• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

kapmes macheteCURAÇAO – De politie op Bonaire kreeg zaterdag om 16.00 uur een bericht binnen van een beroving welke had plaatsgevonden ter hoogte van de indianen inscripties bij Boka Onima. Twee personen met bedekte gezichten bedreigden twee toeristen met een kapmes.

De overvallers namen diverse goederen, waaronder een fotocamera en een tas met inhoud, mee. Door de politiepatrouille werd direct een onderzoek in de omgeving ingesteld. Dit leverde helaas niets op. De recherche heeft de zaak in onderzoek.

5 reacties op “Toeristen op Bonaire bedreigd met kapmes”

 1. Eindelijk waker geschud?

 2. @H.Booi, doe n et zo zielig. Ben jij vergeten wie Marlies vermoord heeft?
  Ben jij vergeten dat een onderzoek loopt naar de hoge baas Booi wegens witwaspraktijken van miljarden? Zou zomaar jouw oom kunnen zijn. Huh?

 3. top reklame;;toeristen berooft op bonaire ,,tydens toeristisch uitstapje..buit fotocamera en tas…ga zo door ,,de mond op mond reklame loopt gewoon door..denk eens niet aan je eigen,maar aan het hele eiland wat van toerisme leeft…graaf een kuil voor je eigen en het hele eiland valt erin..ga zo door met mensen beroven slimmeriken..het wordt uiteindelijk toch Hotel de Bajes voor een tasje en fotocamera

 4. Weer toeristen uit Curacao die op ons mooie eiland mensen beroven?

 5. Die toeristen moeten niet zeuren, ze kwamen toch voor een wilde westen ervaring naar die indianen grot?