• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

politielichtenCURAÇAO – De politie heeft tijdens het onderzoek naar de mishandelingszaak op een 87-jarige man afgelopen zondag, een verdachte aangehouden. Woordvoerder van de politie Reginald Huggins, laat tegenover Radio Hoyer 2 weten dat de politie een tweede verdachte op het oog heeft. Het gaat om een vijftienjarige jongen.

De eerste verdachte heeft zich in het bijzijn van zijn moeder aangegeven bij de politie. De 87-jarige Benchi Leon raakte zondag betrokken bij een aanrijding. De inzittenen van de auto die tegen zijn pick-up waren aangereden, stapten uit en sleuren Leon uit zijn auto en begonnen hem ernstig te mishandelen.

Opsporingbericht
De politie geeft vandaag een opsporingbericht uit en roept de verdacht op zichzelf aan te geven. Volgens Huggings is inmiddels huiszoeking verricht, maar de tiener verplaatst zich steeds en kan daarom nog niet worden aangehouden. Inmiddels zijn de jongen en zijn familie op de hoogte dat hij gezocht wordt, zegt de woordvoerder.

Situatie
Politiewoordvoerder Reginald Huggins legt aan radiopresentator Rick Hart van Radio Hoyer 2 uit wat er is gebeurd. Eerst deelt Huggings tijdens het interview met Hart informatie over de aangehouden verdachten van de overval op Hermanus Jewelers. Van de buit ontbreekt nog ieder spoor.

9 reacties op “Tiener verdacht van mishandeling 87-jarige man”

 1. @ Sander. is dit ook in de doofpot aan het verdwijnen?

  Samen met het geval Wiels in het cold case archief.

 2. @ lokoloko. Moet de politie overstappen op een ander model pistool , moeten ze naar schietles of worden er geen goede instructies gegeven?

  Er is 5 miljoen vrij gemaakt voor de aankoop van nieuwe pistolen, auto’s en kogelvrije vesten aldus Navarro. Ze zullen dus opnieuw schietles moeten hebben met een nieuw wapen. De oude wapens zullen toch niet in het criminele circuit terechtkomen?

 3. Vroeger mikte de poltitie op de benen en raakte altijd de verdachte in het hoofd, dus dood.
  Tegenwoordig richten zij op het hoofd en raken allerlei lichaamsdelen die geen dood tot gevolg heeft.
  Moet de politie overstappen op een ander model pistool , moeten ze naar schietles of worden er geen goede instructies gegeven?

 4. @Sander.
  Nee ze was waarschijnlijk neefje van politicus daar nou ja politicus…. Stamhoofd.

 5. Blij dat zulke moeders er zijn !! Hopi bon.

 6. @Sander, Er was geen sprake van een overval maar gewoon van schofterig gedrag.. volgens hierboven reedde deze jongens de oudere man aan en daarna mishandelde ze hem..

 7. triest trouwens, dat er weer een oudere zo toegetakeld moest worden, door een paar van die schoffies.
  goed dat de moeder mee is gegaan om haar zoontje lief aan te geven
  zal niet makkelijk zijn geweest.weer een paar levens verwoest, voor een paar centen.
  De oude man die moet proberen te herstellen van zijn zware verwondingen, de jongens die zo stom waren om voor een paar centen deze misdaad te plegen en ook de families van de daders en slachtoffer zijn nu ook een soort van slachtoffergeworden in dit drama.

 8. zijn de moordenaars van die chinese man (toko eigenaar) n de caracasbaaiweg nu al eens gearresteerd?
  er waren toch duidelijk beelden van toen te zien….op yutube en versgeperst….
  ik was op vakantie, dus misschien heb ik het gemist in de media.
  maar kan me niet herinneren dat ze gearresteerd zijn.
  is dit ook in de doofpot aan het verdwijnen?

 9. Knap van de moeder.. alhoewel denk ik dat er iets mis gegaan is met de opvoeding van deze jongen.. Maar te hopen dat meer YDK zo optreden wanneer hun familieleden dit soort dingen doen.. en je zal zien hoe snel de criminaliteit zal dalen!