• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

Foto Anthony Saiji: Omayra LeeflangCURAÇAO – Parlementariër Omayra Leeflang heeft vanmiddag tekst en uitleg gegeven over haar vertrek uit politieke partij PAR. Ze stapte gisterochtend op. Het opstappen kwam na het bekend worden van de nieuwe leider van de PAR Daniel Hodge, meldt Radio Hoyer 2.

Leeflang zegt zich niet te kunnen vinden in de Basis Ziektekosten Verzekering, de BZV. Aangezien Hodge als premier in het kabinet Hodge-Wiels de BZV heeft goedgekeurd, is dit reden voor Leeflang zich terug te trekken uit de partij. Ook haar lidmaatschap heeft ze opgezegd.

Zetelroof
Er is volgens Leeflang geen sprake van zetelroof zoals bij voormalig PAR-parlementariër Glenn Sulvaran. Hij ging weg zonder iets te zeggen en zonder enige verklaring te geven. Leeflang zal Statenlid blijven en doorgaan als onafhankelijk lid.

Leeflang legt aan Rick Hart van Radio Hoyer 2 uit wat de belangrijkste reden van haar vertrek is:

105 reacties op “Leeflang licht vertrek toe”

 1. @zorro,

  Ik geloof zelfs je bloeddruk niet ahha je bent me te ongeloofwaardig.

  Mocht het wel echt zijn, blijkbaar ben je genoodzaakt om jouw bloeddruk te meten 😉

  Doe het rustiger aan zorro… en leef lang :p

 2. @ Jackson. Wat vind je van een bloeddruk 110/70 recent gemeten? Daarmee is dus de rest de onzin van een raar mannetje. Ik heb genoeg geslagen en toch denk je, dat er een discussie kan komen tussen jouw leugens en onzin en mijn waarheid? Je moet echt totaal van het padje af zijn.

 3. Zorro,

  Je brengt het mooi, maar zeg gewoon eerlijk dat jij jouw anonimiteit meer waard vindt dan ANG/EUR 5000,–

  Net zoals al jouw andere reacties… je wringt jezelf door allerlei bochten in de hoop er nog iets van te kunnen maken. Maar lees alles even terug en zelfs zonder de geaccepteerde weddenschap weet men al precies wat voor type je bent.

  Denk hier nog maar elke keer aan op het moment dat we in andere discussies elkaar zullen vinden 😉 want de zogenaamde lol die jij beleefd (met een hoge bloeddruk), zo beleef ik ECHT een lolletje aan jou gedraai van woorden en zinnen 🙂

  Leve de anonimiteit toch? :p

 4. @ Philippe Maaskant. All, stel voor de gelden voor weddenschappen niet aan elkaar over te maken maar te storten op de rekening van Siloam bij MCB Bank, rekeningnr. 13206503.

  Helemaal mee eens en Siloam heeft ook een grote plaats in mijn hart. Helaas heeft hij de weddenschap niet durven aannemen en mijn naam en rekeningnummer kunnen nooit een voorwaarde zijn voor betaling, want dat kan hij ook rechtstreeks doen en elk bedrag zou goed zijn. Ik denk, dat jij ook wel weet, dat hij de weddenschap met flying colours zou verliezen zoals het een loser betaamt. Ik wed alleen, als ik 100% zeker ben van winst.

 5. @All, stel voor de gelden voor weddenschappen niet aan elkaar over te maken maar te storten op de rekening van Siloam bij MCB Bank, rekeningnr. 13206503.

 6. @Zorro,

  Zelfs VP helpt jou die weddenschap te vergeten… mijn bericht was blijkbaar niet door de censuur gekomen.

  Maar kom jij nog met je naam en rekening nummer??

 7. Aurelius,

  Mooi geschreven… je krijgt een plusje achter die reactie van me 😉

 8. wat een zielige discussie….

 9. Jackson, zullen we samen een boek gaan schrijven? Ik heb een leuke titel in gedachten: De geest der Curacaoenaar, verklaard aan de hand ener briefwisseling. Goed idee? Je kunt in ieder geval foutloos schrijven, dus dat moet geen probleem zijn. Ik denk ook niet dat je dom bent; ik ben het alleen zwaar, echt zwaar met je oneens. Dat kan en het geeft ook niet -we strijden met de pen, niet met het pistool. Zulk een strijd is mij aangenaam!
  Zorro: ik zou stoppen met schrijven jongen. Je doet jezelf geen goed, maar dat was al eerder aangegeven…

 10. Ik kwam gisteren bij Better Deals een medewerkster van Versgeperst tegen, die extra harddisks kwam kopen om de discussies van Zorro cum suis op op te slaan.

 11. @Zorro Als iemand zich dermate verlaagt tot zelfs het beledigen van mijn ouders, die zich niet kunnen verdedigen, is hij dieper gezakt dan ooit in zijn leven.

  If I would be in the bar I would order the same drink you just had. I have no clue of what you are talking about. Cheers and have a good night rest. You really need it.

 12. @ Onlogica. Laat je beslist niet uit je wereld van waan en illusie slaan en probeer serieus om jezelf niet keer op keer te vernederen, want je bent vanonderen vanboven vanopzij links vanopzij rechts en vanvoren en vanachteren raak geslagen en zelfs een masochist als jij zou grenzen moeten hebben. Whahaha.

 13. @ Alogica. Keer op keer de klappen van de zweep krijgen en het lekker vinden.

  Whahaha. Het is maar goed, dat ik niet gezegd heb waarom ik lol heb, want ik kan je toch niet van je gedraai en gelieg afbrengen. Ik heb je ontmaskerd en betrapt met onderbouwing dus ontkennen is niet mogelijk. Vervolgens wil je nieuwe klappen hebben en krijg je ook door als een recidivist weer met onzin en leugens te komen en weer krijg je slaag. Wie is hier nu de masochist! Hetzelfde omdraaien bij een clublid van je van wie ik citeer: dat Zorro thuis geen manieren heeft geleerd. Als iemand zich dermate verlaagt tot zelfs het beledigen van mijn ouders, die zich niet kunnen verdedigen, is hij dieper gezakt dan ooit in zijn leven. Dan vangt het gedraai aan en durft hij mij ijzerenheinig om excuses te vragen alsof hij de braafste van de klas is, maar een gluiperd van het zuiverste water blijkt te zijn. Voor de tweede keer dat ik hem met zijn eigen woorden om de oren heb geslagen en net als jij masochistisch is voor een tweede keer, maar jij hebt het record, hoor en blijft het bij lange na niet bij 2 keer. Ach, je kan het toch allemaal niet volgen. Dit is mijn lol.

 14. @Aurelius,

  Zijn er nog meer dingen waar je het niet mee eens bent met Zorro? Waar ging je eerste reactie over?? Doordat jij zoveel kennis in pacht heb (uit het verleden), weet jij zelf niet eens meer waarom jij met mij een discussie bent aangegaan?

  En jij bedankt mij? hahaah ik zou jou moeten bedanken! a) voor je mooie quotes en b)dat je met mooie quote niks bereikt 🙂

 15. @Zorro Dus je wilt mij de lol ontnemen, die ik hieraan dagelijks beleef?
  Hmmm, masochistische trekjes. Keer op keer de klappen van de zweep krijgen en het lekker vinden. Kijk een keertje naar de film Gladiator. Een memorable quote is “People should know when they are conquered”. Met deze wijze woorden verlaat ik deze link.

 16. @ Jackson. Als iemand zijn klassieken kent, verwijt je ze oubolligheid, ja zelfs achterlijkheid… Het lijkt er op dat ik me moet schamen omdat ik Heraclitus ken. Neen, zo diep zal ik niet voor jou, of enig ander buigen. Het is al triest genoeg dat op dit eiland de domheid tot norm is verheven geworden. Het moet niet zo worden, dat domheid respect moet gaan afdwingen -iets wat jij lijkt voor te staan. Lees nou gewoon eens: Zorro en ik zijn het oneens, hij laat zelfs een tegenreactie horen op mijn uiting dat zeteltje meenemen immoreel zou zijn. Ach, wederom wordt mijn gelijk door je bevestigd, waarvoor mijn hartelijke dank 😀

 17. @ Titanic. Een excuus zal zeker op zijn plaats zijn Zorro.

  Wie kaatst moet de bal verwachten of wil je dat ik je weer citeer en dus op je bek laat gaan. Eerst jij excuses. Een leesprobleem bestaat alleen in je fantasie, want ik lees en begrijp meer dan je zou durven dromen. Onderschatting is een groot gevaar en jaloezie een zeer slechte eigenschap. Doe je bij iedereen de hoogmoedswaanzin erbij halen, omdat iemand meer weet dan jij en wel de waarheid spreekt? Daar moet je dan een dagtaak aan hebben. Wederom het hier niet zelden voorkomend verkeerd taalgebruik.

 18. * Sorry je bent een klein kind en daarom moet alles je voorgekauwd worden?

 19. @ Jan P. de Vries. is hij ook Leeflang niet.

  Laat Jackson deze zeer verstandigte opmerking maar niet lezen, want dan krijgt hij stante pede een rolberoerte. Ik wed ook niet in pesos e.d. Het moet een beetje waardevast blijven.

  @ Onderste steen boven. Zorro soms is het verstandiger om je mond te houden.

  Dus je wilt mij de lol ontnemen, die ik hieraan dagelijks beleef? Nee hoor, dat gaat niet gebeuren. Dat iemand stelt dat ik ervan hou om mensen op stang te jagen is niet het belangrijkste, maar slechts de onvermijdelijke “collatoral damage’ van de hoofdzaak om mijn kennis te delen en makkelijk te bewijzen leugens te corrigeren. Er zijn veel mensen, die dat waarderen, maar die maken zich dan ook niet tot lijdend voorwerp.

 20. @ Alogica. de algemene mening is dat het gedrag van Leeflang onethisch is.

  Wat is volgens jou een algemene mening? Hoe dan ook is het meer dan onwaarschijnlijk en dus een leugen, maar ik zal je geen leugenaar noemen, hoewel je dat wel bent. Heb je op vrijidagavond laat in een etablissement een peiling onder de aanwezigen gehouden, die al in ruime mate aan Bacchus hadden geofferd of is het toch weer alleen jouw mening met wat blinde volgers?

 21. @ Jackson. Laat dan meteen je bankgegevens achter met je echte naam.

  Ik had al geen antwoord op mijn vraag verwacht en ook dat je hiermee zou komen en dat je natuurlijk niet durft. Mede omdat je hier bewezen hebt niet te vertrouwen te zijn ga ik natuurlijk niet op je idioterie in.

 22. @ Onderste steen boven. Je voelt je kennelijk in het nauw gedreven, want je toon wordt steeds onvriendelijker.

  Dus de waarheid vertellen betekent onvriendelijk zijn en dat is een bewijs van in het nauw zijn? Dat kan je niet serieus menen en heb je echt het idee, dat ik door wie dan ook in het nauw gebracht ben? Iemand die steeds de waarheid zegt en daarmee juist anderen in het nauw brengt, bewijst juist het tegendeel. Enkele hier geboren anderen en een leven lang hier wonen vertellen mij, dat zodra iemand het woord respect gaat gebruiken ik daar zeker niet van onder de indruk moet zijn. Het is een teken van wanhoop bij gebrek aan woorden en argumenten en soms poogt men het nog even met verder liegen.

 23. @ Jan P. de Vries. Gezien zijn behoorlijk perfecte Nederlands.

  Laat Titanic dat maar niet lezen, die “jouw” schrijft in plaats van “jou” en dat is geen typing error. De rest wil ik niet beantwoorden, want er moet wat te raden overblijven 🙂

 24. Een excuus zal zeker op zijn plaats zijn Zorro. Waar je me nu allemaal van beschuldigt slaat helemaal nergens op. Als je nu eens je emoties kan bedwingen en rustig LEEST dan zul je erachter komen dat ik telkens jouw weer op een leesprobleem moet betrappen. Je hebt namelijk de verkeerde persoon voor je. Maar nogmaals ik heb helemaal geen behoefte aan enige discussie met jouw. Volgens mijn bescheiden mening heb je een enorm hoogmoedswaanzin complex. I rest my case once again.

 25. Zorro soms is het verstandiger om je mond te houden. Je voelt je kennelijk in het nauw gedreven, want je toon wordt steeds onvriendelijker.

 26. Zorro,

  Laat dan meteen je bankgegevens achter met je echte naam.

  Durf jij dat? Zelfs voor ang 5,000?

  Nu jij weer grappenmaker, verras me maar. 🙂

 27. Aurelius,

  Dat is na mijn tijd.. laten we jouw mening maar houden op een generatiekloof :p

  Daarom ben je het met zorro en leeflang eens. De oude stempel, respect afdwingen.

  Nog even eraan werken hoor.:)

 28. Zorro aan Jackson:
  @ Jackson. Even ter zijde: Aurelius heeft gelijk. Ik ga het interessant voor je maken: een weddenschap van 5000 euro, dat ik noch Leeflang noch een of andere apotheker ben noch ooit op fb ben geweest. Durf je nu nog met je grote mond?

  Hier is het bewijs. Zorro is een makamnba wonend in Nederland. Hij wedt in euro’s en niet in ant. guldens. Gezien zijn behoorlijk perfecte Nederlands is hij ook Leeflang niet. Hij s wel goed ingevoerd in het Curacaose reilen en zeilen, Denk ook dat ie van een beetje stangen/mensen-op-de-kast jagen houdt.

 29. @ Aurelius. Helaas kan ik het maar ten dele met je eens zijn, dat het meenemen van een zetel immoreel is. Genuanceerd gesproken zou dat in bepaalde gevallen zo kunnen zijn. Het niet meenemen van een zetel is de keuze van de “eigenaar”, maar van een verbod kan geen sprake zijn want dan komt het kiesstelsel, de democratie en het verraad aan de kiezers van de “eigenaar” om de hoek kijken. Daarom ben ik er zo goed als zeker van, dat deze regel zonder eenduidige en sterke argumenten niet gewijzigd moet worden en niet gewijzigd kan/zal worden. Men zal dit moeten laten rusten, totdat de hele democratisch status op de fles gaat.

 30. @ Alogica. Lees het artikel Thode/Jardim. Thode noemt Jardim een leugenaar en stel dat Jardim niet liegt. Volgens mij is dat respectloos. Thode noemt Jardim een leugenaar zoals ik jou en stel dat Jardim inderdaad liegt. Dan is dat volgens jou respectloos. Twee tegenovergestelde kunnen NOOIT allebei respectloos zijn, want dat is niet logisch. Ik ga je natuurlijk niet vragen wie van ons gelijk heeft 🙂 en hoeveel mensen hollen blind achter je aan?

 31. @ Jackson. Even ter zijde: Aurelius heeft gelijk. Ik ga het interessant voor je maken: een weddenschap van 5000 euro, dat ik noch Leeflang noch een of andere apotheker ben noch ooit op fb ben geweest. Durf je nu nog met je grote mond?

  @ Alogica. Mensen? 1, 2, 3? Het is dus jouw mening en dat interesseert me echt helemaal niets. Je weet niet wat respect is en dat je dat moet verdienen en dat geldt ook voor het tegenovergestelde.

  @ Titanic. Leugens, schofferen, lafheid zijn zeker de manieren, die jij e.a. hebben meegekregen en dat doe je niet selectief. Dat geeft pas jouw opvoeding aan, want een aangeleerde manier doe je tegenover iedereen en altijd, want je weet niet beter. Ik ben wel selectief dus kan het nooit een aangeleerde opvoeding zijn. Het belangrijkste uit mijn opvoeding is juist rechtvaardigheid en eerlijkheid.

 32. @ Onlogica e.a. Het grootste respect dat men iemand kan geven is hem/haar belonen voor wat hij/zij verdient dus vanwege eigen verdienste en dat doe ik. Dan geen huilie huilie doen. Daar zou men heel wat van op kunnen steken althans als de argumenten gelezen en begrepen worden. Het beloningsprincipe is evenals de waarheid niet zo geliefd en wordt de crimineel liever geen crimineel genoemd. Als je een salarisverlaging weigert, weiger dan ook een salarisverhoging. Wees een vent wees consequent. Logisch toch!

 33. Ai, Ai, Zorro wat heb je nu bereikt. Mensen vinden dat je geen respect toont voor je medemens en de algemene mening is dat het gedrag van Leeflang onethisch is.

 34. @ Jackson: Ik heb de tegenstand lief, daar die scherpt tot wijsheid. Zei die in de ton levende filosoof het niet in dat oude Griekenland: Oorlog is de vader van allen? Hoe kan ik het met mijn schamele wijsheid met die obscure pre-socratische held oneens zijn?!

 35. Beste Ben. Zeer juist geconstateerd dat Zorro thuis geen manieren heeft geleerd. Vandaar dat ik ook snel ben gestopt met mijn reacties. Goed dat iemand hier een keer wat van zegt. Het feit dat mensen dat gedrag beu zijn en dus maar stoppen met het schrijven van reacties vliegt totaal over het hoofdje van de geweldige met een IQ>130 Zorro heen.

 36. Aurelius,

  Waarom heb je ze niet allemaal en copy paste deze zogenaamde quotes….
  Ik denk dat jij nog dwars zit met de andere discussies, daar waar je geen tegenstand gewend bent… 🙂

  Zorro,

  Ik quote de FB passage wel even:
  “@(persoon in kwestie), wordt wakker jonge. MFK wilde geen coalitie met de PAR. Anders waren Schotte, Hakim, constancia en Jamaloodin nooit door de screening gekomen. Wiels heeft het berschillende maken verklapt dat het doel was PAR buiten te houden. Ben je zo onnozel dat je niet snapt dat de maffia zowel lokaal en Internationaal geen partij als PAR wilde hebben in de regering. Als een apotheker als jij het nog niet snapt dan moeten we niemand dom noemen op Curacao die achter Wiels aanloopt.”*

  *het is letterlijk overgenomen, inclusief schrijffouten…

  Vergelijk het met Zorro en qua taalgebruik veel overeenkomst. 🙂 we keep on smiling!

 37. Ik ga me maar niet met deze discussie bemoeien want ik heb er niet zoveel verstand van, maar heb altijd het idee gehad (of het nou in NL is of hier) dat zeteltje meenemen officieel misschien dan legaal is, maar het evenwel immoreel blijft. Hoe dan ook, ik wil vooral een ieder waarschuwen die te maken krijgt met reacties van ‘Jackson’. Deze persoon is, zoals je ook op de reacties aangaande dit onderwerp eenvoudig kunt deduceren, volstrekt niet aux serieux te nemen. Verder wordt hij ook niet gehindert door enige kennis van zaken. Het is daarom van harte aan te raden de persoon in kwestie en zijn onwelriekende schrijfsels te negeren. Als je me niet gelooft, zoek dan wat meer reacties van deze persoon op de fora en wordt wijs…

 38. @ Onlogica. Whahahahaha. Je hebt te vroeg gejuicht. Dat gaat in je beste dromen nog niet gebeuren, leugenaar.

 39. @ Ben. Voordat je iets van waarde opschrijft, zou je nog een keer haar reacties moeten lezen en misschien zelfs meerdere keren. Haar argumenten of referentiekader bestaan niet en kunnen dus al nooit sterk zijn dus is het rommel. Ze heeft geen inzichten en ook geen andere mening dan ik, maar schoffeert gewoon met onbeschaamde leugens en probeert een ander zonder onderbouwing voor leugenaar uit te maken en te beschadigen. In een sprookjesboek staan meer waarheden dan in haar reacties. Ze komt over als PAR-meisje en alsof ze getuige is geweest, maar dat kan onmogelijk waar zijn, omdat ze te weinig/niets weet, en anders heeft ze zeer onbetrouwbare bronnen of ze is gewoon een raddraaier die er maar op los fantaseert. De logica vraagt dan om dergelijke reacties, die ze helemaal aan zichzelf te wijten heeft. Stel dat iermand jou van mishandeling van kinderen zou beschuldigen en van jou eist om dat te bewijzen (ja, zo gek doet ze), zou je zo iemand dan bedanken en gezellig een bakje koffie gaan drinken? Volgens mij zit de normale mens zo niet in elkaar. Welkom in de wereld. Als ik mezelf schade zou berokkenen volgens jou dan als enige, moet je dat maar vaak genoeg herhalen om dat te verspreiden, maar het kan me onmogelijk boeien. Ik heb daar een andere mening over omdat wie kaatst de bal moet verwachten en dat sportief accepteren. Wat jij doet is de “dader” beschermen althans je doet een brave poging in plaats van het “slachtoffer” en mijn argumenten, referentiekader en mening zijn TOTAAL anders. Doei, mijn dag kon niet beter beginnen.

 40. @Titanic, (29/6/2013-23.22)

  Waarom in godsnaam mij erbij halen?
  Op afstand gezien, zitten jullie allemaal, inclusief parlement en regering in een strontput en elkaar beschuldigen dat men stinkt! Kennelijk weten jullie niet beter, ik zou zeggen stink maar verder in de gedachte dat jullie in een parfumerie zijn!
  Mochten jullie het niet weten, het systeem is vastgelopen en als ratten verslinden jullie elkaar. Typerend voor ratten, indien er niets meer te ratten valt en ook niet te vreten, dan pakken ze elkaar, de meest geraffineerde en de leepste zullen overleven.

 41. Auw, auw, auw nan a kima bo Zorro.

 42. Beste Zorro,
  Eigenlijk ben je maar een naargeestig figuur. De manier hoe je met je mede forumgangers omgaat is zeer laag bij de grond. Iedereen heeft zijn inzichten en referentiekader. Dat betekent nog niet dat je mensen gelijk met een IQ<40 moet bestempelen en andere naargeestige opmerkingen moet plaatsen omdat ze een andere mening hebben dan jij. De argumenten die Logica aandraagt zijn erg sterk. Met je competatieve karakter heb je je zelf behoorlijk veel schade aangedaan. En dit staat los van het feit of Leeflang wel of geen zeteldief is en of ze haar hart op de goede plaats heeft zitten. Voortaan moet je je emoties beter in bedwang houden.

 43. @ wx. Juist nu wordt er veel redu de lucht in geslingerd, dat op geen enkele wijze de waarheid maar zelfs benadert zoals ook hier. Altijd ontbreken de bewijzen. Wees gewaarschuwd, dat je bijna niets moet geloven al helemaal niet van bepaalde daaraan herkenbare figuren. Er zijn negatieve reacties over haar vertrek, maar mathematisch worden deze door de positieve steunbetuigingen via sms, fb, twitter, mail en op straat uit alle geledingen verre overtroffen. Er zijn dus veel mensen, die haar op haar “oeuvre” beoordelen en bijvoorbeeld niet alleen op hoe zij als vogeltje gebekt is. Ik heb haar al gezegd, dat ze voor lid van verdienste van de PAR niet meer in aanmerking zal komen :-), maar dat zou ze ook niet meer willen bij een partij, die voor haar al enkele jaren onherkenbaar was geworden.

 44. @ Jackson. Je probeert af en toe een aardig en quasi komisch mannetje te zijn, maar het komt zo rot je strot uit en helpt een smiley niet echt waarvoor het bedoeld zou moeten zijn. Hoe haal je het in je hoofd, dat ik jouw samenwerking zou wensen om het vervolgens te verpesten met je laatste alinea.

 45. @ Logica. Je geeft er blijk van, dat je mijn reactie niet hebt gelezen laat staan hebt begrepen en ga je maar door met jezelf vernederen met nieuw falen alsof ook wat dat betreft voor jou de sky de limit is. Die tactiek om niet inhoudelijki te reageren en andere zaken aan te snijden kan een verstandig rookgordijn zijn, maar voor mij is het lachwekkend en zielig. Ik heb helemaal niets gezegd over een officiele vergadering en ik zie daar ook de noodzaak c.q. de zin niet van wetende hoe de vlag er bij hing. Het is niet aan Leeflang om jouw nieuwe nonsens te bewijzen maar dat is jouw taak. Je hebt nog nooit iets kunnen bewijzen dus dat gaat je niet lukken. Je had echt beter mijn reactie kunnen lezen om eerdere fouten niet weer te herhalen. Je stelling over politici, die mensen in de steek laten, houdt ook al geen stand. Niet alleen dat ze mij niet nodig heeft of andersom, maar er is helemaal niets tussen de POLITICA Leeflang en mij. Dat is waarschijnlijk een onoverkomelijk doordenkertje voor je. Het is met vuur spelen om voor wie dan ook je hand in het vuur te steken. Het is je niet gelukt om over haar of mij met BEWIJZEN kwaad te spreken en dat slaat dus keihard terug op jezelf. Je kan je daarom het beste aansluiten bij de clubleden met hetzelfde gedachtegoed op radio Z86, die er een sport en dagtaak van hebben gemaakt om haar te demoniseren. Jij bent reeds lang geleden met de Titanic naar de kelder gegaan. Hopelijk zie je na je opeenvolgende mislukkingen in, dat dit echt mijn laatste reactie op je domme wanhoop moet zijn en dat wil zeggen, dat het geen enkele zin heeft om te antwoorden, maar ook dat advies zal je wel in de wind slaan. Bye bye.

 46. @Zorro, de waarheid is hard als ik de reacties zo lees.
  Hodge zegt dat hij voor ”rust op Curaçao” is maar tegelijkertijd probeerde hij de schone regering die nu aan de macht is omver te werpen en onrust te creëren op het eiland. Er wordt nu eindelijk banen geschapen in de bouw, en bij de DOK, etc. Als Hodge zijn zin had gekregen dan waren al deze mensen teleurgesteld geweest met alle gevolgen van dien, geen toekomst ALWEER!

  Hodge is onbetrouwbaar, hypocriet en liegt over wat hij aan de krant verteld had. Heb begrepen dat Hodge helemaal naar Nederland was afgereisd om een tweede premier termijn aan te vragen terwijl de man van tevoren wist dat hij maar tijdelijk aan de macht was. Over democratie gesproken… Heeft de Curaçaose bevolking dan niets te zeggen over Hodge en de PAR? Als ik moet kiezen dan kies ik voor Leeflang, zij is tenminste duidelijk en niet achterbaks bezig.
  Het een en ander is nu wel duidelijk geworden.

 47. Zorrotje,

  Geef me 1 vraag, gewoon voor de lol…. misschien werk ik dan wel samen met je over.
  Ik zou het leuk vinden als de vraag over zetelroof gaat 🙂 ik ken er namelijk 2 in het huidige parlement.

  Morgen wel met een vlaggetje rond rijden he, want ik merk dat je echt van curacao houdt. Je bent namelijk echt iemand wat curacao nodig heeft.

  Ik heb trouwens nog een print screen van een discussie tussen jou en een apotheker. Je taalgebruik komt precies overeen…. of de facebook van leeflang wordt door jou beheert, of je hebt altijd al zorro willen zijn. Vrouwelijk ben je sowieso niet echt….

 48. Kijk maar uit Zorro straks gooit Leeflang je de laan uit. Je zit alleen negatieve aandacht te trekken.

 49. @Zorro Je bent erg naief. Je had moeten opletten toen die oude Chinees zei dat je nooit je handen in het vuur moet steken voor een politicus. Pas maar op, want zodra politici je niet meer nodig heeft dan keren ze je de rug toe.
  Voor wat betreft je bewijs:
  Een brief schrijven noem ik geen vorm van overleg maar eenzijdige communicatie.Er is geen officiele vergadering geweest, waarbij er overleg werd gevoerd.
  Laat Leeflang verder bewijzen dat al die stemmem die ze kreeg voor haar alleen waren zonder PAR paraplu.
  Waar kreeg Leeflang een deel van de stemmen vandaan die voor haar persoonlijk waren bedoeld? Dat is van al die Surinamers die geen ziektekosten verzekering hadden. Dat hebben ze cadeau gekregen van Leeflang zonder dat zo ooit een cent premie hebben betaald. Leeflang heeft dus bijgedragen aan het onhoudbaar worden van de ziektekosten voor de overheid. Zorro, ga maar verder een lekker boottochtje met haar maken in de Carla=Omayra. Je zit op het zinkende schip.

 50. @ Onderste steen boven. Waarom ben je zo emotioneel betrokken bij mevrouw Leeflang?

  Een wijze oude Chinees sprak eens de woorden: kindertjes mogen wel alles eten maar niet alles weten. Privacy weet je wel. Ik heb wel eerder d.d. 28-6 tegen Edsel Gumbs op “emotie” gereageerd. Met een verder antwoord zou ik clublid Jackson gerieven en dat ben ik zeker niet van plan. Voor hem heb ik 27 vragen, die hij niet eens kan beantwoorden dus waarom zou ik dat wel doen bij hem. Hij probeert alleen met onzin en leugens uit te delen, maar heeft het heel moeilijk met het incasseren dat hem ten deel valt.

 51. @ Logica. Alleen omdat je als de andere clubleden ook 1 antwoord mag hebben op je reactie aan La Stiwz. Je doet je naam geen eer aan. En nu de waarheid. Je kan sprookjes gaan schrijven. Ze heeft helemaal geen overleg gepleegd met een partijgenoor buiten de vergadering, maar wel een officiele brief geschreven om haar vertrek aan te kondigen aan het bestuur van de partij nog voordat het ontslag werd genomen. Glenn ging weg als een sluiperd zonder iets te vertellen en bleef vijf dagen ondergedoken voordat hij de pers te woord durfde te staan. Op de PAR vergadering om de overeenkomst met Wiels te ondertekenen, dat hem door Camelia was opgedrongen, verscheen ineens het bericht op TV van de stap van Glenn. Vervolgens had Glenn plotseling geld om de contributie van bijna twee jaar contant te betalen f7000,-. Waar komt dat geld vandaan? Tongen en misschien niet eens zo boze tongen beweren, dat Wiels een aanzienlijke som gelds heeft ontvangen om een regering tegen wil en dank met de PAR te vormen en dat Glenn daar een leuk portie van heeft gekregen. Hoezo doet Glenn goed werk met zijn minister van financien? Het debacle van de basisverzekering tegen penshonado’s waardoor deze twee maal de straat opgingen en nu een groep samen met Omayra een rechtszaak voorbereidt komt uit het brein van Jardim, de minister van Glenn. Dat van de tweede viool is ook je reinste kolder. Omdat je heel veel niet weet, getuigt het niet van slimheid om zonder enige twijfel of terughoudendheid je bagger op VP te zetten zoals meerdere clubleden. Iemand, die niet zo lang geleden door Emily als partijleider werd gevraagd en nee antwoordde, omdat ze wilde afbouwen niet haar huis maar uit de politiek wil geen enkele viool spelen behalve thuis. Alleen om het volk te kunnen dienen heeft ze zich als derde op de lijst op verzoek van de partij laten zetten en haalde meer stemmen dan nr. 2, terwijl ze zich daarvoor als 29ste op de lijst had laten zetten (check it out). Dit is dan ook haar laatste periode in de politiek. Hoewel het tot vervelens toe is uitgekauwd, kan je enigszins geloofwaardig worden als je bewijs levert over de beweerde zetelroof. Zoek eens op haar facebook. Godett wil er ook iets aan doen, maar sprak over de zogenaamde zetelroof, want de Amigoe zette het tussen aanhalingstekens. Je zal je wel over niets willen schamen, maar vernederd ben je wel tot op het bot.

 52. Zorro is zo slim dat hij gewoon simpele vragen negeert en vervolgens andere blijft bestempelen als dom… hahaha

  Iedereen is dom, behalve zorro…. en de wind staat altijd goed, want toevallig komt alle informatie aanwaaien.

  Uh uh… morgen een lekkere vrije dag. Behalve voor Zorro uuhmm Leeflang.. die moet VP bijhouden 🙂

 53. Toch goed zo’n forum. Nu begin ik te begrijpen hoe de vork in de steel zit. Alleen begrijp ik de redenen niet van Zorro. Waarom ben je zo emotioneel betrokken bij mevrouw Leeflang?

 54. @ wx. Zorro, nu wordt het een en ander duidelijk voor ons.
  M.a.w. Hodge wilde jouw parlementszetel inpikken.
  Kan me best voorstellen dat je jouw zetel niet weggeeft en vooral niet op zo’n manier.

  Naar Logica moet je in ieder geval niet luisteren, want die behoort bij de club en snapt er de ballen van. Voor jou is het misschien duidelijk maar zeker niet voor ons (lees Logica bijv.). Ik weet niet wie je denkt voor je te hebben, maar ik heb geen parlementszetel hooguit mijn zetel thuis en ben van geen enkele partij lid en zit niet in de politiek danki dios. Dat wil niet zeggen, dat ik er niets van weet. Die kennis is me niet komen aanwaaien, maar met leergierigheid was ik als een spons om het met hulp tot me te nemen en natuurlijk blijven volgen. Ik vind, dat ik dat uit repect voor Curacao moet doen evenals op z’n minst Papiamentu begrijpen. Zonder kennis zou ik geen woord daarover zeggen alsof ik er iets van zou weten.

 55. @wx Je slaat de spijker op zijn kop. Mevrouw Leeflang wilde niet de tweede viool spelen en dat is de enige reden waarom ze er met de partij zetel vandoor is gegaan. En Zorro begrijpt het niet (IQ < 60) of wil het niet begrijpen.

 56. @Zorro, nu wordt het een en ander duidelijk voor ons.
  M.a.w. Hodge wilde jouw parlementszetel inpikken toen hij het veld moest ruimen?
  Kan me best voorstellen dat je jouw zetel niet weggeeft en vooral niet op zo’n manier.
  Hodge is dus nog steeds bezig met oude politiek, is eigen gewin.

 57. @Jackson
  Wiens brood men eet wiens woord men spreekt.

 58. Om eerlijk te zijn, op dit moment zit er niemand van kaliber in de PAR. Wat ik zie zijn enkele grijsaards met slecht onderhouden haarverf.
  Op Hodge kan men ook niet bouwen want die waait met alle winden mee en wil kost wat kost premier zijn. En daar moet men op Curaçao niets van hebben, hij heeft het voor zichzelf verpest.Trouwens zo jong is Hodge ook niet, meneer loopt tegen de 60 aan.
  De man vertelt iets in de krant en ontkent de volgende dag dat hij het een en ander gezegd had.
  Een premier moet zich tegenwoordig onder de mensen begeven. Dhr. Rutte staat nog steeds voor de klas en voelt zich niet verheven boven anderen. Daar kan Hodge veel van leren want de arrogantie straalt van hem af. Weg ermee!

 59. @Zorro,

  Druk geweest of niet… 🙂

  Een hele serieuze vraag. Waarom ben jij bezig Leeflang zo te verdedigen? Wat zijn jouw beweegredenen?

  Alvast bedankt voor je zeer gedetaileerde en vooral emotioneelloze reactie.

 60. @ wx. Aleen de PS kan de waarheid bevestigen en ik vind het behoorlijk plausibel. Over een opstand wil ik het niet hebben, want dat is gissen. Nu is de PS wel behoorlijk traumatisch en fobisch over de corrupte elite, maar in dit geval zou Sulvaran de boel hebben kunnen opblazen en naar de PAR terugkeren. Nu zal de argeloze en toch onnozele IQ<44-er zeggen: maar dan heb je toch Leeflang niet nodig en haal je de MAN binnen voor de meerderheid. Dat kan wel waar zijn, maar dan is de PAR niet de grootste partij en kan ook niet de MP leveren en daar zou het juist om te doen zijn geweest. Lijkt het jou ook wat?

 61. @LaStiwz
  Je hebt helemaal gelijk. De issue is dat Leeflang haar collega Glen Sulvaran voor een zeteldief heeft uitgemaakt, terwijl zij het zelfde doet. Volgens haar is het in haar geval echter anders, omdat ze zoveel persoonlijke stemmen had en zij eerst met een partijgenoot hierover heeft gesproken. Dit zijn echter drogredenen, omdat vele van de stemmen die ze kreeg ze alleen kreeg op basis van het feit dat ze deel uitmaakte van de PAR. Verder is er niet een officiele PAR vergadering geweest, waarin ze heeft overlegd met haar partij genoten.
  Als we kijken naar Glen Sulvaran dan kunnen we echter concluderen dat hij een hele goede zet heeft gedaan door zich van de PAR af te splitsen. De PAR zat op dat moment in de tijd op een dood spoor en was een oude wijvenclub geworden, die zelfs zat te fleurten met de ‘Bai ganja baka’ partij. Dit oude wijvenclubje hield verjonging in de partij tegen. Een veel belovende politicus Ruggenaat is zelfs weggepest door dit oude wijvenclubje. Glen verricht met zijn minister Jardin heel goed werk voor ons eiland. Met de huidige ontwikkelingen in de PAR zou het zomaar kunnen zijn dat Glen Sulvaran weer deel gaat uitmaken van de PAR.

 62. @Zorro, nou Zorro als dat waar is, dus dat de PAR deze kabinet omver wilde werpen om aan de macht te komen dan ben ik blij dat jij je daarvan gedistantieerd hebt.
  Je hebt Curaçao hiermee voor een opstand behoed. En nog zo kort na de dood van de leider van de partij die nu aan de macht is en waarvan de moordenaar nog niet gevonden is.
  Nu je het een en ander hebt uitgelegd moet ik toegeven dat Leeflang Curaçao voor een opstand behoed had. De dingen liggen zeer gevoelig op dit moment op Curaçao.
  Mocht wat je zegt echt zo zijn dat is Hogde een gevaarrlijke wolf in schaaps kleren.

 63. Prima LaStiwz/Leeflang, maar kom dan niet met dat geklets over dat het bij Glen Sulvaran wel zetelroof was omdat hij ging zonder iets te zeggen of verklaren, want dat was dus ook zijn democratisch recht. En naast de juridisch wet is er ook nog zoiets als een ethische wet en voor die wet ben je wel een zeteldief, die ethische wet is wat strikter voor mensen zonder principes zoals Leeflang.

 64. Je kunt het er mee eens zijn of niet, maar van zetelroof kan geen sprake zijn. Ben je het daar niet mee eens, dan zul je de wet moeten veranderen. Zoiets heet
  democrate.

  Gelukkig hebben we een kieswet en geen freekwet.

  Ik ben overigens geen fan van mw. Leeflang, maar ook dat is democratie.

 65. Tis toch wel erg Zorro/Leeflang dat er helemaal niemand anders is als jezelf die het voor je op moet nemen. En een dief die iets over zijn/haar diefstal zegt en verklaart is nog steeds een dief, je bent niet met voorkeursstemmen gekozen, dus de zetel is van de PAR die je op een lijstje heeft gezet.

 66. @ wx. Ik krijg wel in mijn oortje geseind, dat de PS haar een compliment maakte dat ze niet tot de corrupte elite van de PAR behoort die de val van Asjes-kabinet hebben voorbereid om vervolgens te worden overgenomen door Hodge 2 met PAR. Die mogelijkheid heeft ze inderdaad om zeep geholpen en dat zou de PS scherp gezien kunnen hebben. Of we er blij mee moeten zijn valt nu nog niet te zeggen.

 67. @ Peter Bon. De praktijk zal het leren, maar ik heb m’n twijfels over de partijpolitieke beweegredenen van Dhr. Hodge.

  Dat zijn zeer wijze woorden van je. Er zullen ongetwijfeld beweegredenen zijn, maar geen partijpolitieke van Hodge echter wel van de PAR, die hem heeft gevraagd mee te dingen.

 68. @ wx. P. Soberano wil Leeflang wel hebben, had ik gitsteren over de radio gehoord. Weet niet of dit een grap was. Jij als woordvoerder van, weet misschien meer.

  Ik ben geen woordvoerder van. Leeflang was dat van de PAR, maar de laatste maanden niet meer. Naar mijn overtuiging kan deze redu naar het rijk der fabelen worden verwezen of ik moet me sterk vergissen in de PS waar weliswaar payaso’s rondlopen. Leeflang zou daar 100% zeker negatief op antwoorden en/of vragen of ze gek geworden zijn. Zo was er ook de redu, dat de MFK langs onofficiele personen met de PAR gesprekken zou hebben, hetgeen per definitie geen waarde heeft.

 69. Zorro je bent geweldig. Wat een inzicht. Wow, ik ben helemaal onder de indruk van jouw heldere licht. Pabien and I rest my case.

 70. Het gevoel dat met Hodge het paard van Troje werd binnen gehaald zal niet alleen bij Mevr. Leeflang heersen.
  Hodge werd door de PS en z’n leider op de MP stoel gezet en heeft daar precies gedaan wat de PS wilde dat er gedaan werd. Alsmede precies dat niet gedaan wat de PS niet gedaan wilde hebben.
  De praktijk zal het leren, maar ik heb m’n twijfels over de partijpolitieke beweegredenen van Dhr. Hodge

 71. @ Titanic. Volgens ons rechtsysteem kun je namelijk gewoon je zetel meenemen en daarom geen diefstal kan betreffen.

  Ben je het eindelijk met me eens en is mijn moeite niet voor niks geweest. Het duurde wel dagen voor je om dat toe te geven. Vele personen en dieren op Curacao, zonder daarvoor intellectueel te moeten zijn, weten weinig tot veel meer dan jij en Bu. Daar kunnen ze niets aan doen en hoeven dat ook niet, want het wordt keer op keer door jullie zelf bewezen. Ik krijg wel verzoeken binnen o.a. van een 10-jarige om jullie IQ verder naar beneden bij te stellen.

 72. @Zorro, P. Soberano wil Leeflang wel hebben, had ik gitsteren over de radio gehoord. Weet niet of dit een grap was. Jij als woordvoerder van, weet misschien meer.

 73. @ Titanic. Wie heeft het nu weer over JOUW stem.
  Jij, IQ<44, lees maar: "Dat betekent dat jouw stem nog steeds bij de PAR is…..". Weet wat je zelf hebt geschreven, meer niet. De rest is te bar om op te reageren.

  @ Bu. "Ook anoniem" betekent juist niet "altijd anoniem". Je laatste zin met onzin zonder bewijs of onderbouwing kan niet serieus gelezen worden dus negeer ik. Ik heb je gevraagd om erover na te denken en niet om je IQ<44 de vrije loop te laten.

 74. …..Als iedereen nu eens 10% zou doen voor het volk van wat zij voor het volk heeft gedaan (ook anoniem) zou Curacao er een stuk beter uitzien….

  https://www.versgeperst.com/nieuws/209459/leeflang-helpt-gog-een-handje.html

  @Zorro zie link.

  Leefslang had een paar rollen wc-papier gedoneerd en had gelijk de hele Curaçaose media erbij gehaald. Dus zo ”anoniem” geeft ze niets weg. Mensen die echt anoniem iets doen blijven ook anoniem.

  Wat ze misschien wel anoniem gedaan heeft is, gelegenheids ”vrienden” en kennissen aan een goed betaalde baan bij de overheid helpen.
  Dat is zo. Anoniem dus zeer anoniem.

 75. @Zoro Het gaat niet om mijn stem maar …..
  Je blijft een lees probleem houden. Wie heeft het nu weer over jouw stem. Of is het je IQ<40. Het is simpel beste Zorro. Dezelfde argumenten waarom het geen dieferij betreft gelden ook voor Sulvaran. Volgens ons rechtsysteem kun je namelijk gewoon je zetel meenemen, dus ben je geen dief. Wanneer je anderen beschuldigt van het stelen van een zetel en je pleegt hetzelfde delict dan is het niet zo vreemd als je dezelfde stempel krijgt. Je begint een beetje op die Ruud Willemse uit Belgie te lijken. Kop nog staart aan je opmerkingen, hoogmoedswaanzin, quasi intelectueel en met modder gooien als je het niet meer met echte argumenten af kan.

 76. @ Titanic. Dat betekent dat jouw stem nog steeds bij de PAR is…..

  Het gaat niet om mijn stem maar om jouw miezerige stem waarover je zo’n herrie maakt en dat nog geen nietje of schroefje van een zetel is. Gelukkig verloochen je weer IQ<44 niet.

 77. @ Bu. Leefslang verheft altijd haar stem.

  Voorwaar een prestatie om in 2 reacties zo veel onzin te vertellen, maar de Nobelprijs zal je daarvoor niet krijgen zelfs geen enkele prijs. Hopelijk ben je voor jezelf minder meedogenloos en met meer waarheid. “Altijd” kunnen we gevoeglijk als leugen noteren, want dat is beslist niet waar en wat is er mis met stemverheffing, waarvoor niet altijd maar meestal een reden is? Het is ook niet onbeschoft tenzij de inhoud onbeschoft is soms door een onbeschofte vraag. Als iedereen nu eens 10% zou doen voor het volk van wat zij voor het volk heeft gedaan (ook anoniem) zou Curacao er een stuk beter uitzien. Denk daar maar eens over na.

 78. @Zorro ….. Dat betekent dat jouw stem nog steeds bij de PAR is…..
  Kun je niet lezen of heb je zelf een IQ<44????

 79. Het schijnt dat de PAR zelfs Mirna Godett benaderd had om de PAR te komen ondersteunen. Heeft de PAR heeft liever Mirna dan Leefslang?

 80. http://www.youtube.com/watch?v=xN3MqeB85-4

  Zie link, Zorro

  Ik zie Leefslang nog niet zo beschaafd als dhr. Hodge een interview geven. Leefslang verheft altijd haar stem en gaat zitten rappen in plaats van serieus antwoorden te geven. Zeer onprofessioneel dus. SQ van <44? (Sociale intelligentei).

  Wie weet begint ze samen met de bejaarde Tanchi Mé haar nieuwe 50plus partij.
  ''Bejaarden eisen 6000 florin per maand aan pensioen ofzo.''
  Zorro jij bent…

 81. @ Titanic. Terug met die zetel, hypocriete dief!

  Dan moet je naar de rechtbank in eerste aanleg aan het Wilhelminaplein en 175 gulden betalen. Daar heb je geen advocaat nodig en mag je zelf pleiten, maar dat raad ik je ten sterkste af om niet door de rechter de zaal uit geschaterd te worden. Ik zou dat natuurlijk graag meemaken, want een beetje advocaat met principes is hier niet voor te porren.

 82. @ Edsel Gumbs. wat een verdediging en wat bent u geemotioneerd.

  Als je “een bult lachen” ook als emotie ziet heb je helemaal gelijk en heeft zij jou bijna net zo verdedigd, als je de Gumbs van de Veiligheidsdienst bent. Het belang van je andere opmerkingen zie ik niet en het onderzoek naar Schotte, Jamaloodin e.a. kan mij onmogelijk verbazen, als het ervan komt. Geen ballonnetjes of dooie mussen, Edsel. Velen zijn je al voorgegaan. Waarom komt niemand op de proppen met de naam van de personen, die eerder werkelijk zeteldief/zetelroof in de mond hebben genomen? Zij zijn van de MAN en PS..

 83. @ Titanic. Leeflang is er met mijn PAR stem vandoor gegaan.

  Dat is even onmogelijk als een zeteldief, want ik zie niet dat 1 van haar voorkeurstemmen van jou was. Dat betekent dat jouw stem nog steeds bij de PAR is. Het gaat echter uitsluitend over zetels, die Statenleden toebehoren en niet een waardeloze stem van ene IQ<44-er.

 84. @Zoro Leeflang is er met mijn PAR stem vandoor gegaan. Ik heb hier geen toestemming voor gegeven. Mensen hebben niet gestemd op Leeflang van de lege huls partij maar op Leeflang van de gele lijst. Terug met die zetel, hypocriete dief!

 85. Zorro,

  wat een verdediging en wat bent u geemotioneerd. U lijkt idd bijna op O,L. qua reactie. Maar die durft tenminste onder haar Eigen naam wat te zeggen, u kennelijk niet.
  In ieder geval positief dat de positievelingen over dit vertrek op 1 hand te tellen valt.. die conclusie van een paar aanhangers hadden we gisteren ook al bij de receptie bij het cabinet van de Gouverneur. Qua onderzoek, wacht rustig af en het zal u nog verbazen

 86. Hahah Zorro,

  Houd je het nog wel vol?? hahahah

  Begrepen of niet, zetelroof…. wie beschuldigde wie daarvan? Grappenmaker… Het zijn niet mijn woorden hoor die van jou ummm ik bedoel Leeflang hahahah

  En ben je nu al in het stadium beland door te zeggen dat er gelogen wordt? ahahahhah

  Overuurtjes maken op VP!

  En trouwens de regering heeft met de gepensioeneerden gesproken… nu is Leeflang helemaal overbodig 🙂

 87. @ Titanic. Of een dief nu een gebouw via de achterdeur, een raam of een voordeur verlaat het is en blijft een dief.

  In je stelling zit een gigantische blunder: er is geen dief. Ik zal nog 1 keer proberen je op het rechte pad te brengen. Je loopt je eigen voordeur of achterdeur uit met een laptop in de originele doos. Iemand ziet dat en doet aangifte bij de politie en je moet komen voor verhoor. Je kan aantonen, dat het je eigen huis is en dat de factuur en de betaling van de laptop op jouw naam staan. Ben je dan een dief nee niet volgens jou maar volgens de politie en zal de politie je voor vervolging aangeven? Zo ja, zal de rechter je achter de tralies zetten? I think you cannot handle this or some of your IQ<44 clubmembers.

 88. Of een dief nu een gebouw via de achterdeur, een raam of een voordeur verlaat het is en blijft een dief.

 89. @ Jackson. Ik gebruik slechts de woorden van Leeflang.. 🙂

  Twee opties: je hebt haar woorden niet begrepen of meer waarschijnlijk je liegt.

 90. Zorro,

  Ik gebruik slechts de woorden van Leeflang.. 🙂

  Hypocriet!

 91. Toepasselijk 🙂 :

  “You have enemies?
  Good.
  That means you’ve stood up for something, sometime in your life.”

  – Winston Churchill

  PS Zorro is Leeflang niet en behoort ook niet tot de ouderen.

 92. @ Jackson. Zorro = Leeflang

  Kan je nagaan hoe superdom je bent en geen enkele reactie van je wijst op het tegendeel.

 93. @ Mark,

  Volgens mij ben je in de war met twee verschillende personen.

 94. @ Jackson. Geen zetelroof hahaahah… ze probeert het mooi te brengen.

  Je hebt nog steeds niet door, dat je het niet redt met je domme opmerkingen. Ze kan het niet mooier brengen dan het kiesstelsel bepaalt en daar moet jij je ook aan houden. Het alternatief is de democratie verloochenen en de kiezers belazeren en geen mens met een beetje verstand zal daarvoor kiezen. Als ze haar zetel had afgestaan, zou je ook wat te mekkeren hebben gehad, want voor jou kan ze het nooit goed doen. Haar stap is een win-win-situatie ook voor jou en beter had ze niet kunnen/mogen doen.

 95. Zorro,

  Je moet overuren maken ahahahhaha….

  Zorro = Leeflang

 96. @Facebook quoter, als een van de weinige!

 97. Deze bananenrepubliek is weer een politieke egoïst rijker;
  Eerst in 1985 beslissen voor één gulden dat het volk mag stikken tot 2019 en nu ze proberen zelfstandig “te verzorgen”…
  Welk volk denkt ze nog te vertegenwoordigen?

 98. Heb het al eerder gezegd, ze is een parlementariër met kennis en weet hoe de zaken in elkaar zitten en behoren te zitten. Als onafhankelijk lid mogelijk meer waard dan met een partij die ze “moet dienen”.

 99. Geen zetelroof hahaahah… ze probeert het mooi te brengen.

  En door 1 punt zetelstelen en lidmaatschap opzeggen, getuigd wat een persoon die niks, maar dan ook niks kan accepteren.

  Geniet nog van je ambtstermijn… hopelijk ben je hierna verledentijd!

 100. @ Edsel. Nu nog eens al die fraude gevallen van mevrouw Leeflang uitzoeken!

  Je hebt als burger de wettelijke plicht om daarvan aangifte te doen, zodat het uitgezocht kan worden. Alleen met ballonnetje en een grote b.k kom je niet ver. Ik zou bijna zweren, dat je Wiels bent.

 101. @ Edsel. Dit is ook gewoon ordinaire zetelroof waar ze altijd zo’n grote mond over had.
  Nu nog eens al die fraude gevallen van mevrouw Leeflang uitzoeken!

  Stel je eerst op de hoogte van de feiten en ga dan kakelen. Sprookjes zijn gefantaseerde verhalen, maar jij maakt er pertinente leugens van en ben je dus een leugenaar. Je zal 100% zeker echt geen fraude van haar vinden, want daarvoor heeft ze zelfs het lef en de kennis niet. Uit eerdere onderzoeken is ook niets gevonden. Zetelroof bestaat volgens haar niet en dat is de waarheid en niet wat jij zegt. Antipathie en persoonlijke frustraties prima, maar ontspoor niet verder door jezelf te vernederen c.q. belachelijk te maken.

 102. Omayra Leeflang en haar principes. Omayra zoekt een excuus in Hodge en de PAR om uit te spreken dat zij het al enige tijd niet eens is met het beleid van de PAR.
  Zeg dat dan gewoon en verzin geen eromheen draaiende smoesjes.
  Omayra heeft niet meegedaan in het proces van kiezen van een nieuw politiek leider en in de partij uitgesproken naar de leden toe waarom zij vindt dat Hodge niet gekozen zou moeten worden.
  Omayra probeert nu haar argumentatie tegen het optreden van Glenn Sulvaran ( de verrader volgens haar) naar de partij goed te praten, doordat hij niets van zich heeft laten horen en dat zij dat nu wel zogenaamd doet.
  De PAR als partij is tegen de zietekostenwet en heeft dit ook uitgesproken, er is dus geen enkel conflict in inzicht hierover tussen de statenleden van de PAR.

  Omayra was een losgelaten projectiel in de partij, waar niemand vat op had en Omayra begon nu te merken dat men dat niet langer accepteerd. Omayra kan daar niet tegen! Waarom? Omdat Omayra niet kan functioneren in een democratie en luisteren naar anderen. Men moet naar Omayra luisteren en niet andersom. Dat is dictatuur.

  Omayra is gekozen als volksvertegenwoordiger en heeft het volste recht om als onafhankelijk lid door te gaan. Haar verhaal eromheen deugt echter van geen kant en laat precies zien wat de principes waard zijn van Omayra.

  Als je principes had dan zou je tegen de PAR nu gezegd hebben, onze wegen scheiden zich hier en aangezien ik vanuit de partij als statenlid gekozen ben en ik niet wil wachten met mijn beslissing tot het einde van deze statenperiode dien ik mijn ontslag nu in, zodat een ander de PAR kan vertegenwoordigen als statenlid.
  Het verschil met anderen, die zijn blijven zitten in het verleden, is dat men vanuit de functie van statenlid in de staten een ander inzicht had over een bepaald onderwerp ten opzichte van het inzicht hierover van het individuele statenlid, die dat moet beoordelen zonder last en op eigen inzicht.
  Dat speelt nu niet in dit geval Omayra Leeflang!

  Nu is de tijd voor politiek pensioen! Doormodderen is niet in het belang van de burger van dit land.

 103. “Of je nu voor of tegen Omayra bent, één ding moet gezegd worden. Omayra Leeflang praat niet alleen over principes, ze leeft ernaar.”

 104. Dit is ook gewoon ordinaire zetelroof waar ze altijd zo’n grote mond over had. Sulvaran gaf ook uitleg, alleen was mevrouw Leeflang het daar niet mee eens. Maar wat een zegen voor de PAR dat dit zuchtende mens weg is. De PAR toch niet ten dode opgeschreven.. deze bejaardenpartij wel.
  Nu nog eens al die fraude gevallen van mevrouw Leeflang uitzoeken!

 105. Segun Daniel Hodge, el a goberná komo profeshonal….

  MESTER POR PIDI HENDE DI OTRO KOLO POLITIKO PA HASI UN TRABOU

  WILLEMSTAD.- Partido PAR tambe ta kere ku un dje promé kosnan ku Kòrsou tin gran mester di dje n’e momentunan aki ta trankilidat. Esei di akuerdo ku sr. Daniel Hodge, e lider polítiko nobo di PAR, den su deklarashonnan pa prensa ayera mainta.

  //
  Zo is dat, en die trankilidat bereiken we door stoorzenders die de sfeer op ons eiland verpesten voor goed uit te sluiten. Beschaving is een woord die velen niet begrijpen. Ze denken dat ze in de politiek zitten om met elkaar te vechten, ruzie maken en elkaar te beledigen etc.

  Leefslang, Godet, Contstancia, en Jamalolodien weten niet hoe ze moeten debatteren en willen/kunnen maar niet begrijpen dat ze een VOORBEELDFUNCTIE hebben. Dat is een van de redenen waarom mensen liever in het buitenland blijven wonen dan terugkeren naar Curaçao. Je wordt er zo moe van!