• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

Foto ANP: Mark RutteCURAÇAO – Minister-president van Nederland Mark Rutte is ongeveer een uur geleden geland op luchthaven Hato. Daar werd hij opgewacht door zijn ambtgenoot Ivar Asjes. Rutte is voor het eerst op werkbezoek op Curaçao. Hij leidt een missie namens een Nederlandse handelsdelegatie.

De privéjet met aan boord de voltallige delegatie van 27 man is inmiddels vertrokken. Aan het eind van de middag geeft Rutte een persconferentie in Fort Amsterdam.

DSC_0037

5 reacties op “Asjes heet Rutte welkom op Curaçao”

 1. De PS is de PS niet meer. Het is niet zo lang geleden dat een PS leider hoorden roepen: “Ze zeggen dat ze niet racistisch zijn, maar zitten ondertussen wel met racisten in een kabinet.”
  Diezelfde Rutte die toen aan de schandpaal ging, wordt nu hartelijk ontvangen. Vroeger (wat heet..) kon de PS niet door een deur met de man (Rutte) die in 2007 al veroordeeld was voor het aanzetten tot rassendiscriminatie tegenover Somaliërs.
  [omdat deze een slimme techniek hadden van uitkeringsfraude]·
  Worden Nederlanders met zo’n strafblad niet geweigerd?

 2. @ koekje, daarom kan je ze beter niet op het eiland hebben want je hebt er totaal niets aan en kost alleen maar geld.
  @ klopt patrick, we zijn niet voor niets uit nederland vertrokken

 3. Aan Rutte heb je hellemaal niks aan hij heeft Nederland binnnen één paar jaar naar de donder geholpen met zijn JA knikkers vriendjes Rutte is de kleine schoothond van Brussel !!!

 4. @Ikje, het kan Rutte en Nederland helemaal niets schelen, hij is over een paar dagen weer weg en heeft er prima voor gezorgd dat hij er geen last van heeft!

 5. Rutte is in 2008 ook al op werkbezoek geweest, dus het is niet de eerste keer dat hij het eiland aandoet. In 2008 schrok hij nog van de vervuiling van de Isla en vond hij dat er iets aan gedaan moest worden. Stop hem dus deze 2 dagen is in een hotel onder de rook en geef hem een rondvaart op het asfaltmeer misschien dat hij dan eens iets meer doet dan het houden van mooie woorden.