• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

Foto camilleri.nl: arrestatieCURAÇAO – Politicus Helmin Wiels zou, volgens bronnen bij de politie, voor geld zijn geliquideerd door bendeleden van de No Limit Soldiers (NLS). Dat meldt de crimesite camilleri.. Deze straatbende zou zijn roots hebben in Koraal Specht. De leden zijn getatoeëerd met de letters NLS.

In de Zoetermeerse wijk Palenstein is No Limit Soldiers ook vertegenwoordigd met zo een 80 leden. De leiders van de bende geven aan dat zij voorafgaand niets wisten van de moord en dus ook geen bedragen voor een huurmoord hebben ontvangen. Wiels werd op 5 mei geliquideerd op het strand van Marie Pampoen.

Schuld
“No Limit Soldiers krijgt de schuld van een aantal liquidaties, telkens maar weer, maar het is aan justitie om te bewijzen of iemand van ons daar daadwerkelijk bij betrokken is”. zegt NLS. “Wij zijn geen koorknapen, maar om nou bij elke dode te roepen dat wij er achter zitten en dat wij ons bezig houden met een soort van moordbedrijf, dat is pure stemmingmakerij.”

Hoge heren
“De politie weet dat wij onder geen beding met hen of met de pers praten, dat is tegen onze code”, gaat NLS verder. “Reageren zoals nu doen wij bij heel hoge uitzondering. Met name omdat wij ons maar al te goed realiseren dat No Limit Soldiers vanwege zijn stilzwijgen een makkelijke prooi vormt om de aandacht af te leiden, van wie er wel achter de moord op Helmin Wiels zitten. Dat zijn de hoge heren op het eiland, dat weet iedereen.”

Foto: camilleri.nl

14 reacties op “NLS: ‘beschuldigingen moord Wiels is stemmingmakerij’”

 1. Ik zie wel iets in de verklaring van de NLS.

 2. @ a. Jacobus,

  ja, dat had ik later ook bedacht….

 3. Sander, De MFK geeft vaak persverklaringen hoor..

 4. Ik denk dat Serka di Bo gelijk heeft. Vereiste om MFK minister te worden is een strafblad langer dan een lijst diploma’s.

  Zie Schotte en Constantia (nee, vervalste diplomas tellen niet mee, Constantia!).

 5. @ Sander, op 24-07-2013 om 11:44 schreef: De (maffia) die een persverklaring afgeeft….???

  Nee nee nee Sander je leest het verkeerd “ze geven geen persverklaring af”

  Maar een waarschuwing aan leden, eventuele verdachten of betrokkende om vooral de mond dicht te houden.

 6. De maffia, die een persverklaring afgeeft….???
  het moet niet veel gekker worden!!!

 7. Ik denk dat de mensen van de NLS binnenkort minister zullen worden voor de MFK

 8. @ Peter, ze hebben wel een stevige CAO, wie niet luisteren wil wordt in hoofdgroepen uiteen genomen.

 9. NLS weet dat ze vrij spel hebben, want als ze al worden veroordeeld hoeven ze toch het gevang niet in.

  Marije Vaders zal zeggen, en dan ben ik het voor het eerst met haar eens, “Brian Mariano, na u.’.

 10. Het is al erg genoeg, dat de NLS hun bestaansrecht hebben gecreeerd.

 11. Pffff, gelukkig voor politie en justitie dat de NLS niet in de openbaarheid treedt en dat ze geen vakbond hebben. Anders zouden ze aanklachten wegens laster in het vooruitzicht hebben. Mogelijk zelfs werkonderbrekingen wat weer klachten van begrafenis ondernemers zou kunnen opleveren.

 12. @Onchi, de Ps is toch voorstander dat de YDK student in de regio gaat studeren want anders worden ze een tweekoppig monster en komen niet meer terug. Laten wij ook dan de YDK criminelen regionaal verspreiden.. ze kunnen terecht in gevangenissen in Colombia and Venezuela.. Kunnen ze er lekker hun eigen cultuur behouden en Spaans spreken en kunnen ook de familieleden hun makkelijker bezoeken.. Win-Win situatie dus!

 13. Sjoerd, voor Curacao hebben ze te maken met een enorme zaak. Is er wel ruimte om al deze personen in bewaring te nemen?

 14. Grappig dat iedereen alles weet op Curacao maar dat de Politie dan de mensen niet kunnen oppakken..