• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

handboeienCURAÇAO – Een politieonderzoek naar een overval met geweld op 3 juni in een woning aan de Seru Loraweg, heeft geleid tot twee arrestaties. Op die dag zijn drie inbrekers via het keukenraam de woning binnengedrongen. Hierdoor ging het alarm af en stond de bewoner oog in oog met de inbrekers.

De verdachten hebben de man en zijn vrouw vastgebonden met touw en op bed geduwd. Vervolgens is de woning doorzocht en zijn verschillende items meegenomen. Hierna zijn de dieven op de vlucht geslagen in een grijze auto.

Achtervolging
Voordat een politiepatrouille van Montaña aankwam bij de woning, signaleerde zij een grijze auto die voldeed aan de beschrijving die de politiecentrale had binnengekregen. De patrouille heeft direct de achtervolging ingezet en gaf het sein tot stoppen. De verdachten negeerden het stopteken en reden in de richting van Barbouquet. In de tussentijd kreeg de patrouille assistentie en werd de achtervolging voortgezet. Plotseling losten de verdachten schoten op de politie waarop de politie terugschoot.

Verdachte
Tijdens de vluchtpoging zijn de verdachten in de Penelopeweg tegen een muur van een woning aangereden. De drie stapten uit de auto en renden weg in verschillende richtingen. Het is de politie gelukt een 32-jarige verdachte aan te houden ter hoogte van Las Almas. De twee anderen wisten te ontkomen.

Arrestatie
Gistermiddag tegen 11.30 uur heeft de politie een 26-jarige verdachte aangehouden aan de Amerikaweg. Hierna heeft de politie de omgeving van Savaan doorgespit wat heeft geleid tot de arrestatie van een 23-jarige verdachte. Beide arrestanten zijn betrokken bij de overval van 3 juni. Vervolgens heeft de politie huiszoeking verricht in een woning aan de Amerikaweg, maar hier is niets aangetroffen dat van belang kan zijn voor het onderzoek. De verdachten zijn voorgeleid aan de hulpofficier die hun hechtenis heeft verlengd in afwachting van het onderzoek.

3 reacties op “Meer verdachten gearresteerd inbraak Seru Loraweg”

 1. hier op curacao woord ook vaak in gebrooken

 2. Jeroen, wat dacht je van 35 jaar ?
  Als het aan mij ligt mogen alle laffe overvallen op onschuldige burgers en vooral bejaarden bestraft worden met minimaal 15 jaar.
  Oh ook poging tot doodslag of moord tijdens de overval: 25 jaar.
  Slachtoffer overleden tijdens overval: 35 jaar.

  Misschien maar goed dat ik het niet voor het zeggen heb 😉

 3. Indien schuldig maar meteen 15 jaar wegstoppen!