• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

politielichtenCURAÇAO – De politie van Otrobanda is vannacht uitgerukt naar een huis aan de Amazonweg. De 41-jarige bewoner is door twee broers mishandeld met een honkbalknuppel wegens een ruzie over geld. De man was bezig met werkzaamheden aan zijn huis en had voor hulp de moeder van de broers ingeschakeld.

De man had haar geld beloofd in ruil voor werkzaamheden aan het huis, maar niet betaald. De broers gingen daarom naar het huis in aanbouw, maar de man was daar niet aanwezig. Vervolgens gingen ze naar het huis waar het slachtoffer woont. Daar sloegen ze zich met een honkbalknuppel naar binnen. Het slachtoffer kreeg een klap op zijn voet te verwerken.

Vast
Rond 04.15 uur arresteerde de politie het tweetal op verdenking van mishandeling. De broers zijn voorgeleid aan de officier van Justitie die hen in hechtenis heeft gesteld in afwachting van het onderzoek. De recherche onderzoekt de zaak.

3 reacties op “Broers mishandelen man met honkbalknuppel”

 1. Teveel mensen en bedrijven weten inmiddels dat betalen niet nodig is. Degene die het geld zou moeten krijgen kan niet naar de rechter vanwege de absurd hoge kosten van advocaten, griffie etc.
  Even een intake gesprekje met een advocaat…………………….400 – 500 NAF en dan doen ze nog niets !
  Dat zijn salarissen waar de gemiddelde man een week voor moet werken. Neem een advocaat dan mee naar de rechter en je bent meer kwijt aan advocaat kosten dan dat de tegenpartij je schuldig is.

  Logisch dat men dan het recht in eigen hand gaat nemen. Aangezien ze hem niet in zijn gezicht hebben geslagen, maar alleen op zijn voet hebben ze zich netje gedragen.
  Ik zou haast zeggen HULDE

 2. @Aldair, Ook mogen bepaalde mensen miljoenen aan belastingschulden hebben en doet men niets hiermee. Hakim en Jamaaloodin gaan op vakantie naar Miami en laten het volk er voor betalen en niets.. Ook mogen bepaalde mensen mensen doodrijden en er gebeurt niets.

  Tja dan krijg je deze dingen..

 3. Tja, ik kan de broers geen ongelijk geven. Via de rechter je gelijk halen is hier een onmogelijk karwei dus als mensen het recht in eigen hand nemen heb ik daar begrip voor.

  Mijn vertrouwen in justitie is tot het nulpunt gedaald, mede gezien het feit dat Schotte en zijn financier dos Santos nog steeds vrij rondlopen net als die wegpiraat van een buschauffeur die 3 of 4 ongelukken heeft veroorzaakt met dodelijke afloop.

  En wordt je bij uitzondering veroordeeld, zie Brian Mariano, dan hoef je het gevang niet in.