• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

Curacaose vlagCURAÇAO – In de eerste helft van 2013 zijn er 362 vreemdelingen uitgezet. Dat blijkt uit de criminaliteitscijfers over de eerste twee kwartalen van dit jaar. In de meeste gevallen betrof het vreemdelingen uit de regio die richting thuisland uitgewezen zijn. Jamaica is koploper met 135 uitzettingen.

Curaçao zette van januari tot en met juni daarnaast 65 Haïtianen, 47 Colombianen, 37 Dominicanen en 28 Venezolanen uit. Negen Surinamers werden teruggestuurd naar hun eigen land. Vier Nederlanders trof hetzelfde lot.

9 reacties op “Eerste half jaar 362 vreemdelingen uitgezet”

 1. Hoeveel YDK zijn er nu daadwerkelijk terug gestuurd naar Curacao? Aangezien Curacao Nederlanders wel gewoon uitzet.. wie is nu ractisch bezig MAN?

 2. voordeel, mocht het straks fout gaan met onze MP Asjes, dan kunnen we hem uitzetten richting Nederland, want hij is geboren in Rotterdam

 3. Dus Curacao zet Nederlanders uit, maar eist tegelijkertijd dat Nederland omgekeerd niet hetzelfde mag doen ?
  Dat noemen we nog eens gelijke rechten in het Koninkrijk, niet waar beste Thodé ?

 4. De politie moet eens beginnen met ECHTE criminelen op te pakken…

 5. is een vreemdeling zeker, die verdwaald is zeker.

 6. Zelfs Nederlanders worden uitgezet in het KONINKRIJK DER NEDERLANDEN? Juist MAN dit is racisme!!

  Trouwens Asjes vond toch dat je als land geen illegalen mag uitzetten (Mauro case)..

 7. Het punt is dat veel illegalen zonder vergunning overheidsgrond jatten en hun huizen op bouwen. En Godet vond het destijds goed. Ben blij dat deze mensen niet meer aan de macht zijn.

 8. Als de immigratiedienst wat beter en efficienter werk leverde was dit echt niet nodig geweest.. Minder papierwerk, kortere wachttijden, medewerkers die WILLEN helpen etc.

 9. Wie zich op de Waddeneilanden zonder toestemming bevindt wordt ook uitgezet, regel om kleine eilanden en het natuur te beschermen tegen massa bevolking / overbevolking.