• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

julianabrugCURAÇAO – Een deel van de Julianabrug is morgenochtend afgesloten voor verkeer. Dat heeft het ministerie van Verkeer, Vervoer en Ruimtelijke Planning in een persbericht laten weten. Tussen 08.00 en 09.00 uur wordt er onderhoud gepleegd aan de brug.

Het onderhoud valt onder het project ‘Inhaalslag’, waarmee in de komende drie tot vijf jaar in totaal 300 kilometer asfalt aangelegd. Het gaat zowel om nieuw wegdek als om vernieuwing van bestaande wegen.

Brug
Tijdens het onderhoud aan de brug is het verkeer beperkt tot één strook. De Dienst Openbare Werken vraagt bestuurders om op de verkeersborden te letten.

6 reacties op “Onderhoud aan de Julianabrug”

 1. Je kunt natuurlijke ook het Nederlandse slapend rijk worden model toepassen, waarbij er s ‘nachts gewerkt wordt, omdat de burger voor alle kosten opdraait. Men moet hier ineens 70% accijns betalen bij de pomp, 40% bmp op aankoop van een nieuwe auto, wegenbelasting aan de hand van het gewicht van de auto en OB van maar liefs 21%. Dit allemaal genereert genoeg geld om s ‘nachts te kunnen werken. Elk gezin zal alleen in staat zijn om een piepklein autootje te bezitten, De vraag is of wij wel bereid zijn om die opoffering te doen.

 2. Uurtje werk maar, zou je niet verwachten hier.

 3. In een uur werk kunnen ze al het onderhoud doen?

  Natuurlijk hoef je dan ‘s nachts het niet te doen….

 4. Ja joh. De beste tijd die je voor zoiets kan verzinnen is natuurlijk tussen 8 en 9…… Mag je zo iemand van de planning een achterlijke gladiool noemen?

 5. De afgesloten rijbaan is een goede plek voor mevrouw Rozier om haar hond uit te laten. Vanuit het midden zie je van beide kanten goed of er politie aankomt.

 6. Zullen we de dag ooit nog gaan beleven dat wegonderhoud in de nachtelijke uren gaat plaatsvinden ?
  Stuk weg openhalen, repareren en meteen weer asfalteren, nog voordat de ochtendspits weer begint ?
  Op het vliegveld laten ze zien hoe dat moet, wellicht dat men daar eens kan gaan kijken.
  Och wacht, het is dezelfde club !
  Wat let ons dan verder nog ?