• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

AutodiefCURAÇAO – In de eerste helft van het jaar zijn er 119 aangiften van autodiefstal ingediend bij de politie. Dat blijkt uit halfjaarcijfers op misdaadgebied. Het aantal van 119 is het laagste aantal in vergelijking met de periode 2006-2012 in de maanden januari tot en met juni.

Op Curaçao werden in het eerste halfjaar 68 voertuigen teruggevonden, 51 voertuigen zijn nog vermist. Er zijn zeventien aanhoudingen verricht inzake een totaal van negentien opgeloste zaken. In de periode 2006-2012 was 2007 het absolute dieptepunt met 320 autodiefstallen tussen januari en juni. Het totaal liep dat jaar op tot 450 geregistreerde voertuigdiefstallen.

5 reacties op “Minder autodiefstallen sinds 2006”

 1. Sheldrey Osepa had zijn gestolen auto in notime terug, maar die is ook geboren voor het geluk.

  Zo hoefde hij zijn studieschuld niet terug te betalen omdat een politieke partij waarvan ik de naam niet zal noemen maar het begint met een F en eindigt op MK die schuld verdeelde over alle andere studenten die nu voor Sheldrey aflossen.

  Terwijl Sheldrey zijn zakken vult als ratvocaat, waaraan we al een groot overschot hadden.

 2. Ja er worden geen aangiften meer gedaan,ken heel veel gevallen dat de auto gestolen wordt,wordt nooit terug gevonden en als er aangifte wordt gedaan,neemt men het niet serieus,en er wordt niets gepubliceerd!
  Politie geeft weinig aandacht aan dit soort zaken,maar wacht maar als het hun zelf of fam overkomt weten ze de daders gelijk op te sporen!Ben ooit zelf 2x slachtoffer van mijn auto gestolen van mijn woonterrein!!!Nooit meer wat van gehoordt,esta dushi hende nos ta!

 3. Pistool op het hoofd van een slecht beveiligde chino zetten om er daarna met de OB-vrije dagopbrengst uit sigarendoosje vandoor te gaan is toch veel gemakkelijker dat een auto stelen, strippen en in onderdeeltjes verkopen?

 4. @nosmespor, en anders keert de verzekering toch niet uit.. komen ze wel met 1 of ander smoesje.. helaas kunnen we ons niet SEGURE voelen op dit eiland..

 5. Zou het wellicht kunnen zijn dat het vertrouwen in de poltie tot het nulpunt gedaald is en daarom geen aangifte meer wordt gedaan? Zeker als men alleen WA verzekerd is en dus geen aangifte voor de verzekering nodig heeft.