PolitieCURAÇAO – Het Overvalteam onderzoekt een zaak van diefstal met geweld. Dat meldt de politie. Zaterdag rond 01.30 uur liep er een man over de weg in Saliña Abou. Vermoedelijk heeft hij, al dan niet met meerdere daders, een andere man overvallen die op dat moment te voet naar huis ging.

Het slachtoffer is van achteren benaderd, vervolgens mishandeld en beroofd van zijn portemonnee. Hij heeft er twee flinke kappen aan overgehouden. Na behandeling in het ziekenhuis kon hij naar huis. Het Overvalteam is op zoek naar informatie, en vraagt iedereen die wellicht meer weet om te bellen met 8666140 of 8666192.

3 reacties op “Slachtoffer gewond bij overval om portemonnee”

  1. @john, beter luisteren naar onze ex minister van justitie Wilsoe die aangaf dat mensen achter de tralies moesten.. ja burgers dus en tralies rondom hun huis. want Curacao is Gangstaparadise!

  2. @Ans:
    Je moet op elk tijdstip op straat kunnen lopen, het is nl niet de schuld van het slachtoffer. Maar wel altijd blijven opletten, maar dat geldt waar ter wereld je bent.

  3. Tja, dat is ook geen tijdstip om alleen over straat te lopen.

    Tenzij je in de sprookjes van Navarro (criminals, fasten your seatbelts) gelooft. Maar met iedere atrako maakt Navarro zich met die uitspraak belachelijker.