• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

Inschrijving DOKCURAÇAO – De Curaçao Dòk Maatschappij (CDM) kijkt terug op een succesvolle opendag. Ruim 200 jongens hebben zich dinsdag aangemeld voor één of meerdere cursussen. Na afronding van de cursus(sen) kunnen de jongeren uiteindelijk aan de slag bij het Curaçao Maritime Center.

Het Masterplan van het Curaçao Maritime Center is een project dat vorig jaar juni door ex-minister Nasser el Hakim. Een technische school opzetten was één van de plannen.

Inschrijving DOK

3 reacties op “200 aanmeldingen voor carrière bij Dòk”

 1. @ Jan ben je weer door graafwerkzaamheden bij een vuilnisbelt in Nederland onder een steen uit kunnen kruipen,en ik dacht nog wel,he he van die makkamba hater zijn we verlost,maar nee hoor meneer is weer boven de grond en is meteen jaloers op mensen die een terrasje pakken in de zon,maar Jan daar moet je ook geld voor hebben verdient en dat doe je met werken en niet met onder een boom hangen of de hele dag op een bankje zitten,hoop dat je gouw weer onder je vertrouwde steen gaat zitten,groetjes Abraham

 2. Het zou fijn zijn als we ook worden geinformeerd over de voortgang van het project. B.v. hoeveel van de geplaatste jongeren maken de opleiding af, hoeveel vinden er werk bij het CMC, wat waren de kosten om deze resultaten te bereiken en wie betaalde dat.

 3. En maar hier roepen dat onze mensen niet van werken houden.
  Ik zou ook niet gaan werken voor een Curaçaose uitzendbureau die geen belasting afdraagt maar het wel inhoudt, danzij de PAR.
  Op Curaçao zijn er mensen die meer dan 20 jaar bij een bedrijf werken en nog steeds het minimumloon verdienen.
  Luie mensen heb je overal vooral in Holland, daar heb je overal werkloze hangmensen op banken en pleinen de zogenaamde terrasjespakkers van alle leeftijden. Wanneer het te warm wordt zoals nu gaan ze ook beschutting zoeken onder een boom of in een overdekte winkelcentrum en niet te vergeten ”terrasje pakken.”