• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

Aerolineas Estelar thumbCURAÇAO – Aerolineas Estelar gaat tweemaal per week lijnvluchten tussen de luchthavens van Caracas en Willemstad verzorgen. Dat meldt Curaçao Airport Partners (CAP) in een persbericht. Het gaat om vluchten op vrijdagochtend en zondagavond.

Reizigers vanuit Caracas kunnen elke vrijdag om 08.00 vertrekken richting Curaçao, en op zondag om 17.30 uur. Vanaf Hato vertrekt op vrijdagen om 10.00 uur een vlucht richting Caracas, op zondagen is dat om 18.45 uur. Vrijdag 16 augustus staat de eerste lijnvlucht gepland.

Regio
Op dit moment vliegt de Venezolaanse maatschappij al op meerdere steden in de wijde regio, die geografisch tussen Manaus (Brazilië) en Cancun (Mexico) liggen. Ook komen er chartervluchten op Hato. De vloot van het bedrijf bestaat uit enkele Boeings 737-200 en -300.

11 reacties op “Estelar komt met lijnvluchten tussen Hato en Caracas”

 1. Wel verdacht.. DAE mag niet meer vliegen terwijl ze er goed geld verdiende.. en Insel gaat ineens meer hier vliegen en nu ineens komt er een maatschappij uit Vzla die op Curacao wil vluchte.. zouden insel en estelar achter het verbod van DAE zitten?

 2. Ja klantenservice is de corebusiness van een luchtvaartmaatschappij. Ik zeg niet dat de klantenservice van Insel goed is maar lijkt mij sterk dat dat iets te maken heeft met of ze winst of verliesgevend zijn.

  Grootste probleem van alle maatschappijen op Curacao is dat ze voor een groot deel afhankelijk zijn van Venezolaanse passagiers. Kijk maar wat met DAE is gebeurd de afgelopen 3 maanden nadat ze niet meer naar Venezuela mogen vliegen. CADIVI probeert alle dollars binnen Venezuela te houden om de Economie van het land in stand te houden. En als DAE daar 30 miljoen heeft liggen dan heeft Insel er zeker 90 miljoen liggen. Want Insel vliegt wel met zo goed als volle vluchten op de meeste routes. Dat kan je van DAE niet zeggen.

  En Suus Heerenveen was met “die marionet” lang voordat MFK bestond dus praat geen onzin. En ben je ook helemaal vergeten dat juist MFK Insel kapot wilde maken en daarom geld in DAE hebben gestoken toen het ogoed als failliet was en de vriendelijke mr. Ramiz hiernaar toe hebben gehaald. Of dacht jij echt dat ze het belangrijk vonden om de klanten service te verbeteren dmv concurrentie?? Insel moest kapot en Hakim maakte dat duidelijk door zijn middelfinger naar de directie van Insel op te steken.

 3. Rasechte Wereldbewoner, ik wil de cijfers van Insel Air wel eens zien. Ze doen er in ieder geval erg geheimzinnig over en ik vermoed dat ze, zoals tot dusver alle airlines op Curacao, zwaar verliesgevend zijn, Dat verklaart ook hun waardeloze klantenservice, daar is gewoon geen geld voor.

  En wat nog erger is, ze laten hun cijfers controleren door de payaso Antony Cijntje die precies schrijft wat zijn opdrachtgever willen zien. Ik acht Antony Cijntje in staat DAE nog winstgevend te maken. Op zijn papier dan.

 4. Jan B, de directeur van Insel Air deelt het bed en meer dan dat met MFK marionet Stella van Rijn.

  Ben je het niet met me eens dat iemand die deze partij aanhangt bij voorbaat verdacht is van corruptie en nepotisme?

 5. @ Maggie

  We hebben geen eigen airline nodig. En loopt Curacao een hoop geld mis. Jammer dat DAE er zo’n potje van heeft gemaakt want het was goed voor het eiland. Voor een buitenlandse maatschappij ben je als bestemming niks meer dat een geldpot. en als er geen lokale concurrentie moet je blij zijn als ze vliegen waar jij heen wilt.

  Estelar is een fatsoenlijke airline met leuke bestemming. doe een een keer googlen dan zie je waar ze allemaal op vliegen.

  Merk aan sommige reactie hoe bekrompen mensen hun wereld is op Curacao. Jammer hoor.

  Alle airlines die Maggie opnoemt die het zo geweldig doen hebben ook vertragingen en raken ook koffer kwijt. Dat is gewoon de luchtvaart business. Als je denkt dat ze het met opzet doet dan zit je er goed naast. Het kost allemaal heel veel geld!!!!! En geen enkel bedrijf wilt geld verliezen.

  ben je niet tevreden met Insel of DAE vlieg dan een andere maatschappij. Die kunnen je ook brengen maar dan met 3 connections en maar hopen dat je koffers aankomen. en voor 3 x zoveel geld.

  Steun gewoon je lokale maatschappijen daar worden ze ook beter van.

  Wel leuk om te zien dat men Insel met ALM vergelijkt terwijl Insel een prive bedrijf is en ALM een staatsbedrijf was. Zegt ook wat over hoe goed Insel eigenlijk bezig is….

 6. Maggie Insel air is niet te vergelijken met ALM van toen en volgens mij werken zij niet met politici

 7. Wat voor bedrijf is dit? Ze staan niet op de lijst van maatschappijen in Venezuela.. misschien is het een soort cover bedrijfje van Schotte en Dos Santos?

 8. Arie..je komt echt onder een rots vandaan

 9. Hmm ok dus nog meer capaciteit tussen Venezuela en Curacao. Dit is alleen maar goed!
  Hopelijk gaan zij ook op tijd vliegen en dat ze daardoor niet geblokeerd worden door de INAC.

 10. Hoera! Concurrentie voor Insel Air dat haar klanten als honden behandelt.

  Wij hebben helemaal geen eigen airline nodig. Laat onze vluchten maar verzorgen door buitenlandse maatschappijen die wel het achterland hebben op economisch en concurrerend hun bedrijf te kunnen voeren. American Airlines doet het prima op de bestemming Miami, KLM en Arkefly idem dito op de bestemming Amsterdam en Avianca op Colombia.

  Het voorkomt ook dat de politici zich ermee bemoeien, smeergelden wensen en met hun hele familie gratis de wereld over vliegen (Errol Cova ten tijde van de ALM).

  Die dure speeltjes van de familie Heerenveen en Ramirez kunnen we missen als kiespijn.

 11. Nog meer illegalen en nog meer wapens en drugs!