vuurwapenCURAÇAO – De politie moest vanochtend uitrukken naar Saliña, nadat er een schietpartij had plaatsgevonden. Dat meldt de politie. Bij de schietpartij is een 34-jarige man aan zijn rechterenkel gewond geraakt. Het slachtoffer verklaarde tegenover de politie dat hij is beschoten door een persoon in een voorbijrijdende auto.

De politie heeft op de plaats delict een aantal hulzen in beslag genomen. Ook de auto van het slachtoffer, waar kogelgaten inzitten, is geconfisqueerd. Het slachtoffer is met een taxi naar het ziekenhuis vervoerd voor medische behandeling.

Tips
De recherce heeft de zaak in onderzoek. De politie roept iedereen op die denkt informatie te hebben over deze schietpartij om dit door te geven. Dit kan bij de recherche op nummer 866-6219 / 866-6221, ook kan 24 uur per dag worden gebeld naar 911 of naar het anonieme nummer 108.

11 reacties op “‘Drive by’ schietpartij in Saliña”

 1. www.wikicrimes.org
  De teller staat daar op 124 over het laatste jaar.

 2. Misschien tijd om in het weekend in Salinja controles te doen.. lopen dan heel wat figuren rond met wapens

 3. Tjonge Gerald, wat ben jij naief, geboren op Boca Sami?

  Laten we inderdaad tegen de criminelen zeggen: deze week allemaal jullie wapens inleveren op het politiebureau. Dan hebben we volgende week geen criminaliteit meer.

 4. Absurd hoeveel wapens hier in omloop zijn voor zo een kleine gemeenschap. Ik begrijp hier helemaal niets van als er 1 ptibull een kind doodbijt wordt er gelijk een wet op gesteld en moet iedere eigenaar van zo’n hond zich melden en registreren ondertussen kan er elk weekend iemand afgeschoten worden en ze blijven sportwapen vergunningen afgeven een elke gek zonder een te zwaar strafblad. Kan het wapen bezit niet gewoon beperkt worden tot justitie en defensie.

 5. In 2010 exporteerde Curacao voor meer dan een miljoen Naf aan wapens naar Caribische Landen. Dat ging via de Freezone. (1) Vraag me af of er niet wat veel wapens uit de Freezone op het eiland blijven.

  (1) Bron Thierry Apoteker Consultants, report on Curacao

 6. Min van justitie en het OM zijn al jaren in een soort van winterslaap; een trieste bedoeling.

 7. edgar ook jij hep het buskruid nie uitgevonde
  wat legale bullets zijn worden ilegale bullets en di worde nie zo duur als 10000
  je snapt ?

 8. Zie je de ambulances deze taxi al tegenhouden?

  DMO laat taxi’s maar dit soort werk doen en dan kunnen jullie de gratis shuttle weer inzetten, iedereen blij.

 9. Het wordt tijd dat, zoals Chris Rock jaren geleden in 1 van zijn shows aangaf, de kogels 5000 USD per stuk gaan kosten.
  Dan zijn er geen innocent bystanders meer (heeft voor 10,000 USD aan kogels in zijn lichaam, moet wel schuldig zijn !) en dan zijn we ook af van dit soort schietpartijen. De gemiddelde crimineel kan het zich dan niet meer veroorloven om op iemand te gaan schieten.

  ‘Man, I would like to shoot your *ss, but I just cannot afford it’ !

  Zo gek was die oplossing van Chris Rock dus niet.

 10. Een (drugs)afrekening natuurlijk, Al zullen er ongetwijfeld weer onnozole zielen daartegen protesteren omdat ze geloven dat er op het slachtoffer geschoten is omdat hij vals zong in de kerk.

 11. Beste heer Navarro, dit zijn zeker ook stageries die de verzekering proberen op te lichten?.

  Zegt u maar gerust dat Curacaose criminelen uit uw controle zijn en dat de politie niets betekent op dit eiland.

  You can’t fake shit like this

  Navarro zoals zijn voorganger hebben geen benul over hoe zij de bevolking van Curacao moeten beschermen.

  YWN