• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

RechterCURACAO – Het voorarrest van de 23-jarige N.d.S.d.S is vandaag door de rechter-commissaris verlengd met acht dagen. Dat meldt het Openbaar Ministerie. De man reed zondagochtend drie mensen dood bij de EEG-weg en is na ongeluk gevlucht. Kort daarna is de man gearresteerd.

De 32-jarige Kristen Naomi de Jesus Leyba, de 58-jarige Monique Yvonne Francisca Meerwijk en de 67-jarige Elton Marcus Montesant liepen zondagochtend mee in een sponsorloop, toen de auto hen met hoge snelheid aanreed. Alledrie bezweken aan hun verwondingen. N.d.S.d.S. ging er vandoor, maar werd door de politie aangehouden bij de Rector Zwijsenstraat ter hoogte van de KAE.

8 reacties op “Chauffeur dodelijk ongeluk EEG-weg langer vast”

 1. Welke advocaat dan ook die de ” verdediing. ” van deze DOODRIJDER op zicht neemt, betaald of onbetaald , moet uit zijn ambt gezet worden wegens heulen met de vijand ,!!!!!!!
  Deze asociale hufter heeft geen enkel recht op hulp of verdediging en moet zo snel en zo lang mogelijk achter de tralies.
  VERDEDIGEN. : beschermen, te rechtvaardigen van een beklaagde . Hier dus totaal niet van toepassing! bron :verklarend handwoordenboek der Nederlandse taal

 2. Stel dat familie van de slachtoffers volgende week Nelson dos Santos op straat tegenkomt en met hem afrekent om het maar eens netjes te zeggen.

  Ik zou het hem niet kwalijk nemen, maar wat zou justitie dan doen?

 3. ‘Auto gebruikt als wapen tegen motorrijder’
  Een 22-jarige automobilist uit Gouda heeft zich in april zo ernstig misdragen tegen een motorrijder, dat hij van het Openbaar Ministerie (OM) 9 jaar de gevangenis in moet. De man, achtervolgde een motorrijder op de snelweg, reed tegen de motor aan, probeerde hem klem te rijden en van de weg te duwen. De motorrijder is gered door de bestuurder van een andere auto die de achtervolger klemreed.

  9 jaar zonder 1 dode.. en Nelson heeft 3 mensen doodgereden.. minimaal 3 x 9 is dus 27 jaar in de cel!

 4. Leroy,je hebt volledig gelijk.

  Hoeveel gewonden en doden er ook nog vallen, dit domme volk leert het nooit. Alleen hard pakken in de portemonnee (zo mogelijk auto inleveren) helpt, maar de politie laat het op schandalige wijze afweten.

  Zet op een doordeweekse avond na middernacht gewoon de uitgangswegen van Zuikertuintje eens af en controleer iedere automobilist op alcoholgebruik en ik weet zeker dat je 70% kunt aanhouden. 70 % potentiele Nelson de Santos de Silvas. Maar de politie zie je er nooit en iedereen vind dat normaal.

 5. Wat ik ook triest vind.. afgelopen dagen blijven mensen gewoon als horken rondrijden, in de slaom om 1 plekje op te schuiven, veel te hard rijden. van links door een rood licht rijden, willen afslaan op de schottegatweg waar je niet mag afslaan, een klein kind zonder riem vast naast de bestuurder, bumperkleven.. Laten we maar Curacao een autovrij eiland maken.. iedereen krijgt gewoon een fietst! (dan is fietsen ook meteen veiliger).

 6. Wow, het OM slaagt erin een verdachte van het veroorzaken van de gruwelijke dood van 3 wandelaars 3 (!) dagen langer vast te houden. Wat knap, want verdachte had een rijbewijs, was verzekerd, had geen alcohol en geen drugs gebruikt, hield zich keurig aan de snelheid en was niet kort tevoren een scooter afgenomen wegens wangedrag op de weg.

  Datzelfde OM dat nog geen zaak tegen Schotte rondkrijgt als ze de MOT meldingen en mafia stortingen op diens rekening op een presenteerblaadje aangereikt krijgt.

  Het wordt tijd dat de bezem eens door het OM gaat.

 7. Bestonden er plannen om hem vrij te laten dan ?

 8. Nelson dos Santos krijgt binnenkort langdurig bezoek van Robbie dos Santos.

  Altijd gezellig, die familie reunies.