• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

Op zoek naar Young ProfessionalsCURAÇAO – Gedurende twee dagen kunnen werkgevers en werkzoekenden elkaar treffen op de UNA. Daar wordt morgen en zaterdag de Caribbean Job Fair georganiseerd. Ook afgestudeerden zijn welkom, evenals mensen die traineeships zoeken.

Ook Curaçaoënaars die uitlandig studeren, kunnen in contact komen met werkgevers, uitzendbureaus, werving en selectiebureaus en overheidsinstellingen op het eiland. Ook worden er elk uur workshops gegeven. Morgen opent de fair om 15.00 uur, op zaterdag om 10.00 uur. Beide dagen duren tot 22.00 uur. Meer informatie vind je op de website.

5 reacties op “Caribbean Job Fair op UNA”

 1. Joey heeft gelijk. Ik weet van een bekende bank dat ze in Nederland aan Fred deelnamen zonder met het verbod om ook maar 1 kandidaat een voorstel te doen. Het was een verkapt snoepreisje voor enkele managers van de bank, en ook nog eens fiscaal aftrekbaar plus valse promotie in de zin van ‘kijk onze bank eens sociaal zijn’.

 2. @afgestudeerde hbo-er, fed is ook een plezier reisje.. ik heb gewerkt voor 2 bedrijven die daar heengaan en weet dat ze uiteindelijk vrijwel niemand aannemen.. Er zijn idd ydk die twijfelen of ze wel of niet willen terug gaan en 1 belangrijk onderwerp is natuurlijk een baan.. indien een bedrijf de ydk een baan aanbied dan zal deze de stap eerder maken.

 3. Ik vind het een hele goede initiatief.
  Wel jammer dat veel van de grote bekende bedrijven hier niet aan mee doen terwijl ze wel elk jaar naar Nederland reizen om met Fred mee te doen.
  Alsof er hier op het eiland niet genoeg hoogopgeleide werkzoekenden zijn.

 4. @TrabouNoTaDrumi, is jou leven zo saai dat jij overal en tegen alles maar dan ook alles tegen bent?
  Mensen zoals jij zijn tegen vooruitgang van onze mensen maar hopen wel dat het een en ander blijft zoals het is omdat ze aan kunnen verdienen maar gun het anderen niet.
  Denk daar maar eens over na, ego.

 5. Tja, ik zou daar niemand aannemen tenzij ik van Samira matrassenfabriek was die een matrassentester zoekt.