• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

dwayne jones thumbCURAÇAO – Een Jamaicaanse travestiet is deze week vermoord vanwege zijn voorkeur. Dat melden diverse Jamaicaanse media. De jongen droeg vrouwenkleren en danste met een man op een streetdance in Irwin. Toen aanwezigen erachter kwamen dat hij geen vrouw was, is Jones achtervolgd en vervolgens vermoord.

Volgens homorechtenactivist Maurice Tomlinson heeft niemand in de menigte geprobeerd de jongen te beschermen tegen zijn belagers. Politieagenten vonden zijn stoffelijk overschot in de bosjes. De overledene had meerdere steekwonden en een schotwond. De Jamaicaanse homorechtenorganisatie J-Flag heeft geschokt gereageerd en de moord sterk veroordeeld.

11 reacties op “Tiener in travestie vermoord op Jamaica”

 1. dit moet tot het verleden behoren laat iedereen leven hoe hij/zij willende moordenaars levenslang opsluiten

 2. Moorden mag volgens mij niet op Jamaica en is, wat de aanleiding ook moge zijn, ontoelaatbaar.
  Belachelijk als je niet het leven mag leiden zoals je dat zelf wilt ??
  Of moeten wij ons allemaal aanpassen aan de maatschappij waarin we leven?

 3. Wat heeft een curacaose politicus hier mee te maken? Helemaal niets. Dit was een lynchpartij met een geheel onschuldig slachtoffer. Ooit een travestiet gesproken? Is gewoon een mens met meer overeenkomsten dan verschillen met mij of jou.

 4. verdediging, u bent twee keer de ‘w’ vergeten achter ‘jou’, dus hopelijk zijn jouw zoon en dochtet niet van jou afhankelijk voor hun lessen Nederlandse taal.

  On topic: niemand wenst zo’n jongen dood en de daders dienen gestraft te worden, maar het gedrag van het slachtoffer was wel absurd.

 5. No por…wat is dit voor antwoord? Rare snuiter…niet volgens jou normen..dus moet ie maar dood? Je zal jou dochter of zoon maar zijn!

 6. @Rambo: heb toch liever Gerrit de Raaf, hoewel ik nooit voor hem zal stemmen, dan zo’n travestiet als minister-president.

 7. Met dank aan de Heilige boeken, die homoseksueel gedrag verwerpen.

 8. @no por, liever dat ze met zoiets hadden thuis gekomen dan dat ze thuis komen met een Gerrit de raaf, Jacinta Constancia of Jamaaloodin..

 9. En de daders worden opgezweept door de gillende “dominees” van pinkstergemeenten! “Fijne” volgers van Christus.

 10. Het was ook wel een rare snuiter. Je dochter (of zoon?) zal er maar mee thuis komen.

 11. Verbaasd me niets.. in sommige landen zijn ze heel homofood.. gelukkig is dat op Curacao wel anders.. rip voor die jongen