• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

Eugene CleopaCURAÇAO – PAIS-Statenlid Eugene Cleopa is gisteren naar het Kabinet van Curaçao in Den Haag afgereisd voor een beleefdheidsbezoek aan gevolmachtigde minister Marvelyne Wiels. Cleopo verblijft momenteel met zijn gezin in het Europese gedeelte van het Koninkrijk voor werk- en privébezoeken.

bezoek

16 reacties op “Cleopa brengt bezoek aan gevolmachtigde minister”

 1. Om vertrouwen te winnen moet je juist dit soort dingen NIET doen, niet 50/50, niet transparant, maar gewoon NIET. Wat worden wij beter van een beleefdheidsbezoekje aan het Curacao huis? Het graaien gaat gewoon door, zelfs met volgens Herman integere personen als Cleopa en mooi weer meneer Rosaria.

 2. het lijkt net alsof ze aan het bidden zijn.
  misschien vergiffenis vragen voor hun zonden?

 3. kunnen ze niet gewoon met elkaar skypen.
  kan me niet voorstellen dat er belangrijke zaken afgehandelt worden bij zo een onzin bezoek.
  ik hoop dat de reis,kosten voor eigen rekening zijn.
  maar denk niet dat, dat zo is.
  allemaal geldwolven in de regering…

 4. Reiskosten 50/50 moeten doen. Daggeld alleen voor de dagen dat er voor het eiland afspraken staan plus 2 dagen voor het reizen.

 5. Openheid van zaken; gewenst.
  Reist de man BC, en de familie, daggeld vergoeding als het “zakelijke” met prive wordt gedaa, gebruik credit card???????.
  Kom kom Rosaria daar heft de bevolking, na het MFK, PS debacle, recht op.
  Daar gaat het juist om,; vertrouwen.
  Helaas, tot op heden is daar niet veel van te merken.

 6. Wat had Cleopa dan moeten? Na zijn werkzaamheden met de vroegste vlucht in 10 naar Curacao vliegen en daar aangekomen meteen op de late vlucht naar Amsterdam stappen?

  Erg goed voor het gat in de ozonlaag.

  Daarbij, Cleopa is geen Gerrit Schotte die een dienstreis naar Nederland boekte en daarvandaan naar zijn mafia vriendjes in Berlijn en Rome vloog.

 7. Ik denk dat Cleopa integer is, en het kost de overheid niets als hij na zijn werkzaamheden in Nederland prive langer blijft (zonder daggeldvergoedingen uiteraard) terwijl het Cleopa wel een dure reis bespaart.

  Echter, hij heeft inderdaad de schijn tegen van belangenverstrengeling.

  Hoe je daarmee omgaat is een persoonlijke afweging, maar zijn partij had kunnen zeggen dat partijleden om alle schijn te voorkomen prive en zakelijk voorkomen gescheiden moeten worden.

 8. Cleopa blijft gewoon een aan de MFK gelieerd MAN-netje.

 9. Nee Amy, integriteit staat niks hoger in het vaandel bij PAIS dan bij MFK. Het is net als met zwanger zijn: je bent het of je bent het niet en hieruit blijkt dat ook PAIS het NIET is, enorme teleurstelling maar het was te verwachten.

 10. Same old shit.

 11. Een combinatie van dienst- en privereis is per definitie verdacht, maar dit is wel een minister van PAIS en daar staat de integriteit een stuk hoger in het vaandel als bij de MFK.

  Als Jamaloodin weer een privereis naar Miami als dienstreis boekte dacht je dat je er was met een businessclasticket van duizenden dollars, maar dan kwam er bij terugkeer nog het dubbele aan drankrekeningen bij.

 12. Het blijft gewoon “zakkenvullen” hier.
  En niemand die er iets van zegt. Baas van PAIS Ales R. houdt wijselijk zijn mond.

 13. Tja, hoe ging dat ook alweer ?

  Even denken………..

  Oh ja, plan gewoon een of andere vergadering op de eerste dag van je vakantie, daarna nog eentje een week later en uiteraard eentje de dag voor je vertrek. Op diie manier is het gewoon geheel gerechtvaardigd dat je niet op en neer gaat vliegen, daggeld op kunt strijken en gewoon op kosten van de belastingbetaler op vakantie kunt.

  Ik neem aan dat dit beleefdheidsbezoek niet langer dan 10 min heeft geduurd, er waren immers belangrijkere zaken te doen……………VAKANTIE VIEREN !!!

  Zouden we de dag ooit meemaken dat we WEL INTEGERE bestuurders op dit eiland krijgen ?

 14. Het is inderdaad beleefd te noemen om na het krijgen van zo’n enorme pastechi even halo en bedankt te zeggen in het Curacao-huis….NVP, DP, FOL, PAR, MAN, MFK, PAIS, PS…alleen de lettercombinaties verschillen…

 15. werk- en privébezoeken: Lees privebezoeken, maar overheid betaald zijn ticket, daggeld, vervoerskosten. En dan waarschijnlijk businessclass.

  Please, somebody tell me I’m wrong.

 16. Ach, ja dat scheelt een ticket!