• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

PolitieCURAÇAO – Een meisje van zeventien is even na middernacht zwaargewond geraakt bij een auto-ongeluk. De politie meldt dat voor haar leven gevreesd wordt. Het ongeluk vond plaats op de Weg naar Welgelegen in de richting van de Pater Eeuwensweg. Ze droeg geen gordel tijdens het rijden.

Door onbekende oorzaak is ze de macht over het stuur verloren en tegen een tamarindeboom gebotst. De Dominicaanse is daarna bewusteloos bij haar auto aangetroffen en overgebracht naar het Sehos.De politie is op zoek naar getuigen van het ongeluk. Mensen met informatie kunnen het doorgeven van tips terecht op telefoonnummers 8666134, 8666136 of 8666137.

17 reacties op “Dominicaanse (17) zwaargewond bij auto-ongeluk”

 1. Charlie Alpha,

  Een Dominicaanse maagd van 17 is even zeldzaam als een MFK lid zonder strafblad.

 2. @Bas, je weet toch wel dat jij als oudere man niet met meisjes van 17 het bed in mag duiken?
  Dit meisje is minderjarig dus waarom denk je dat ze bepaalde werkzaamheden verricht?

 3. JH/Don Picaflor,

  Waarom mogen we niet gewoon zeggen wat de feiten zijn? En dat is dat Dominicaanse dames oververtegenwoordigt zijn in het oudste beroep ter wereld, Nigerianen in oplichtingsfraude, de Philipijnen in kinderprostitutie en Colombianen in drugshandel.

  Statistisch aantoonbaar, dus haal toch niet iedere keer overal racisme en dergelijke erbij.

 4. 17 in de midden van de nacht zonder rijbewijs en dus in een auto rijdend die niet van haar is..

  1. ze mag op die leeftijd niet eens autorijden
  2. ze heeft geen rijbewijs
  3. ze kan zelf geen auto hebben
  4. ze hoort op die leeftijd allang in bed te liggen..

  Wat klopt hier allemaal niet?

 5. Ik snap niet wat afkomst hiermee te maken heeft… 17 jaar (dus geen rijbewijs en geen bevoegdheid om te rijden!!) mannelijk of vrouwelijk, Nederlands, Curaçaos of Dominikaans… Het maakt toch geen verschil? Dit is in en in triest… Wanneer leren we het nou eens..? Iedere dag word ik geconfronteerd met malloten op de weg naar Westpunt ( ik, vrouw, midden 30 met rijbewijs). Iedere dag kom ik wel een situatie tegen (tegenliggers die er lak aan hebben of ze wel of niet kunnen inhalen) waar ik mijn hart vasthou en dankbaar ben dat ik weer veilig op mijn werk of thuis kom. Rare opmerkingen en verwijten bereiken we niets mee! Let op je eigen rijgedrag… Dat zou een stuk schelen!

 6. Wat zijn Dominicaanse handelingen? Wat heeft dat te maken met dit verschrikkelijke verhaal. Een jonge vrouw ligt gewond in het ziekenhuis. Wat heeft de nationaliteit hier mee te maken? hoeveel ydk moeten er ieder weekend van het asfalt geschraapt worden? Come on people. Redactie jullie zijn “gezegend” met een publiek, I wouldn’t touch them with a stick

 7. Hypocriet, misschien ben je ook een van die domme mannen die s’nachts met de op Curaçao verloederende dames op stap gaat en geld verkwist, bij betere dames kom je niet in aanmerking

 8. Hypocrieten, door mensen als jou gaat dit eiland naar de verdoemenis.

  Het tolereren van dronken rijden en rijden zonder rijbewijs.

  Nee, hypocrieten, ik doe dat niet en jouw familie is van twijfelachtig allooi als het daar gemeengoed is. Bij jou valt in ieder geval de appel niet ver van de boom.

  Maar misschien kun je eens gaan praten met de familie van de drie slachtoffers die vorige week hun leven verloren door iemand zonder rijbewijs.

 9. @hypocrieten,wat je schrijft zegt meer over jouw zelf dan Sidney, Anton, Zorro

 10. @ hypocrieten. Dit noem ik geen fout meer en gaat het bovendien om de gradatie. Nee, ik heb inderdaad nooit gedaan wat jij suggereert en ik ben vast niet de enige. Stel die 90% van je maar heel snel bij en zal het dichter bij de 9% zitten. Je noemt excuses, maar daar heeft geen verbalisant of rechter enig begrip voor en terecht. Wees wel blij, dat jij of een andere onschuldige er althans zonder kleerscheuren van af gekomen is, hoewel je daarover niets zegt.

 11. @hypocrieten, in Nederland gebeurt het veel minder.. weet je waarom? Autos en benzine is er erg duur.. je kan daar wel veilig fietsen, er is beter openbaar vervoer (zoals nachtbussen) en niet te vergeten de controle is er wel in Nederland!

  Dus tijd voor Curacao om hier wat aan te gaan doen en we beginnen met jou!

 12. Wat een bende hypocrieten bij elkaar zij jullie, Sidney, Anton, Zorro, ….
  Wie van jullie heeft nog NOOIT in zen leven een fout gemaakt of dronken achter het stuur gezeten? Puur omdat de jongedame van Dominicaanse afkomst is geven jullie haar een hoop kritiek. In Amerika zegt men van Nederlanders dat het allemaal druggebruikers zijn en makkelijk in bed, is het daarom waar?
  90% van de Europese jongeren zit al eens achter het stuur voor 17jaar, net als jullie ook waarschijnlijk. Mijn vader moest van de ouders om mee te helpen achter het stuur, ik reed naar werk op men 17e en deze generatie is niet anders.

 13. Een Dominicaanse vrouw zonder rijbewijs, zeker bezig met illegale bekende Dominicaanse handelingen. De domme mannen trappen nog steeds mee, eigen schuld. Misschien wordt ons eiland op deze manier gezuiveerd

 14. 17 jaar, dus ook geen rijbewijs.

  Pijnlijk, maar eigen schuld dikke bult.

  Vorige week nog raakte zo’n wegpiraat in plaats van een boom drie onschuldige wandelaars.

 15. Ik zal maar niet vertellen hoe laat ik op die leeftijd thuis diende te zijn en in bed behoorde te liggen en dat was zeker niet na middernacht. Wat sommigen achter een stuur te zoeken hebben al dan niet na het nuttigen van ……. is hier al eerder besproken. Gelukkig dat er geen andere weggebruikers hinderlijk aanwezig waren.

 16. Meisje van 17 die auto rijdt?? laat me raden zonder rijbewijs?

 17. 17 JAAR? En achter het stuur? Wordt dit nummer vijf in twee weken tijd?