IMG_9652CURAÇAO – De fractie van de MFK, de partij van ex-premier Gerrit Schotte, heeft aan het einde van de recesperiode een drugstest ondergaan. “De resultaten van deze test waren negatief. Dit bewijst wederom dat MFK 100 procent schoon is”, aldus het persbericht van de MFK.

De test is ook ‘een voorbeeld naar andere parlementariërs toe’. “MFK is van mening dat het van uiterst belang is dat personen met een publieke uitvoerende functie zoals een minister of en parlementariër te allen tijde drugsvrij dienen te zijn.” De parlementariërs Gerrit Schotte, Jacinta Scoop-Constancia, Gilmar ‘Pik’ Pisas, Monique Koeyers-Felida en Amerigó Thodé, afgelopen donderdag hun drugstesten afgenomen.

Mening
MFK meldt verder ‘andere ministers en parlementariërs aan te moedigen om ook het goede voorbeeld aan het Curaçaose volk te tonen en vrijwillig hun drugstesten bij een erkende laboratorium op het eiland te laten afnemen’. Op de officiële website van MFK en haar politieke leider Gerrit Schotte, kan de Curaçaose gemeenschap haar mening geven op het thema “Drugstest voor ministers en parlementariërs”.

[scribd id=159616064 key=key-1dsgvlbcorgb1n5thqqs mode=scroll]

46 reacties op “MFK-parlementariërs ondergaan drugstest”

 1. Jackson, op 12-08-2013 om 23:41 schreef: Ik stel voor dat een aantal VP veteranen ook met regelmaat een drugs test doen en Abraham mag de spits afbijten.

  you Crack me up !

 2. En zo blijven we iedereen voor de gek houden

 3. En niet bij Jamalotin?

 4. 1 woord: ZIELIG !!

 5. Zie ze daar zitten. Alsof ze een examen hadden afgelegd nadat ze de uitslag van tevoren bekeken hadden.
  Een woord hiervoor is, NEP !

 6. Drugstest.. Misschien had thode zijn zoon beter kunnen voorlichten mbt drugs

 7. Er zijn veel meer testen te doen, zoals corruptie, belasting etc.
  Daarnaast is een drugstest alleen betrouwbaar als het steekproefgewijs gedaan wordt.
  Deze test heeft daarom 0-waarde.

 8. @Abraham,

  Beperkte vocabulaire en een korte termijn geheugen….. en dan nog steeds bij jouw bekrompen mening blijven als ik zelfs moet lachen om dit persbericht.

  Ik stel voor dat een aantal VP veteranen ook met regelmaat een drugs test doen en Abraham mag de spits afbijten. Een kip zonder kop….. ongelofelijk!

 9. Het is te begrijpen dat MFK zich op drugs heeft laten testen. Het gedoe met Thode over “landverraad”, de loze opwinding over de nieuwe Nederlandse toegandsmaatregelen, het dwaze gebabbel van Schotte, niemand kon er nog een touw aan vast maken. Toen het MFK bestuur de maandelijkse rekening opmaakte, zijn ze geschrokken. Wat een warrige bende was dat geweest.
  Alom werd gevreesd, dat Schotte wat bijkluste in het poedercircuit, ook al vanwege zijn opgewonden uiterlijk bij TV opredens. Het is gelukkig allemaal niet waar en al die Statenleden van MFK , hebben daarvan nu het schriftelijke bewijs aan de pers afgestaan. Alsof zij vinden, dat MFK de enige club is , bij haar volle verstand. En daar nu ook de bewijzen van hebben. Lieten ze maar schooldiploma’s zien, waaruit blijkt dat ze het land zouden kunnen besturen. Maar dat is lastiger.
  Met de nieuwe “bill of health” zijn ze klaar voor een nieuwe start, als het ware. Helaas zijn die papieren een momentopname en mochten ze ook het tijdstip van controle zelf bepalen. En daarmee is het hele drugsverhaal totaal waardeloos geworden.
  Schotte is nog steeds wat hij altijd al was : papier mache , met een kogelvrij vest. Zijn beoogde bankpresident zit vast in Italie. Hij wacht op zijn tweede kans. Maar het eiland is veranderd sinds Wiels is vermoord. Je komt niet overal mee weg en met zo’vest over je hoofd, loop je mooi voor schut, Gerrit. Net zo voor schut als met je drugsverklaring. En dan is Mr Willems nog niet eens echt begonnen met zijn onderzoek naar gerommel in de marge.

 10. Wordt er nu echt verwacht dat we trots zijn op politici die geen drugs gebruiken???
  Laat me niet lachen.

 11. NU nog de test op Meldpunt Ongebruikelijke Tansacties. Zullen ze daar ook allemaal voor slagen?

 12. Dit zijn duidelijk aantoonbare trekjes van mensen die aan psychoce leiden,pathologisch liegen en iets ontkennen waar zij zich aan hebben bezondigt ,een andere reden van dit onderzoek zou ik niet kunnen geven,en omdat de MFK dit niet door een eigen commissie (waar ze zo goed in waren) heeft laten onderzoeken is mij een raadsel,ik vertrouw het nu niet en nooit niet,wat een blamage zeg vooral voor Schottie en Contukkie.

 13. Wassen neus..! 🙂

 14. @Junkie XXL, MFK leden horen in de gevangenis thuis. PAIS leden (nog) niet

 15. Zie onderstaande tekst van de website van de Jellinek kliniek.

  Zoals in een eerdere reactie al aangegeven is het heel makkelijk urine van een ander in te leveren, want ik neem aan dat het lab er niet bijstaat als Gerrit zijn Gerritje uit de broek haalt. Maar zelfs al zou hij zijn eigen urine hebben ingeleverd dan gaat zo’n test niet meer dan 7 DAGEN terug.

  What’s next: gaat Schotte ons in een persconferentie vertellen dat hij 7 dagen geen credit card- en verzekeringsfraude heeft gepleegd? Gaat Constantia ons vertellen dat ze de afgelopen 7 dagen geen meineed en winkeldiefstallen heeft gepleegd?

  De MFK maakt zich met de dag belachelijker

  Testen

  Cocaïne wordt afgebroken door de lever. Zij doet dat met een snelheid van 30 tot 40 milligram per uur. Bij afbraak wordt de cocaïne omgezet in een aantal andere stoffen. Deze afbraakstoffen (ofwel metabolieten) zitten veel langer in het lichaam. Bij een eventuele test op cocaïne, onderzoekt men of deze afbraakstoffen in de urine zitten. De afbraakstoffen zijn afhankelijk van het type test tot maximaal 7 dagen aantoonbaar.

 16. Alleen op Cocaine en mariuana getest? En al die andere snoepjes die uit NL hiernaar toe komen? Daar hebben niet op getest? Is niet echt een drugtest dan vind ik. GHB? XTC? Meth? Heroine? Deze test van hun zegt helemaal niks.

 17. @Jackson, alias Gerrit de Raaf?!. Ik weet niet onder welke kleur steen je vandaan komt kruipen,maar als ik goed lees zit ik aardig in die bekrompen hersepan van jou,ik weet namelijk niet wat ik op jou moet reageren en gereageerd heb!

 18. De MFK heeft ons al 2 jaar bezeken, en nu ze dat niet meer kunnen omdat ze uit de regering gezet zijn zeiken ze dus in flesjes.

 19. Morgen is er een persconferentie waarin de MFK statenleden de keuringskaarten van hun auto’s laten zien.

 20. En als partido PAIS deze test had gedaan? Dan had iedereen op deze site geapplaudisseerd.

 21. Titanic heeft gelijk, sla er de boeken over fraude maar eens op na. Iemand met een schoon geweten heeft er geen enkele behoefte aan om aan te tonen dat hij schoon is. Iemand die fraudeert of drugs gebruikt zal juist alles uit de kast halen om aan te tonen dat hij schoon is.

  Maar die leugendetectortest hebben we niet nodig, alle MFK-ers (Schotte voorop) zijn al zo vaak op leugens betrapt. Constantia is er zelfs voor veroordeeld (meineed).

 22. En de MFK met Gerrit de Raaf VOOROP BLIJFT HET EIGEN VOLK,BELAZEREN en BEDRIEGEN MET LEUGENS,OMDAT ZIJ DE WAARHEID ANDERS DOEN VOORKOMEN DAN ZE FEITELIJK ZIJN.IN DE VOLKSMOND WORDT DIT OOK WEL VOLKSVERLAKKERIJ GENOEMD.Ze weten niet wat ze moeten verzinnen om maar in de pitscher van de media te komen, om te laten zien dat ze nog op (naast)het toneel staan, Calimero zou zeggen, ikke ben schoon en jij niet.

 23. @Abraham,

  Heb jij trouwens mijn reactie gelezen? Of beperkt jouw reactievermogen tot slechts “Zal wel een vriend van MFK zijn”?

 24. Mooi dan hebben we deze komedie gehad, en gaan we, nu we toch bezig zijn, alle MFK-ers aan de leugendetector leggen.

 25. gewoon een beetje paracetamol onder de nagel over deze nagel piesen en er wordt niks gevonden, uitslag uitmuntend.

 26. Hmm maar de MFK leden hebben geen SCHOON GEWETEN!!

  @Abraham, De MFK ministers waren tot laat aanwezig in Omundo, De heeren en St. Tropez (als ze natuurlijk niet in Miami zaten) op onze kosten.. dus kleine oogjes waren gevolg van late nachten in Curacao met veel drank en bysides

 27. Een kenmerk van een fraudeur (in algemen zin) is dat men altijd wil aantonen dat men onschuldig is. Dit gebeurd dan met overleg van allerlei documenten of referenties naar derden etc etc. In dit geval is het een drugstest.

 28. BIG JOKE THIS!

  Wat een frontale afgang..(botsing)

  Tom & Jerry…?

 29. wat een komedie, je blijft lachen (Arthur heeft gelijk) op deze klip.

 30. Ze haden zoals het hoort een haar test moeten doen,dan had de uitslag waarschijnlijk er heel anders uit gezien.Toen ze in de regering zaten zag ik regelmatig bijna elke dag! personen op TV en Foto’s waar duidelijk was te zien dat de oogjes strak stonden van, ik weet niet wat.

 31. Hoort dit nog bij de Jandino show of zo?

  AHahhaha wat een amateurs haaha!

 32. Ha, ha, ha wat een schertsvertoning.

  Oplichter Gerrit Schotte kennende heeft hij het plasje van byside Cicely ingeleverd. Daarom had het mij niet verbaasd als uit de test was gebleken dat Gerrit zwanger was.

  Niets is zo makkelijk om bij een drugstest de urine van een ander in te leveren.

  De openheid van MFK over de partijfinanciering was net zo lachwekkend. Toen lieten ze alles zien, behalve dat wat ze onder te tafel hebben gekregen van de Italiaanse mafia en loterijmafia.

 33. Ja, vroeger stonden we de hele dag stijf van de dope, maar nu zijn we helemaal clean !

 34. Humor, hoor!! Zo op een maandag ochtend!

 35. Een drugstest wel en een antecedentenonderzoek niet dus?!
  Een minister/parlementarier moet drugsvrij zijn, vrij van een strafblad NIET.. helder..
  Misschien omdat een drugstest WEL te manipuleren is??!!

 36. Wat een poppenkast. Laat M.F.K ook vrijwillig meewerken aan een onderzoek om te kijken of ze banden hebben met de MAFIA. Dit zal wel positief uitvallen. Stelletje maf(ia)kezen.

 37. Een drugtest kan net als een screening gemanipuleerd worden. Iedereen weet wanneer de drugs uit je systeem zijn dus gewoon even tellen. Regelmatig is Schotte op TV te zien met zeer lodderige ogen en dat komt niet van tot poeder vermaalde aspirines.

 38. Ja, natuurlijk zijn ze schoon. Alle drugs worden immers naar Nederland vervoerd door de zoon van MFK statenlid Amerigo Thode.

  En inderdaad, geef nu ook even openheid over ALLE veroordelingen van met name Constantia en Schotte, de MOT meldingen van Schotte, de stortingen op diens rekening door een Italiaanse mafiabaas en de belasting en Aqualectra schulden van alle MFK-ers.

  Dat vind ik allemaal veel erger dan af en toe de neus in het witte poeder.

 39. En nu nog een leugen detectortest en we komen er nog.. Misschien ook nog elkaar screenen?

 40. Is dit zoiets als “de slager die zijn eigen vlees keurt” ?

 41. Zou een intelligentietest niet beter zijn?

 42. Waarschijnlijk mag ik geen reclame maken op deze site, maar bij deze:
  www.nadihasi.com

 43. Hahaha what a joke!!!

 44. Nu nog een vrijwillig overzicht van de strafbladen c.q. veroordelingen

  of een heel gek idee: VRIJWILLIGE INZAGE IN DE HERKOMST VAN DE PARTIJ FINANCIERING!

 45. Een IQ test zou beter zijn geweest. Die zou zeer zeker ook negatief zijn geweest.

 46. Alcohol is ook drugs……