OvervalCURAÇAO – Een 31-jarige man is gistermiddag mishandeld, nadat twee overvallers hem hadden ontvoerd in de bus waarin hij reed. Het slachtoffer werd door een Kia Picanto geblokkeerd op de Scharlooweg, waarna de gewapende daders uitstapten en het slachtoffer met geweld achterin in de bus gooiden.

De overvallers reden vervolgens naar het veld van voetbalclub SUBT, waar zij de handen van het slachtoffer vastmaakten met tape. Ook kreeg de man tape voor zijn ogen geplakt. De overvallers vroegen om geld en cheques en doorzochten de bus, terwijl het slachtoffer een paar klappen kreeg. Vervolgens zijn de daders weggevlucht met de bus.

Arrestaties

De politie is na een melding bij de centrale gesneld naar het voetbalveld, waar de overvallers het slachtoffer hadden achtergelaten. De politie heeft een paar uur later de vermoedelijke daders opgepakt bij een bank in Saliña. Het gaat om een 24-jarige vrouw en 42-jarige man, die in bezit waren van cheques die overeenkomen met de cheques die zijn gestolen tijdens de overval. Het Overvalteam onderzoekt de zaak.

10 reacties op “Gewelddadige overval bij Scharloo”

 1. @Zimmer Gibo, Op wikicrimes.org wordt bijgehouden wat er in de pers verschijnt. Met toeristen gebeurt relatief weinig. Een beetje opletten en niet ‘s avonds door wijken gaan als Fortuna, Koraal Specht en nog wat van die gebieden. Salina en Berg Altena voorbij rijden ‘snachts. Wie een beetje bekend is op Curacao doet dat al vanzelf niet. Zou gewoon maar komen.

 2. and how long do these clowns go to jail?? Should be there for 25 yrs each.

 3. ik moet nog op vakantie naar curacao over twee weken,mijn vrouw vraag zich af is het nog veilig is om rustig van ons vakantie te kunnen genieten, je hoort dagelijks over geweldadige overvallen op toeristen ,ik word er niet blij van, maar ik blijf niet weg van mijn zooo geliefde Dushi curaçao , God help ons mijn dushi curacao is in gevaar geweld maak meer dan je lief heb kapot .

 4. Stelletje sukkels…om zo snel die cheques te willen incasseren…..dan weet je dat je gepakt wordt !!!!

 5. Het bijgaande fotootje, is dat een makamba? Doen die dat ook al? 🙂

 6. Watchdog, wat voor signaal geeft het af als iemand 6 maanden na zijn veroordeling nog gewoon vrij rondloopt (Brian Mariano)?

 7. De criminelen worden steeds vaker en sneller opgepakt. Good job. Dat geeft wel een signaal af!

 8. Wel gaaf dat de politie de vermoedelijke daders zo snel arresteerden! Oplettende bankemployees? De bewijzen liggen nu op tafel; het wordt het OM erg makkelijk gemaakt. Snelrechtprocedure is nu mogelijk. Zo zou elke atrako moeten aflopen. Pluim voor de Polis!

 9. En nu de moord op H Wiels ook zo snel oplossen!!!

 10. Dat wordt weer een Brian Marianootje, oftewel een veroordeling en nooit hoeven te zitten.

  De criminelen lachen het OM keihard uit.