• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

politielichtenCURAÇAO – Een politiepatrouille is vrijdagmiddag uitgerukt naar een woning aan de Koningstraat wegens een overval met geweld. De 69-jarige bewoner was aan het telefoneren toen zij plotseling werd verrast door twee mannen. De twee waren via de voordeur die openstond, de woning binnengestapt.

De overvallers hebben een ketting van haar hals getrokken en haar tas meegenomen. In de tas zat geld dat afkomstig is van de verkoop van loten. Het slachtoffer verkeerde in een shocktoestand en is naar haar huisarts gebracht voor behandeling. Het Overvalteam is een onderzoek gestart.

9 reacties op “69-jarige vrouw overvallen”

 1. Deze lafaarts zou ik met plezier zoaf kunnen afranselen, dat ze daar de rest van hun leven nog aan terug kunnen denken. Het stelen werd vroeger bestraft door het afhakken van een hand, maar dat is ook niet de oplossing, want daar draait dan de gemeenschap er weer voor op omdat zo,n klootzak dan ” arbeids ongeschikt ” wordt en dus een uitkering moet krijgen.
  Wie heeft er een oplossing??????

 2. @Bas Berends, op de Dominicaanse Republiek is de criminaliteit nog erger dus Navarro bekijkt alvast hoe het straks op Curacao zal zijn.. En natuurlijk moet er genoten worden van de Dominicaanse vrouwtjes

 3. Bar-ruzies en familie ruzies of ex-ministers die hun vrouw meppen, dat slaan we allemaal maar over, maar een oude dame thuis van haar loten opbrengst beroven is toch zo ontzettend laf. Die moet toch op www.wikicrimes.org en daar staat hij dan ook.

  Teller staat daar op 110 over de laatste 12 maanden, maar ik heb het donkerbruine vermoeden dat we lang niet alles horen, zeker als het gaat om toeristen. Er is wel een plan voor toeristen politie, maar uit wat ik lees in de pers is dat een minimaal deel van de overvallen. Hoewel natuurlijk rampzalig voor de toeristen sector, heb ik ook het idee dat we de toeristen overvallen gewoon nooit horen en dat het er zoveel zijn dat er toch speciale politie voor komt.

  Toch eens navragen bij de Statenleden hoe dat zit , hoewel…..laat maar…. stemvee voor Asjes.

 4. Wat een lafbekken. Maar ja, de pakkans is toch vrij lag dus ze durven wel.

  Inmiddels bijna meer dan 2 maanden na de moord op H. Wiels en gevoelsmatig zeg ik dat alles netjes de doofpot ingerommeld wordt. Heel makkelijk van een opgepakte zware crimineel de zgz :schrik van Koraal Specht” de schuld op een in stukken gehakt lichaam af te schuiven.
  Geeist moet er worden dat er nu spijkers met koppen worden geslagen. Wie kan er nu eigenlijk 1.5 miljoen betalen om een politicus om te brengen. Het is wel heeeeeel dichtbij op het eiland de verbanden.
  Opvallend ook dat degene waarnaar verwezen werd als de gesmeerde bliksem aangaf er niets mee te maken te hebben.
  Erg vreemd allemaal.
  Vraagt je als burger toch af waar het OM, Justitie *Navarro etc) mee bezig zijn.

 5. Bon bini op Crimiçao!

 6. Waar is de tijd gebleven, dat je deuren en ramen van huizen en auto’s gewoon open kon laten. Het slechte voorbeeld van de politiek treft nu de gewone man.

 7. Het eiland gaat ten onder aan de criminaliteit en Navarro is op snoep eh dienstreis naar de Dominicaanse Republiek.

  Wat hij daar kan doen aan de criminaliteit hier is me een raadsel.

 8. Ik hoor het Navarro bij zijn aantreden nog zeggen: “Fasten your seatbelts” We dachten allemaal dat hij tegen de criminelen sprak. Inmiddels is wel duidelijk geworden dat hij het tegen ons, het volk, had……

 9. Veilig werken, risicio op ongevallen voorkomen.
  Goed bezig jongens, hoe ouder de slachtoffers hoe kleiner de kans op verwondingen t.g.v. jullie kostwinning.