• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

PolitieCURAÇAO – In de zaak van de mishandeling op een 87-jarige man bij de Santa Rosaweg, is de tweede verdachte aangehouden. Dit bevestigt een woordvoerder van de politie. Om 10.40 uur is de vijftienjarige A.P. aangehouden op een erf in Montaña. Zijn kompaan is eerder al aangehouden.

Uit onderzoek is gebleken dat de twee (vijftien en 23 jaar oud) na de botsing uit hun auto zijn gestapt en de 87-jarige Benchi Leon uit zijn auto hebben gesleurd. Het slachtoffer is vervolgens ernstig mishandeld en heeft verwondingen opgelopen aan zijn gezicht en heeft een kap aan zijn hoofd en linkeroor. Gisteren riep de politie P. op zichzelf aan te geven, maar daar gaf hij geen gehoor aan. Hij verplaatste zich steeds en was daardoor niet makkelijk te traceren. Leon ligt nog steeds in kritieke toestand in het ziekenhuis.

6 reacties op “Verdachte mishandeling 87-jarige opgespoord”

 1. Gelukkig zijn ze gepakt, moet zijn; gelukkig zijn ze opgepakt.

 2. Gelukkig zijn ze gepakt. En nu afwachten wat voor straf ze krijgen. Van de 15 jarige zal zeker gezegd worden, ooohh het is een minderjarige dus ………… Ik zou zeggen terug naar de G.O.G en nu voor 10 jaar. Opgeruimd staat nettjes, en geen medelijden, want dat hadden ze ook niet met Benchi Leon.

 3. KOBARDE TUIG !!!!!!
  Geef die foto’s maar in de media dan zal er eens op een “andere” manier met dit soort LOOSERS worden “verrekend”
  NAVARRO heb je al je seatbelt kunnen ontkoppelen ??????????
  Het zal niet lang meer duren voordat er “burgerwachten” zullen worden geformeerd want justitie/politie is totaal incapabel om deze KOBARDES te stoppen/aan te pakken…..!!!!!

 4. Ik zag Benchi Leon altijd op zijn paard. Een prachtige man met een mooie witte baard en mooi wit haar. Hij was apotheker vroeger.
  Ik kende hem wel. Intens treurig allemaal, wat een agressiviteit toch. Heb begrepen dat de 24 jarige figuur de beste voetballer vh eiland was.
  Opsluiten dat tuig en de sleutel in zee dumpen.

 5. Leon schijnt in coma te liggen 🙁

 6. Hende dushi!