KorpspolitieCURAÇAO – De politie heeft gisterochtend tussen 07.00 en 12.00 uur een algemene verkeerscontrole gehouden in de Pallasstraat (Saliña Ariba) en op de Caracasbaaiweg. In totaal zijn er 160 voertuigen gecontroleerd. Dit leverde 28 processen-verbaal op.

De verschillende overtredingen waren: rijden zonder rijbewijs, onverzekerd rijden, rijden zonder wegenbelasting betaald te hebben, rijden zonder keuringskaart, rijden zonder verzekeringsbewijs, mobiel bellen tijdens het rijden en rijden met een barst in de voorruit.

4 reacties op “Verkeerscontrole politie: 28 processen-verbaal”

 1. Zorro, als ik UTS of Aqualectra niet betaal wordt ik afgesloten. Jij ook, en eigenlijk iedereen behalve Jamaloodin.

  Waarom zou ik als Gekke Gerritje mijn verkeersboetes gaan betalen terwijl de rest van de bekeurden hun bekeuringen lachend bekeurt?

  Als jij veroordeeld wordt tot celstraf zeg je toch ook ‘akkoord, maar Brian Mariano is eerst aan de beurt’?

 2. @ Pascal. Ik heb in het verleden enkele verkeersboetes gekregen, volkomen terecht overigens, en nooit betaald. Dat laatste omdat ik er nooit meer iets van gehoord heb.

  Wil je applaus hebben of zo? De reden is natuurlijk waardeloos en niet consequent, want de rekeningen van Aqualectra, UTS, provider etc. betaal je natuurlijk wel meteen en zonder voorwaarden vooraf.

 3. bijna 20 % die een overtreding begaat
  zonder rijbewijs rijden, mensen die deze overtredingen begaan moeten geen boete krijgen maar vervolgd worden wegens poging tot doodslag.
  zonder verzekering rijden veroordelen wegens fraude want probeer maar eens een vergoeding te krijgen
  zonder wegen belasting rijden aanklagen wegens belasting ontduiking
  zonder keuring aanklagen poging tot doodslag
  bellen aanklagen tot poping to doodslag.
  PFFFFFFFFFFFFFFFFFF BOETE, schande.

 4. Ik heb in het verleden enkele verkeersboetes gekregen, volkomen terecht overigens, en nooit betaald. Dat laatste omdat ik er nooit meer iets van gehoord heb.

  28 processen verbaal klinkt dan ook leuk, maar als er 5 van betaald worden is het veel (en dat zullen dan nog mensen zijn die pas op het eiland wonen).

  Mocht ik weer tegen een verkeersboete aanlopen, de kans daarop is klein, dan neem ik die lachend in ontvangst net zoals Brian Mariano nog niet uitgelachen is over zijn jaar celstraf.