• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

drugsCURAÇAO – Vijf arrestatieteams zijn in Nederland binnengevallen in circa twintig panden. Dat meldt Het Parool. Achttien mensen zijn opgepakt, waaronder vermeende leden van No Limit Soldiers (NLS). Deze bende wordt verdacht van de moord op Helmin Wiels.

In Amsterdam, Schiedam en Rotterdam zijn bij de invallen wapens gevonden. Ook werden er mobiele telefoons aangetroffen met foto’s van onder meer bendeleden van No Limit Soldiers die poseren met wapens, geld en drugs. Een op een GSM gevonden filmpje toont een verdachte die schiet met automatisch wapentuig voorzien van geluiddempers en een vizier.

Aanleiding
De directe aanleiding was de vondst van drugs door de Koninklijke Marechaussee op Schiphol. Op 26 februari 2012 vond men zes kilo van de harddrugs die in een de vleugel van een vliegtuig dat vanuit Bonaire en de voormalige Antillen was aangekomen in Nederland. Uit onderzoek bleek dat zowel personeel van de luchthavens op Schiphol als op de voormalige Antillen waren betrokken bij de smokkel. De recherche van de Marechaussee stuitte op een groep die op die manier cocaïne importeerde uit de Cariben. In juni 2012 onderschepte men een bescheiden partij van 3,5 kilo cocaïne in de reisbagage van een vrouw uit Curaçao. Deze vrouw kon direct worden gelinkt aan een van de leiders van de bende, omdat diens zus de smokkelaarster van Schiphol afhaalde.

Huurmoordenaars
Het onderzoek veranderde van drugsonderzoek naar liquidatieonderzoek, toen bleek dat de drugssmokkelaars niet alleen drugs smokkelde maar ook huurmoordenaars uit de Cariben naar Nederland invloog om hun concurrentie te vermoorden. Het concrete plan om ene Quincey S. te doden kwam daarbij aan het licht. Tevens werd daarbij duidelijk dat de groep voornamelijk bestaat uit leden van de beruchte straatbende No Limit Soldiers.

Shurandy Quant
Een vermeende leider van de NLS, Shurandy Quant, is in april op Jamaica opgepakt en in een Nederlandse cel beland. Het OM verdenkt Quant van diverse strafbare feiten. Zo zou hij een leidende rol hebben bij de straatbende No Limit Soldiers, die op Curaçao en vanuit het Nederlandse Zoetermeer naast internationale drugssmokkel ook vele liquidaties op hun geweten zouden hebben. ‘Tyson’ Quant advocaten in Jamaica die hem steunen, in Nederland heeft hij de strafpleiter Inez Weski ingehuurd en op Curaçao advocaat Marije Vaders.

5 reacties op “No Limit Soldiers-leden opgepakt na lang onderzoek”

 1. Ja hoor, daar is ze weer, Marije Vaders. Die als kleine meid oo school antwoorde ‘ rijk, van crimineel geld’ toen de meester haar vroeg wat ze later wilde worden.

 2. De volgende keer als ik met KLM naar NL vlieg dan maar bij het inchecken melden dat ik mensen hoorde praten over drugs in de vleugels. Dat kunnen ze niet negeren en gaan het onderzoeken, wel 4 uur vertraging, maar tenminste alles gecontroleerd… 🙂

  Anderszijds…er zijn geen ongelukken gebeurd, dus toch vaklui? Dan kan de USA toch onze FAA rating weer aanpassen? Je moet er niet aan denken dat de daders worden gearresteerd, dan gaan amateurs hetzelfde kunstje flikken. Laat het a.u.b. wel deskundig gebeuren!

  De toelatingsregeling “Antillianen” heeft er weer 18 redenen bij.
  Morgen in de krant “Schotte, dos Sanotos en Asjes ontkennen elke betrokkenheid”
  Jackson zal hier melden dat het nog altijd nauwelijks meer is dan 0.01% van de bevolking, dus..

  Heerlijk, zoals het leven op Curacao voorspelbaar is.

 3. @Bernard, ja daarom leuk al die security toeslagen en nazistisch gedrag mbt meenemen van een flesje water in het vliegtuig terwijl er jan en alleman gewoon bij de vliegtuigen kunnen komen en er van alles kunnen ingooien..

 4. Het wachten is op het eerste KLM of Arke Fly vliegtuig dat de oceaan indondert omdat verstopte drugs fitale onderdelen van het vliegtuig hebben beschadigd. Een bevriende KLM piloot vertelde me ooit dat in het vliegtuig gesmokkelde drugs de hydrolische bedrading voor de besturing vanher toestel hadden beschadigd. Dit soort organisaties dient als een kankergezwel uit de maatschappij gesneden worden. En wij als dom veevolk maar weer de schoenen uit doen, riem af, door die hele helse veiligheidsprocedures gaan voor Jan Snot.

 5. en wie zijn de opdrachtgevers?