• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

PolitieCURAÇAO – De politie van Sint-Maarten kreeg zaterdag om 21.35 uur een melding van een gewapende overal aan de Water Front weg. Op de plaats delict trof de politie een man aan die hevig bloedde door een wond aan zijn hoofd. Nog geen 25 minuten later was het weer raak. Dit keer van een gewapende overval in Front Street.

Het slachtoffer van de eerste overval verklaarde tegenover de politie dat hij op de trap van zijn woning liep, toen hij plotseling werd aangevallen door twee gemaskerde mannen.

Buit
Een van de mannen had een machete bij zich en heeft het slachtoffer daar ernstig mee verwond. De overvallers hebben geld van de man afgenomen en vervolgens de benen genomen. Het slachtoffer is per ambulance vervoerd naar het Sint Maarten Medical Center voor medische behandeling. De Special Robbery Unit is een onderzoek gestart en is getuigen aan het verhoren.

Tweede overval
Bij de tweede overval op de Front Street is een man van achteren benaderd door twee onbekende mannen. Een van hen sloeg de man met een voorwerp in het gezicht en gooide hem vervolgens op de grond. Hierna doorzocht de andere verdachte zijn zakken en haalde hier geld en belangrijke documenten uit. De overvaller zijn er met de buit vandoor gegaan. Het slachoffer had een snee onder zijn kin en is ter plekke door ambulancepersoneel en is vervolgens vervoerd naar het Sint Maarten Medical Center voor verdere behandeling. De Special Robbery Unit onderzoekt ook deze overval.

www.versgeperst.com