• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

PolitieCURAÇAO – In het onderzoek naar de moord op parlementariër Helmin Wiels heeft de politie gisteren omstreeks 15.45 uur de 43-jarige vrouw M.A.B. aangehouden. Hierna zijn ‘s avonds door de politie twee huiszoekingen verricht in respectievelijk Kaya Sagrado en Parera.

De politie werd daarbij ondersteund door het RST (Recherche Samenwerkingteam). Een officier van Justitie was aanwezig bij de invallen. Tijdens het onderzoek in de woningen heeft de politie enkele artikelen in beslag genomen die van belang zijn voor het onderzoek.

Verdachte
De politie verdenkt de 30-jarige Raul M. van de moord op Wiels. Maar deze verdachte werd kort na de moord op Wiels verminkt en vermoord gevonden. Hij is volgens de politie de chauffeur van de auto waarin de moordenaars reden toen Wiels op 5 mei een strand werd doodgeschoten. Hij huurde ook de auto. De verdachte van de moord op Raul, de 26-jarige ‘pretu’ werd vorige maand aangehouden in Zoetermeer. Hij zit nu vast op de extra zwaar bewaakte marinebasis Parera.

9 reacties op “Arrestatie en twee huiszoekingen in moordzaak Wiels”

 1. @Abraham Mossel… “daderkennis” kan riskant zijn… 🙂

 2. @ Abraham Mossel. Krijgt Abraham dan toch misschien eens een keer gelijk!,

  Heel misschien, want het blijkt nog uit niets. Even wachten dus voordat je de uitgeloofde prijs gaat ophalen. De bestuurder is helemaal niet interessant, maar wel de dader en opdrachtgever.

 3. @ABCtje, Dos Porko’s bedreigde iedereen en bedreigt nu nog iedereen in de media. Weg met die vieze hangbuikzwijn! Iedereen weet dat hij Wiels bedreigde. Dat deed hij gewoon over de radio. Dus niets nieuws.
  Daarnaast had dhr. Wiels zelf verschillende keren over de radio verteld dat hij bedreigd werd.

 4. In de NL telegraaf staat ,dat ook Asjes is verhoord. Hier op het eiland geen letter over te vinden.

 5. Wanneer pakken ze de vieze vetklep hangbuikzwijn dos Porko’s en Co. op?

 6. Volgens berichten was de moord op Wiels een politieke moord waarbij ook PS- prominenten een rol zouden hebben gespeeld. Even raden wie die PS-prominenten zouden kunnen zijn. Was er niet iemand die al eerder zijn boekje te buiten ging om de mafia welgevallig te zijn? Was er niet iemand die op de dag van het delict een niet nagekomen afspraak met Wiels had? Is er niet iemand die van politieke partij naar politieke partij switcht ongeacht de doelstelling van die partijen? Moeten die niet gek,opkijken als de verdenking ook op die personen valt.Andere namen en mogelijke drijfveren zijn ook,te bedenken. B.v.personen die zich eveneens door Wiels geschoffeerd voelden. We zullen zien.

 7. Geen persconferentie, dus “klein bier”.

 8. Krijgt Abraham dan toch misschien eens een keer gelijk!,ff voor de goede azijnzeikers,heb altijd verklaard,bestuurder moord auto was een vrouw!.

 9. En wanneer de opdrachtgevers? of zijn die al Curacao ontvlucht?