Foto Algemene Bestuursdienst: Robert WesterCURAÇAO – Plaatsvervangend directeur-generaal van de Rijksvoorlichtingsdienst (RVD) Robert Wester stapt op. Wester deed met name de woordvoering en de advisering van het Koninklijk Huis deed. Hij werkte iets langer dan een jaar bij de RVD.

 
Wester laat weten dat het woordvoerderschap Koninklijk Huis niet de functie is waar hij verder in wil. Hij verruilt op 1 oktober de Rijksvoorlichtingsdienst voor Berenschot. Wester werkte al eerder bij dat organisatieadviesbureau. “Niet lang na de geweldige ervaring van de troonswisseling heb ik deze persoonlijke afweging gemaakt. Voor mijn gevoel is de belangrijkste klus geklaard”, licht Wester toe.

Succes
Directeur-generaal van de RVD Henk Brons laat weten dat hij het besluit van Wester respecteert. “Ik ben enorm bij dat hij er het afgelopen jaar is geweest en wens hem veel succes in zijn volgende baan.”

© Novum
Foto: Algemene Bestuursdienst

1 reactie op “Woordvoerder Koninklijk Huis vertrekt”

  1. Neem aan dat de Staten hiervoor in spoedzitting bijeenkomen om een motie van sympathie of afkeuring uit te spreken en een minuut stilte te houden? De RVD zal nooit meer worden wat het was 🙂