• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

Gevmin ontvangt plvgevmin SXM  Foto_©Nico van der Ven  03CURAÇAO – De nieuwe plaatsvervangend gevolmachtigde minister van Sint Maarten, Josiane Fleming-Artsen heeft kennisgemaakt met de gevolmachtigde minister Marvelyne Wiels. Fleming is op 29 juli samen met de SintMaartense bursalen in Nederland gearriveerd, en is vanaf die datum met haar nieuwe functie begonnen.

Wiels maakte gebruik van de gelegenheid om Fleming beter te leren kennen en wenst haar veel succes toe als plaatsvervangend gevolmachtigde minister van Sint Maarten.

1 reactie op “Fleming en Wiels ontmoeten elkaar”

  1. Ik woon en werk nu zo’n 35+ jaren aan deze kant van de plas. Heb (I’m truly blessed) nimmer met deze “vertegenwoordiger” te maken gehad. Kan iemand mij uitleggen wat dit fenomeen eigenlijk voor “de gemiddelde Curacaoënaar” hier moet voorstellen. Of is dit het : een zus/vriendje krijgt een politieke pastechi-benoeming, mag een enkele keer, in een hoekje zittend, stil aanschuiven bij (Curacao treffende) Rijksminister-beslissingen, vanuit een duur, monumentaal pand in een niet bepaald goedkope gemeente, het cocktailcircuit frequenteren en eens per jaar naar Schiphol trekken om bursalen te “verwelkomen”.
    Wat kost deze grap het kleine Curacao jaarlijks wel niet en wat is het rendement van al dat businessclass heen en weer reizen (voor “overleg”, lees carnaval/sehoe) van dit apparatjik voor mijn Korsou stimá? met een beetje slimme Wifi en facetime/Skype ben je er ook.