• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

thumb wietCURAÇAO – De Jamaicaanse politie heeft ruim negenhonderd kilo wiet en zestien kilo hasj in beslag genomen tijdens een routinecontrole in een zuidelijk kuststadje. De politie meldde gisteren geen arrestaties te hebben verricht.

 
De zeepolitie vond de in plastic verpakte softdrugs in een bootje dat verstopt lag in de mangrovebossen in het plaatsje Old Harbor.

Grootste producent
Jamaica is de grootste producent en exporteur van marihuana in het Caribisch gebied. De cannabisplanten groeien vooral op berg- en heuvelflanken of verstopt tussen andere gewassen. Een jaar geleden ging op Jamaica een kleine 7000 kilo marihuana in rook op. Het leeuwendeel was in 2012 in beslag genomen. Wietkwekers en -transporteurs hebben sinds 2010 te maken met invallen.

© Novum

4 reacties op “Politie Jamaica vindt 900 kilo wiet”

 1. @ John: L.O.L.!!

 2. Wiet en hasj nu ook al op Jamaica verkrijgbaar? Het moet niet veel gekker worden. Zo meteen krijg je nog cocaïne smokkel en geld witwas praktijken hier op het eiland.
  Iedere dag wordt de wereld weer gekker.

 3. @ Arie. Na het lezen van “Het leeuwendeel was in 2012 in beslag genomen. Wietkwekers en -transporteurs hebben sinds 2010 te maken met invallen” blijft er voor mij maar 1 opvatting over nl. verbrand, hoewel dat misschien ook weer dubbel opgevat kan worden.

 4. ”Een jaar geleden ging op Jamaica een kleine 7000 kilo marihuana in rook op.”

  Bedoel je nou dat het gerookt werd of is het verbrand??
  Kan dubbel opgevat worden..