• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

airport holdingCURAÇAO – Curaçao Airport Holding (CAH) is op zoek naar partijen voor de ontwikkeling van een infrastructureel plan voor de nieuw te realiseren Curaçao Airport City. Dat meldt de organisatie in een persbericht. Adviseurs op gebied van infrastructuur kunnen een advies indienen voor de ontwikkeling van dit plan.

De organisatie wil een nieuwe en duurzame hub voor de Panamerikaanse regio van de grond krijgen. “Curaçao Airport Holding stelt zich ten doel om de Curaçao International Airport en haar omgeving te ontwikkelen tot een hoogwaardigeservice hub, met milieuvriendelijke, hightech en innovatieve producten en diensten. Het wordt de eerste volledig zelfvoorzienende duurzame luchthaven in de regio, met gebruik van groene energie, verkregen uit innovatieve oplossingen”, aldus het bericht.

Masterplan
Het masterplan voor de Curaçao Airport City gaat over de ontwikkeling van 450 hectare land voor aanzienlijke uitbreiding van de bestaande luchthavenfaciliteiten en de toevoeging van onder meer een nieuwe universiteit, woningen, hotels, showrooms en magazijnen, een ruimtevaarthaven en eco-, aqua- en landbouwindustrieën.

Informatie
Met de aanbesteding zoekt CAH naar de meest geschikte partij voor planontwikkeling voor de integrale infrastructuur. De volledige voorwaarden van de aanbesteding zijn te downloaden via de website van CAH. Ook is het meer informatie voor geïnteresseerde partijen verkrijgbaar bij het kantoor zelf tijdens kantooruren (08.30-16.30 uur). CAH maakt een shortlist van inzendingen die in aanmerking komen en stuurt op basis daarvan een uitnodiging voor de definitieve aanbesteding. Geïnteresseerden kunnen hun interesse uiterlijk tot 9 augustus 17.00 uur lokale tijd indienen.

www.versgeperst.com