• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

PolitieCURAÇAO – De politie is gisteren om 17.07 uur met een patrouille richting Commandeursbaai uitgerukt. Ter hoogte van Baya Beach was een 59-jarige Venezolaanse toerist beroofd. De man was in zijn huurauto naar de pier van Caracasbaai gereden om daar vis te kopen. Drie mannen hadden echter hele andere plannen.

Het slachtoffer verklaarde tegenover de politie dat de drie hem zeiden dat het een overval was, en daarbij de man een vuistslag op zijn oog gaven. Behalve het voertuig is hij ook 90 gulden en zijn mobiele telefoon kwijtgeraakt. De daders zijn er vandoor gegaan in de Suzuki Forenza. De politie is in het onderzoek gestuit op het verlaten voertuig, maar heeft de daders niet aangetroffen. Getuigen of mensen die tips hebben, kunnen bellen met het Overvalteam op telefoonnummer 8666140 of 8666192. Ook alarmnummer 911 en de anonieme tiplijn 108 zijn beschikbaar voor informatie over de zaak.

11 reacties op “Venezolaanse toerist (59) beroofd van huurauto”

 1. ps Dat geld niet voor het hele volk. Maar voor 60% De overige 40% Doen hun best, maar alles wordt verpest door de 60% werkschuwe laag geschoolden.

 2. Het is statistisch bewezen dat antilianen het meest werkschuwe en luie volk is ter wereld.
  Daarom zal het nooit goedkomen hier. Tenzij al het werkschuwe en criminele
  zooitje wordt gedeporteert.

 3. @richy “Huiselijk geweld doen we er maar niet op”, omdat je hier zelf schuldig aan bent geweest? Vertel?

  Nee, dat is niet het geval. Het lijkt me dat we ons op wikicrimes moeten beperken tot zaken waar je als gewone burger last van kan hebben. Huiselijk geweld en familieruzies zullen ongetwijfeld lastig zijn voor de familie in kwestie, maar niet voor anderen. Of het afneemt zullen we zien, en nee, het is niet mijn site. Hij was er al.

  @Jan “Philippe Maaskant, klagen en maar klagen. Maar tegelijkertijd ben jij tegen Wet 80-20 en gratis onderwijs. De beste stuurlui staan aan wal. Hoe wil jij het probleem aanpakken als jij tegen investering in mensen bent?”

  De wet 80/20 remt investeerders om naar Curacao te komen. Als we nieuwe bedrijvigheid willen aantrekken moeten we de drempels voor die bedrijven laag houden. In de “spin off” van nieuwe bedrijven zullen veel YDK heus wel werk vinden, maar nu komt er niks. Met de 80/20 regel spannen we het paard achter de wagen dus.

  Over gratis onderwijs stond laatst nog een aardig stuk in Amigoe. Daar stelde iemand dat 90%. procent van de ouders van schoolgaande kinderen bereid en in staat is om het schoolgeld en de overige kosten in verband met het onderwijs aan hun kinderen, uit eigen middelen te voldoen.

  Er is een goed functionerend systeem, waarbij minder draagkrachtige ouders door alle schoolbesturen op het eiland tegemoet werden gekomen door middel van sterk gereduceerde bijdragen en er daarnaast was er zelfs een subsidiestelsel van overheidswege om de minder draagkrachtigen tegemoet te komen.

  Jan, leg eens uit waarom de PS niet alleen de armen wil helpen (prima), maar IEDEREEN, dus ook de rijkeren dit voordeel gunt? Daar kan ik alleen maar uit concluderen dat de PS hobbies uitleeft en de rijken bevoordeeld. Zie jij dat anders?

 4. 80-20 regeling is bullshit. Alle zogenaamde ydk zijn buitenlanders. Enig echte inwoner van Curacao zijn de indianen.

  ALs de ydk toch als locale bewoner gezien wordt. dat gaat die 80 – 20 regeling toch niet op. YDK wilt niet werken maar wel alles hebben. Dat is de reden voor alle criminaliteit.

  Snel geld hebben. en er weinig voor doen.

  En twijfelen of het wel gebeurd is is nog erger. Zo kan je alle aangiftes doe gedaan worden in twijfel trekken. Wat blijft er dan over?? Politie naar huis want eigenlijk is er geen criminaliteit?? Wat een belachelijke opmerking R.

 5. @JJ, in Venezuela is het 100 keer erger. Probeer maar in Venezuela met een gouden ketting om je nek eens rond te lopen. Het wordt binnen enkele minuten van jou nek afgerukt!!! Criminaliteit is daar vele malen erger dan hier.
  Het is ook maar de vraag of het een en ander echt gebeurd is, v.w.b. die huurauto.

 6. Kunnen we de schade van deze Venezuelaan niet verrekenen met de tegoeden van DAE in Venezuela?

 7. @Philippe Maaskant, klagen en maar klagen. Maar tegelijkertijd ben jij tegen Wet 80-20 en gratis onderwijs. De beste stuurlui staan aan wal.
  Hoe wil jij het probleem aanpakken als jij tegen investering in mensen bent?
  Nee, ”alles moet bij het oude blijven, laten wij ze dom en ongeschoold houden, ze mogen vooral niet dezelfde opleiding genieten, ben je mal?”

 8. @Maaskant,

  “Huiselijk geweld doen we er maar niet op”, omdat je hier zelf shuldig aan bent geweest? Vertel? Dan zet ik het ook meteen even op internet.

  Ja we zijn qwa criminaliteit nog lang niet zijn waar we moeten zijn. Dit geld zeker niet alleen voor Curacao en ja meegerekent dat we een klein eiland zijn zijn er zeker unieke aspecten aan de criminaliteit op Curacao. Helaas voor jullie criminaliteits fetishisten neemt dit type criminaliteit de laatste tientallen jaren alleen maar af, terwijl de angst ervoor toeneemt. Terwijl er op de achtergrond intussen steeds meer geld bij IEDEREEN uit de portomonea wordt getrokken….Ben jij dan medeplichtig vraag ik me af? Met je bangmakerij site.

 9. www.wikicrimes.org is bijgewerkt.
  Overval in woning Dr Maalweg ook toegevoegd.
  Diefstal poging bij Heintje Kool ook.
  Huiselijk geweld doen we er maar niet op.

  Uit de pers halen we maar 30% van wat er gebeurt, zo bleek uit de cijfers over het eerste halfjaar. Dat betekent dat Wikicrimes een sterk vertekend (veel te gunstig) beeld geeft.

 10. In venezuela zou hij vermoord zijn, maar hoe duidelijker kan het worden dat onze politie faalt in het beschermen van onze burgers. Ik denk dat het serieus tijd wordt dat iedereen een vuurwapen mag beginnen te dragen.

 11. Die komt hier zeker niet meer terug. Boeventuig allemaal.