PolitieCURAÇAO – De 28-jarige S.O. is zaterdagochtend gearresteerd door de politie. Dat gebeurde bij een huis in Kanga op verdenking van bedreiging, mishandeling en verzet bij arrestatie. Toen de politie aankwam bij het huis reed net een scooter weg. Agenten stopten de bestuurder om te vragen naar zijn papieren.

De bestuurder verklaarde dat een neef van hem de scooter van zijn broer meegenomen had zonder diens toestemming. Samen met zijn broer S.O. was hij bij het huis van de betreffende neef verschenen om de zaak te regelen. Ook de neef kwam aan het woord. Hij bevestigde dat S.O. bezig was de scooter terug te halen en zei ook dat die hem bedreigd had.

Arrestatie
Op het moment dat de politie de verklaringen aan het afnemen was, verscheen er een man op een fiets bij het huis. Dit bleek S.O. te zijn, die op de neef afkwam en hem probeerde te wurgen terwijl hij hem bedreigde. S.O. keerde zich tegen de politie, die inmiddels tussenbeide was gekomen. Agenten rekenden hem daarom in vanwege mishandeling, bedreiging en verzet bij zijn arrestatie. De man is voorgeleid en zit vast in afwachting van het onderzoek.

2 reacties op “Man bedreigt neef om scooter”

 1. Dit soort familie ruzies gaat niet op
  www.wikicrimes.org
  Wat er wel is opgezet:
  10 juli 2013 Inbraak Pink House, Otrabanda
  13 juli 2013 Man overvallen, gewond, Architectenweg
  15 juli 2013 Man overvallen bij ATM Jan Noorduyn
  16 juli 2013 Bij thuiskomst overvallen en beschoten, Bramendiweg
  16 juli 2013 Huis beschoten Kaya Yeye
  17 juli 2013 ATM geplunderd, Bonam

 2. Nos ta dushi hende!