zoveel curruptie voor hier op het eiland,alles word leeg gestolen van ATM’s tot winkels en hotels toe.ra ra hoe kan dat.\.

  2. Beveiliging op Curacao is een lachertje. Overal zie ik security guards zitten, en meestal is het slapen, die de eerste wereld oorlog nog meegemaakt hebben.