• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

PolitieCURAÇAO – De politie is gisterochtend uitgerukt naar de Nestorweg, waar een 21-jarige man zijn 40-jarige moeder na een ruzie in haar gezicht had gestompt. De man was hierna gevlucht en is door de politie een uur later gearresteerd bij een huis aan de Kaya Horacio Sprock in Brievengat.

De vrouw is met haar verwondingen naar de huisarts gegaan. De verdachte is voorgeleid aan de officier van Justitie, die hechtenis gelastte tijdens het onderzoek.

19 reacties op “21-jarige man opgepakt voor mishandeling moeder”

 1. Zo is het maar net Tula, en ik heb er geen enkel probleem mee als Curacaoenaars kritiek hebben op Nederlanders die in de rij wachten op hun beurt terwijl Curacaoenaars het systeem hebben van wie het hardst schreeuwt wordt het eerst geholpen.

 2. @Berend Botje, en zo is het ook voor de YDK in Nederland.. Die zitten er ook niet voor de plezier maar hebben ook plussen en minnen om in NL te zitten maar ze zitten er niet omdat ze zoveel van Nederlanders houden!

 3. @jackson,

  Wat een verhalen allemaal….
  lange tenen???of erg lange tenen???
  je reacties getuigen niet van enig verstand.
  maar je weet het leuk te brengen…

 4. Jackson, veel Nederlanders wonen hier vanwege het heerlijke klimaat, de relatieve rust, de prachtige natuur en lokaties waaronder de stranden, de relatief goede voorzieningen en voor velen ook het feit dat men hier Nederlands kan praten.

  Je ziet goed dat in het rijtje de Curacaoenaar ontbreekt, en met een reden want die wordt toch gezien als een negatieve factor. En dat heeft te maken met afspraken niet nakomen, gebrekkige arbeidsmentaliteit (een bevriend restauranthouder heeft me verteld dat het na ieder groot feest ziekmeldingen bij hem regent), dom verkeersgedrag en ga zo maar door.

  De Nederlander weegt het positieve en het negatieve van het eiland tegen elkaar af en vaak slaat de balans dan door naar het positieve. En dus komt de Nederlander naar Curacao, geniet van het positieve en accepteert het negatieve waar hij met kritiek toch wat aan probeert te veranderen (wat hem niet in dank wordt afgegenomen want nos mes por dus verandert er niets).

  Maar laten we blij zijn met de Curacaoenaars, zonder hen was het hier een aards paradijs en kon Hij Hierboven de tent wel sluiten!

 5. @ Jackson. Of ik gelijk heb of niet doet er niet toe.

  Zoals het er dus bij jou ook niet toe doet of het waarheid of leugen is 🙂 .

 6. @Blackson,

  Wat heeft meer nieuwswaarde in NL..

  Een blanke pedofile, of een donkere die een cafetaria heeft overvallen?

  De media bezorgt dat jouw “neutrale” houding echt niet zo neutraal is als jij zelf doet denken…

  Lees je eigen reactie maar terug 😉 en ondanks je gezeik woon jij nog steeds op Curacao.. vertel me eens waarom?

 7. @Sander,

  Iemand die hier komt weet dat er minder handhaving is van de wetten. Menig pensionado weet hoe men hier misbruik kan maken (voor zelfverrijking) op wat voor manier dan ook terwijl dat in NL niet kan.

  Als jij veroordeelt wordt voor fraude, kan je een strafblad krijgen..
  Als je een Atrako doet, kan je een strafblad krijgen…

  Welke van de bovenstaande voorbeelden is volgens jou geen crimineel?

  Als jij het woordje crimineel ook opzoekt dan zie je dat er geen verschil is in soort delict wat men heeft ondergaan en daarvoor gestraft is.

  Nou moet ik natuurlijk er wel bij zeggen dat ivm een slechte handhaving, hier de pakkans nihil is. Maar in mijn ogen ben je dan een lekkere hypocriet. Net zoals jij denkt te weten dat alle Antiianen in NL crimineel zijn, zou jij ook over de pensionado’s moeten denken..

  Of ik gelijk heb of niet doet er niet toe… de rode lijn is hoe racistisch menig persoon op versgepert is, maar helaas wilt niemand verder nadenken dan zijn/ haar eigen neus lang is!

  [SPIEGELTJE]

 8. Jackson, ik ben een Nederlander woonachtig op Curacao sinds 2006 en stel me objectief en neutraal op en stel objectief en neutraal vast dat de Curacaoenaar over het algemeen (vergeleken met de Nederlander) geen notie heeft van serviceverlening, een beroerde arbeidsmentaliteit heeft en zich volkomen onkundig in het verkeer beweegt.
  Dat de Curacaoenaar volgens de statistieken crimineler is dan de Nederlander weet ik niet, maar het verbaast me niets. Kijk eens hoe vaak de kleine groep Curacaoenaars in Nederland het nieuws halen met criminele activeiten en kijk dan eens hoe vaak een Nederlander op Curacao op die wijze in het nieuws komt.

  Een en ander heeft niets met racisme te maken maar met het vaststellen van feiten.Dat men die feiten hier niet graag wil horen kan ik me voorstellen maar doet niets af aan het waarheidsgehalte ervan.

 9. @jackson.

  Zielige reactie van je op het commentaar van Hans Worst.
  je weet ook wel dat de gemiddelde curacaoenaar in NL crimineler is dan de gemiddelde pensionado die op Curacao woont en hier zijn geld uitgeeft.

  Ik zeg er wel meteen bij dat de meeste curacaoenaars in NL een verrijking zijn voor NL

 10. @Hans Worst,

  Nou kom het maar brengen dan, ondanks dat ik de Extra of Vigilante niet heb opengeslagen, kan ik me voorstellen dat er iets over John Deuss in gestaan heeft. Zo niet, dan weet je dat zij andere doelstellingen hebben met hun krant.

  Maar op versgeperst staat dat wel, dus Hans Worst (je bent creatief met namen)… je hebt je weddenschap verloren alleen begrijp ik dat je met je vaak rascistisch getinte opmerkingen graag anoniem wilt blijven.

 11. Jackson, wat multiculturele samenleving?

  Die bestaat niet. Hier klitten de Nederlanders samen achter de hoge muren van hun resorts, in Nederland klitten de Antillianen samen in Antillianengemeenten (Dordrecht, Den Helder).

  En ik heb er geen enkel probleem mee als iedereen zich maar aan de regels houdt.En wat betreft spreken de criminaliteitscijfers erg in het nadeel van de Curacaoenaar.

  Sterker nog heer Jackson, zodra u in de Vigilante of Extra een foto van een gearresteerde macamba ziet kom ik u persoonlijk een doos Amstel of Polar brengen. Ik verzoek u wekl vriendelijk net hetzelfde te doen bij een foto van iedere gearresteerde Curacaoenaar, want dan vrees ik snel te moeten worden opgenomen in de Jellinek kliniek van Jacob Gelt Dekker.

 12. Heerlijk Henry..

  Een zeer doordachte opmerking… op niveau, lekker rascistisch, lekkere vooroordelen… en zoveel mensen die hetzelfde denken wat jij zegt.

  En dan raar vinden dat er geen eenheid is op Curacao hahaha… Maar nee het ligt zeker niet aan Henry… het zijn altijd die anderen…

  En dat menig Nederlander nog denkt dat zij een voorbeeld zijn voor een multiculturele samenleving.. laat me niet lachen! Als Duitsland nu Nederland zou binnen vallen, worden ze vermoedelijk met open armen ontvangen!

 13. Ik ben er voorstander van om ouders dezelfde gevangenisstraf als hun kind te geven. In dit geval dus niet alleen zoon maar ook moeder de gevangenis in.

  En de vader? Die is ongetwijfeld onbekend en zit ergens onder de boom in Koraal Specht zich moed in te drinken voor zijn atrako van vanavond.

 14. Mensen ga eens niet zo heel gek lang terug in de tijd.. kijk eens op wat voor leeftijden men toen kinderen kreeg…

  Dus gooi het niet op het tienermoederschap, maar andere factoren….

 15. @Amalia, Was wel een tienermoeder.. en de vader is natuurlijk in geen velden en wegen te vinden.. (al zal hij wel of in bon futuro zitten of de hele dag bij een snek hangen). en waarschijnlijk zal deze jongen wel heel veel halfbroertjes en zusjes hebben..

  maar ja die guy was zo dushi.. met een gouden ketting en gouden rims..

 16. Doe ff normaal en Amalia, nu zie je weer eens wat die tienerzwangerschappen tot gevolg hebben. Een vaderloos gezin met een moeder zonder enig benul van opvoeding en zonder financiele middelen, dat is de ideale voedingsbodem om een criminineel groot te brengen.

  Hier zie je het weer. En wie draait er voor op? Hier is de moeder ook slachtoffer, maar normaal gesproken is het de samenleving die de overvallen en moorden ondergaat en is het de moeder die haar handen in onschuld wast. Terwijl zij toch echt verantwoordelijk voor de opvoeding is, en als je die niet kunt geven moet je geen kinderen krijgen.

 17. Gerben d.D. weet daar alles van als Breezerbaby. Leeghoofd.

 18. Gerben de Dolder,wat een belachelijke,ziekelijke opmerking van je.

 19. Tja, dat krijg je er van als je op je 18e of 19e moeder wordt.

  Maar wees nu eerlijk, was dat belkaartje dat je in 1993 ervoor kreeg al deze ellende waard?