• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

DSC_2193CURACAO – Zondagochtend 4 augustus. In alle vroegte worden drie leden van de RoadRunners Club Curaçao abrupt van het leven beroofd. Gisteravond werd er een stille tocht gehouden en Caribisch Netwerk liep mee.

Tijdens een benefietloop rijdt een automobilist met hoge snelheid in op de groep en verliezen Monique van Meerwijk, Elton Montesant en Kristen Leyba hun leven. Gisteravond verzamelden leden van de club en andere betrokkenen bij de Sonesta Beach voor een stille tocht naar de plek bij de rotonde van Parasasa, waar het ongeluk gebeurde.

Verslaggever Dick Drayer van Caribisch Netwerk liep mee:

4 reacties op “Stille tocht trekt veel publiek”

 1. En onze Nelson die zit elke weekend het feestbeest uit te hangen..

  O.M. DOE ER WAT AAN!!

 2. Je vraagt je soms in arren moede af wat sommigen achter het stuur zitten te doen. Vanmorgen voor 8 uur een aanrijding op het kruispunt Salinja bij KFC. Een zware auto die rechtdoor rijdt vanaf Nieuwe Haven en een auto, die vanaf de andere kant rustig linksaf afslaat in zo’n klein koekblikje en mag die bestuurder weer z’n handen dichtknijpen dat het alleen materiele schade is. Kijk gewoon uit als er bijna nog geen verkeer is en de stoplichten nog niet werken.

 3. Ik denk dat een stille tocht meer een vorm is van medeleven aan de slachtoffers en hun geliefden. Ik geloof om invloed uit te oefenen op de “dader” dat een verplicht behandeling meer zou leveren, zo iemand moet ook onder permanent toezicht komen om mogelijke tweede keer te verkomen. Logisch krijgt hij de behandeling niet gratis!

 4. Jammer dat het weinig helpt.. zie de hele week lang de asos op de weg..