• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

Rutte bezoekt StatenCURAÇAO – Minister-president Mark Rutte heeft vanmorgen een bezoek gebracht aan de Staten van Curaçao. In de Staten heeft hij gesproken met de Statenleden over onder andere het Gemenebest-voorstel, terugkeerregeling voor Curaçaoënaars vanuit Nederland en het handelsverkeer vanaf het eiland.

De delegatie van Rutte is inmiddels weer vertrokken om een bezoek te brengen aan de wijk Fleur de Marie. Hierna volgt een business lunch bij de vertegenwoordiging in Scharloo met vertegenwoordigers van het lokale bedrijfsleven. Het middagprogramma vervolgt met een presentatie van het plan Curaçao Maritime Industry door ex-minister Steven Martina met aansluitend een tour per boot door de haven. Vanavond sluit de premier zijn bezoek aan Curaçao af met een ontvangst bij de tweede waarnemend gouverneur Nolda Römer-Kenepa.

Rutte bezoekt Staten

3 reacties op “Rutte bezoekt Staten van Curaçao”

 1. @Ph.Maaskant
  Iedereen in zijn mooiste kleren?
  Kijk goed naar hun broekspijpen.
  Slechte volksvertegenwoordigers hebben slechte kleermakers

 2. Rutte zal het niet toegeven, maar hij moet toch wel in de lach zijn geschoten toen hij kenni maakte met Statenleden als Schotte, Constantia, Garmes en last but not least Pik Pisas.

  In Nederland laat je dat soort lieden nog geen bedrijfsuitje organiseren, maar hier besturen ze een heel land.

  Ik sluit niet uit dat Rutte dacht dat hij beetgenomen werd voor een verborgen camera.

 3. Iedereen braaf in zijn mooiste kleren op de foto. Zie geen spandoeken meer, zie niemand meer die een onafhankelijkheidsverklaring wil overhandigen. Is de PS meer PAR geworden dan de PAR? Waar is de rethoriek, of was die alleen nodig om stemmen te winnen. Ik hoor Asjes al tegen Rutte zeggen “Al die rethoriek was voor binenlands politiek gebruik, Wiels wilde het zo en het heeft gewerkt” Rutte slaat hem collegiaal op de schouders en zegt dat hij hetzelfde kunstje heeft geflikt in NL. Ze bulderen van het lachen! Dolle pret!

  Las op KKCuracao (Knipselkrant Curacao) dat Asjes de minsters aan Rutte liet uitleggen wat ze doen. Zou nu echt niemand in de gaten hebben dat dit reuze genant is? We zijn geen onderdaan van Rutte en we hoeven ons niet aan hem te verantwoorden. Raar koloniaal gedrag van de regering Asjes. De baas uit Nederland komt en we gaan hem vertellen wat we doen? Hoe kan een regering van een trots land dat bedenken. Dat uitgerekend Asjes zijn ministers zo door het stof laat kruipen. Waar is Tula?

  De tijden zijn veranderd en geen Wiels meer die het kan stoppen.