• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

Statenvoorzitter Ivar AsjesCURAÇAO – Premier Ivar Asjes, minister Ben Whiteman van Gezondheid en minister José Jardim van Financiën hebben gisteren een afvaardiging ontvangen van de organisatie van gepensioneerden. Dat meldt de regering. Gezamenlijk heben de partijen overlegd over de basisverzekering ziektekosten.

Al langer heerst er onrust onder gepensioneerden over de basisverzekering ziektekosten. Het overleg verliep in een goede sfeer, laat de regering weten.

asjes & gepensioneerden

4 reacties op “Regering ontvangt gepensioneerden”

 1. Ik heb altijd zo mijn bedenkingen als er over goede sfeer of in goed overleg gesproken is. Dan is er mot in de tent, denk ik dan of zijn de gepensioneerden met een kluije het riet in gestuurd. De regering heeft een groot probleem, want er zou geen geld zijn om de gepensioneerden te helpen. Als het er op aankomt, zal dat de rechter een zorg zijn en zullen ze het geld toch moeten vinden.

 2. @mARY .bij deze uw Weekende goed gemaakt,EN HET VOLK BLIJFT IN DE WAANZIN DES WOORDS VAN DEN POLITIEKE OPLICHTERS GELOVEN,TOT DAT ZIJ DE WAANZIN VAN HUN ZELF ZIEN OM NOG VERDER EN BETER TE GELOVEN WAT ZIJ NIET ZIJN,gedicht 1938-2005 van mijn vader.

 3. Lieve Abraham Mossel,

  Schei toch een keer uit met ‘het volk’. Het klinkt zo middeleeuws. We zijn allemaal burgers, nl.

  Bon wikent.

 4. Het gesprek! verliep! in een goddelijke sfeer,er zijn mensen die al maanden met pijn in hun smoel rond lopen? ? ,omdat het lamlendigge “politici” zooitje wat de hele dag aan de halfdoorgebakkenbiefstuk zit te puzelen??.geen beslissing kan nemen.En het VOLK blijft in deze losers geloven.