• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

HatoCURAÇAO – De individuele autoverhuurders die klanten ophalen van de airport hebben Curacao Airport Partners (CAP) een tegenvoorstel gedaan. Dat meldt Radio Hoyer 2. CAP verbiedt individuele autoverhuurders namelijk met ingang van maandag hun klanten van het vliegveld op te pikken.

De individuele autoverhuurders zijn het daar niet mee eens, maar willen een gang naar de rechter in eerste instantie vermijden, vandaar dit voorstel aan CAP. Advocaat Mirto Murray wil niet uitwijden over het voorstel, maar heeft wel goede hoop eruit te komen. Dat heeft volgens Murray ook de voorkeur boven weer naar de rechter te gaan. In een uitspraak tegen één individuele klant verbood de rechter CAP de verhuurder de toegang tot de airport te ontzeggen. CAP is tegen deze uitspraak in beroep gegaan. De uitspraak daarvan wordt pas eind van het jaar verwacht.

Murray legt in gesprek met Rick Hart uit wat het probleem is.

4 reacties op “Autoverhuurders doen CAP tegenvoorstel”

 1. Ik stel voor dat gewoon niemand meer met eigen vervoer naar de airport mag komen. Alleen maar per taxi mag je er komen.. dan hebben we ook deze problemen niet meer

 2. Het gaat hier om autoverhuurbedrijven, bedrijven die autos verhuren. Taxi’s vervoeren mensen tegen betaling……

 3. Kan Murray zelf niet taxi gaan rijden? Hij rijdt in de grootste Audi van het eiland.

  Dat de taxichauffeurs, die hun klanten veel te veel chargesn, hem als advocaat genomen zegt genoeg. Soort zoekt sort.

 4. Duidelijke taal van Mr. Mirto Murray….even luisteren en duimpje omhoog