• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

blue bayCURAÇAO – Blue Bay Real Estate opent dit weekend de deuren. Bezoekers kunnnen informatie opvragen over de mogelijkheden om te wonen op het resort. Het resort telt rond de 400 woningen en appartementen. De komende jaren staat er bij Blue Bay uitbreiding op stapel, evenals een upgrade van de faciliteiten.

Op de open dag staan de verschillende afdelingen van Blue Bay de bezoekers graag te woord. Naast alle informatievoorzieningen wordt de bezoeker meegenomen voor een rondleiding langs diverse kavels, woningen en appartementen. Meer informatie en voorwaarden zijn te vinden op de website.

6 reacties op “Blue Bay organiseert open dag”

 1. Toch maar even gekeken op de genoemde site… Prijzen zijn inmiddels sky-high geworden. Net alsof men weet dat de Isla dichtgaat? Zie het als een “goede belegging” en als je snel iets koopt krijg je er gratis een golfkar bij. Lekker tuffen over het grasveld of het wegdek.
  Nee, even serieus… Een open dag van dit kaliber spreekt boekdelen: het gaat bijzonder slecht in onroerend goed land. Huizen staan langer dan een jaar, twee jaar te koop.

 2. @pascal. Sorry maar die dominicaanse sneks vindt ik niets hoor maar ja als jij daar gelukkig bent!

 3. @Pascal,

  Helemaal mee eens, mijn soort ook niet. Ik zou er voor geen goud willen wonen. Daar zit nou (vaak) precies het soort roze polo’tjes macamba’s waar ze hier zo de pest aan hebben.

 4. Joris, door al die stof van de Isla en de verhoogde sterftekansen kunnen we Blue Bay beter Black Bay noemen.

 5. Ongelooflijk dat er uberhaupt mensen op Blue Bay willen wonen en verblijven onder die stank en fijnstof van de Isla. En maar blijven ontkennen; “nee hoor je ruikt het bijna nooit en het is maar een paar dagen per jaar” Tuurlijk lekker doorslapen met je kleine kindjes naast je. Het is niet voor niets dat diverse banken op Curacao al jaren geen ene gulden op Blue Bay willen financieren. Feitelijk is alles op Blue Bay nog niet de helft waard van waar het voor staat. Dan hebben we nog het speculatie argument van “what if Isla closes…?” Maar dat gaat voorlopig niet gebeuren en is die speculatie op misschien 20% meerwaarde van je huis/vastgoed dan wel de gezondheid van jezelf en je familie waard? Onder de uitstootzone van de Isla komt aantoonbaar 9 keer meer kanker voor dan op de rest van eiland. Blue Bay ligt er dagelijks 24/7 vol in. Hang maar eens een kraakwit T-shirt een paar dagen aan de waslijn en zie wat er gebeurt.

 6. Blijft toch een beetje een (golf)ballenclub, dat Blue Bay.

  Een resort van Cohiba, Moet en Bach.

  Geef mij maar Marlboro, Polar en Bachata