• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

Mark Rutte & Stanley PalmCURAÇAO – Minister Stanley Palm van Economische Ontwikkeling heeft premier Mark Rutte gisteren rondgeleid door de haven. Het gezelschap toonde zich onder de indruk van het potentieel van de haven, meldt het ministerie van Palm.

 
De handelsmissie wil meer economische bedrijvigheid tussen Nederlandse en Curaçaose bedrijven stimuleren. Rutte is met een handelsdelegatie zijn bezoek gestart aan Curaçao. Vandaag vertrekt het gezelschap van het eiland richting Bonaire.

Mark Rutte & Stanley Palm 2

5 reacties op “Palm laat Rutte de haven zien”

 1. Hij heeft de haven laten zien, en hoogstwaarschijnlijk vertelt van alle plannen, die plannen die hier dus nooit van de grond komen omdat het enkele lieden ondersteund door wat vage politici niet uitkomt. Lees: Ze verliezen dan geld .

 2. ja je moet wat om de tijd door te komen en de werkelijke problemen proberen te omzeilen.
  Overigens was Rutte erg onder de indruk van de haven. Hij zei dat de rotterdamse haven hier nog veel van kan leren.Ahum.

 3. Heel leuk allemaal. Maar zolang je de monopoli-positie van CPA/CPS niet doorbreekt gebeurt er nooit wat. Er is potentieel, maar die wordt keihard de grond ingetrapt door de huidige monopolisten en bescherming daarvan door de roverheid.

 4. Heeft Palm ook de ongelooflijk riante pensioenvoorzieningen van de ex directeuren van de haven laten zien?

  En daarna nog durven te vragen of Nederland wil bijdragen aan onze failliete haven?

 5. de Isla weg en er een giga haven van maken a la Rotterdam.
  levert duizenden banen op..en prachtige overslag haven voor heel zuid amerika en midden amerika.