• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

PolitieCURAÇAO – De politiecentrale heeft gistermiddag een melding gehad van een aanrijding en mishandeling. Een auto botste tegen een pick-up, waarna de bestuurder van de pick-up ernstig is mishandeld. Bij aankomst van de patrouille troffen de agenten een 87-jarige man aan die bewusteloos op de grond lag.

Het slachtoffer lag naast zijn auto. Uit onderzoek is gebleken dat twee mannen na de botsing uit hun auto zijn gestapt en het slachtoffer uit zijn auto hebben gesleurd. Het slachtoffer is vervolgens ernstig mishandeld en heeft verwondingen opgelopen aan zijn gezicht en heeft een kap aan zijn hoofd en linkeroor.

Slachtoffer
In zorgwekkende toestand is het slachtoffer per ambulance vervoerd naar het ziekenhuis voor medische behandeling en is vervolgens opgenomen op de intensive care. De reden van de mishandeling is nog niet bekend en wordt onderzocht.

20 reacties op “87-jarige man mishandeld na aanrijding”

 1. @ Jackson. Buiten mezelf hebben diverse forummers serieus met argumenten tot je holle vat door te dringen en toch blijf je maar doorgaan over and over again. Je wilt toch niet beweren, dat dat normaal is of van enige intelligentie getuigt. Ik heb totaal niets met een ouderenpartij te maken en wacht met vele gepensioneerden of zo’n partij er komt en of die in voldoende mate de belangen van die groep zal en kan vertegenwoordigen. Het grootste respect voor het slachtoffer van die laffe mishandeling is een bijdrage leveren aan de aanhouding van de dader zoals ik heb gedaan en niet door ze helden te noemen, die er makkelijk van af zullen komen zoals jij hebt gedaan dus eigenlijk doe je gewoonweg niets. Dat is pas respect volgens jou? Voor mij heb je een vislucht aan je hangen.

 2. Tja, voor de volledigheid… wel iets voor
  www.wikicrimes.org

 3. @Zorro,

  Sander reageert op jouw nonsense reactie en jij trekt conclusies over dat hij geweld goedkeurt en criminelen nog loslopen? Doe even normaal joh…

  Je wilt misschien een ouderen partij oprichten, jouw reacties getuigen niet bepaald van respect voor ouderen.

  Er zijn grenzen Zorro,

 4. @ Sander. ja, je begint wel een beetje vervelend te worden.

  Dus jij vindt het prima, dat vele daders nog frank en vrij op Curacao rondlopen, omdat de politie zoals in dit geval niet logischerwijze personen met een eerder zelfbewezen laf en bovendien leugenachtig gedrag niet even aan een ondervraging onderwerpt. Bij een dief begint het doorgaans met een klein winkeldiefstalletje maar gaat vaak ook van kwaad tot erger. Je lijkt bij de politie werkzaam om vooral daders te laten lopen. Zeer bekend is om van de dader een profiel te maken en daarop te zoeken.

 5. mischien heeft die man een ongeluk veroorazaak door een cva of hartstilstand, het gebeurt wel vaker in het verkeer maar deze degraciadonan moeten als het aan mij ligt rotten op duivels eiland daar horen ze thuis . kunnen we klein curacao niet omtoveren in duivelseiland en al dat gepuis dat ons land zo ziek maakt ernaar toe sturen for the rest of there natural life?

 6. @Zorro,

  ja, je begint wel een beetje vervelend te worden.

 7. Deze daad is te erg voor woorden alsook de reacties die hierover worden geplaatst.

 8. @ Jackson. Als je al gelijk zou hebben, wat zeer onwaarschijnlijk is, zou ik nog jaaaren de tijd hebben om in te halen hoeveel onzin jij al hebt geschreven en zelfs zo veel dat jij niet meer weet wat onzin is.

 9. @Zorro,

  Moet jij bij elke topic de aandacht krijgen? Deze meneer ligt nog in coma en jij begint weer met onzin te lullen?

 10. I hope they burn in Hell!! Habuza di hende humilde!! Nou ze zijn nog lang niet jarig, dat weet ik zeker!!!

 11. In 1 woorde schandalig!!!Niemand wordt gepakt,is al te voorspellen maar die arme man ligt wel op de int care in het zkh,god helpe hem!!!Waaren er geen oog getuigen die nr van de auto gezien hebben????Dushi hendew ,nou,denk van NIET!Stelletje lafaards en die geen repsect hebben.Waar gaan we naar toe?

 12. @ Jackson. Dus je weet er alles van. Een politieverhoor van je zou best iets verrassends kunnen opleveren.

 13. E kos aki no tin nomber, mi ta spera nan
  putri den prison si nan hanya nan, kos
  kumi ta duda, últimamente nan no ta kue
  niun, si ta na otro pais nan hecha e baina
  aki, si otro guy ta kanta.

  Kiko ta pasando riba nos pida baranka?
  Bida di hende no ta bal nada mas.

  Mi ta spera e Meneer logra rekupera.

 14. We reden er gisteren langs voordat de politie of ambulance er was en het was geen prettig gezicht hoe de man er zielig bij lag, zijn hoofd helemaal open en een enorme plas bloed om hem heen. Veel mensen stonden eromheen en we dachten eigenlijk dat hij was aangereden maar dat hij dus is mishandeld vind ik wel erg grof. hoop dat de beste man er bovenop komt en dat de daders gepakt worden.

 15. Niet eens beroofd?

 16. Die 2 helden moeten wel een flinke dosis durf gehad hebben om een 87 jarige aan te vallen. Hadden ze geen pistool bij zich ? Echte MACHO-men ! Navarro zou hun een medaille moeten uitreiken, op het Brionplein op Dia di Bandera.

 17. Tjezus wat een primitievelingen en wat een goede voorbeeld voor onze jeugd. Hoop dat ze dezelfde behandeling krijgen als ze worden aangehouden. Dushi Korsow, Sushi hende…..

 18. Wat een laffe varkens zijn degenen die zoiets doen.

 19. En wie wil er nu nog niet geloven:’ nos ta dushi hende?’ 🙁

 20. Kop: 87 jarige man mishandeld na aanrijding

  Laatste zin: De reden van de mishandeling is nog niet bekend en wordt onderzocht.

  Hoe dan ook.. wat een helden en deze komen er zeker ook weer makkelijk vanaf.