• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

FatumCURAÇAO – Verzekeringsmaatschappij Fatum krijgt niet alleen de nieuwe naam Guardian Group, maar biedt binnenkort ook e-insurances aan. De klant kan voor het eind van het jaar via een gedownloade app een verzekering afsluiten, verklaart Steven Martina tegenover Radio Hoyer 2.

In aanwezigheid van personeel en genodigden is maandagavond de nieuwe naam van Fatum onthuld door CEO Steven Martina, de group-CEO Jeffrey Mack en CCO Guardian Group Dutch Caribbean Marten O’Niel. Volgens het management is het tijd om meer internationaal succes na te streven.

Marktleider
Fatum nam onlangs nog verzekeringsmaatschappij RSA over en Fatum is volgens Martina wat schade betreft ‘de dominante marktleider op Curaçao’. Martina denkt niet dat zo’n dominante positie in het nadeel van de klant is. Aangezien er meer dan 13 verzekeraars op het eiland zijn, zal een marktleider de prijs niet kunnen bepalen.

Martina vertelt Rick Hart van Radio Hoyer 2 wat de klant gaat merken van de nieuwe naam.

6 reacties op “Nieuwe naam en e-insurance voor Fatum”

 1. @Brother Prejustice
  Heb je ook gezien waarvoor je verzekerd was. Ik zou maar gauw de polisvoorwaarden goed doornemen. Een reisverzekering dekt namelijk bijna niets.

  @Niet regure @V
  Ik heb gelukkig wel altijd mijn geld gekregen. Je moet alleen niet via een tussenpersoon bij een verzekeringsmaatschappij zitten. Als het lastig wordt moet je namelijk altijd naar de manager kunnen vragen. Een tussenpersoon doet niets voor je en werkt alleen vertragend.

 2. @V.

  Dan ben jij duidelijk geen klant van United…

  United betaald wel degelijk uit zonder gezeik…
  – Tomas
  – Inbraak

  Alles heel goed afgehandeld…

  United blijft 1e keus.

  P.S. Ik heb geen aandelen in United.. 😉

 3. Dat van die e insurance lijkt mij een gat in de markt, Ik heb laatst in de buurt van Salina een reisverzekeringetje afgesloten voor een week vakantie met de familie. Ik denk dat ik een uur bezig ben geweest met die mevrouw met het invullen van alle namen, voornamen en verklaringen, het copieren van de id’s, het plakken van de zegeltjes….alles voor een premie van 45 gulden of zo. Op mijn vraag naar het rendement werd mij uitgelegd dat de winsten uit de pensioenpolissen komen, Daar komen ze voor langs trouwens.

 4. @V, Of Ennia…

 5. Misschien bedoel je United, New India, of Nagico.
  Die betalen nooit uit.

 6. Klinkt heel leuk maar wat ik wil weten.. wat gebeurt er als ik ze echt nodig heb? Want ik betaal en betaal en als ik iets heb dan betalen ze niet uit om onduidelijke regeltjes en wordt je afgeblaft..