• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

Openbaar MinisterieCURAÇAO – Een 43-jarige Jamaicaanse is vandaag veroordeeld tot een jaar cel wegens drugssmokkel. Dat meldt het Openbaar Ministerie. In april is ze aangehouden op Hato met twee tassen vol pastechi’s. De vulling bestond echter niet uit vlees maar uit marihuanakruid. Het gewicht van het kruid bedroeg ongeveer vier kilo.

De verdachte M.S.T. kon naam van de verzender niet noemen, en wist ook niet wie de pasteitjes in Curaçao zou komen halen. De vrouw is aangemerkt als recidivist omdat ze enkele jaren geleden eerder ook is veroordeeld. Toen kreeg ze zelfs een reisverbod opgelegd. De rechter maakte korte metten met haar verklaring en veroordeelde haar conform de eis van de officier van Justitie.

4 reacties op “Pastechi’s vol met marihuana: een jaar cel”

  1. Je kan wel tot cel worden veroordeeld maar zoals Brian Mariano hoef je straf nooit uit te zitten.

  2. @Mario. Beste stuurlui staan altijd aan wal?

  3. Zou wel eens een buriku van onze vorige regering kunnen zijn. Die “pastechi’s” moesten natuurlijk het land uit voordat de houdbaarheids datum verviel !

  4. En wie draait nu voor de kosten van het verblijf 1 jaar lang? Snapt justitie nou niet hoe het werkt of is dit toch wel de makkelijkste keuze om te scoren? Grote kans dat nu een familie lid de volgende opdracht MOET uitvoeren? Logisch dat ze naam van de verzender niet kan noemen!! Zou zeggen onderhandelen en de bron van het probleem een keer aanpakken!